За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон Huawei P30 Pro 6/128G Aurora (51093TFV)

код товару: U0346658
Ціна за одиницю:
17819 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Nano
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G4G
Стандарти зв'язку (GSM) 850 ,  900 ,  1800 ,  1900

Дисплей

Тип дисплея OLED
Діагональ екрану 6.47"
Роздільна здатність екрану 1080 x 2340 pixels

Процесор

Процесор HiSilicon Kirin 980
Частота процесора 2.6 GHz
Кількість ядер 8 core

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 6 Gb
Вбудована пам'ять 128 Gb
Розширення пам`яті NM (Nano Memory) до 256GB

Камера

Кількість модулів основної камери 4
Основна камера 40 + 20 + 8 Mpx + TOF
Кількість модулів фронтальної камери 1
Фронтальна камера 32 Mpx
Функції камери автофокус ,  геотегінг ,  панорама ,  HDR ,  спалах

Програмне забезпечення

Операційна система Android 9.0
Мультимедіа музичний плеєр ,  відеоплеєр ,  соціальні мережі ,  мобільні сервіси Google ,  ігри
Органайзер телефонна книга ,  диктофон ,  секундомір ,  нотатки ,  калькулятор ,  календар ,  годинник ,  світовий час ,  будильник

Бездротові технології

Бездротові підключення BluetoothWI-FINFC
Навігація QZSSBeiDouGalileoGPSA-GPSГЛОНАСС

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення USB Type-C

Акумулятор

Ємність акумулятора 4200 mAh

Додатково

Особливості Qi wireless charging ,  IP68 certified ,  HDR
Вбудовані датчики G-sensor ,  датчик наближення ,  гіроскоп ,  барометр ,  цифровий компас
Безпека FaceIDFingerprint

Фізичні характеристики

Матеріал корпуса скло
Розміри (мм) 158x73.4x8.4 мм
Вага 192 г
Колір синій

Інші

Виробник Huawei
Модель P30 Pro 6/128G Aurora
Артикул 51093TFV
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Huawei P30 Pro допоможе вам відчути себе професійним фотохудожником. Оцініть безкомпромісну якість фотографій, отриманих за допомогою смартфона. Просто знайдіть вдалий ракурс, Huawei сконцентрує увагу на деталях і штрихах, щоб будь-яке фото стало ідеальним.

Huawei P30 Pro укладений в тонкий і елегантний корпус з округленими гранями і м'якими лініями. Градієнтні кольори тильній панелі змінюють відтінки, насиченість і глибину в залежності від кута огляду. Смартфон оживає і переливається в ваших руках. Градієнтне колірне рішення задає нові стандарти стилю і елегантності.

Безмежні можливості . Фіксуйте все найяскравіші моменти вашого життя разом з Huawei P30 Pro. Унікальна камера Leica об'єднує потужність чотирьох об'єктивів, щоб світ на фотографіях заграв усіма барвами і відтінками. Використовуйте можливості телеоб'єктива, суперчутливим об'єктива на 40 Мп, ультраширококутний об'єктива на 20 Мп і TOF-об'єктива і відкрийте в собі фотохудожника.

Далеке стає близьким. 10 - кратний гібридний зум і технології штучного інтелекту, що відповідають за корекцію і стабілізацію зображення, дозволять отримати чітку і контрастну фотографію наближених об'єктів, якби вони знаходилися зовсім поруч. Перископічний телеоб'єктив і основний модуль на 40 Мп підтримують найвищу якість відображення кожної деталі в кадрі.

Більше кольору. Huawei P30 Pro виводить яскравість зображення на новий рівень завдяки зміні колірної гами зі стандартною RGB на більш насичену RYB. Унікальний спектральний датчик Huawei в тандемі з потужним процесором Kirin 980 змінюють алгоритми фотографії, щоб в кожному кадрі було ще більше кольору, ще більше емоцій, ще більше незабутніх вражень.

Вибирайте кращий ракурс. Розкажіть свою історію про яскравих і важливих подіях, не упускаючи деталей: основна камера задіє відразу два об'єктива, щоб відобразити історію в усіх подробицях. Подивіться на подію під різними кутами з функцією перегляду з двох ракурсів.

Стати режисером свого життя. Редагування відео на базі штучного інтелекту, встановлений на Huawei P30 Pro, допоможе вам створювати дивовижні відеорепортажі. Користуйтеся фільтрами для передачі настрою, доповнюйте відзняте відео атмосферної фонової музикою і написами, переглядайте ролик з різною швидкістю відтворення, щоб освіжити емоції і враження від подій.

Досконалість стилю. Ув'язнений в тонкий корпус з металу і скла, Huawei P30 Pro заворожує витонченістю ліній і м'якістю форм. Великий OLED 6,47 дюймовий дисплей з загнутими з боків краями розширює межі візуального сприйняття. Задня панель з 3D скла виконана в градієнтному кольорі, це робить смартфон яскравим, впізнаваним, феноменальним.

Комфорт і безпека перш за все. Huawei P30 Pro має зручні габарити і зручно розташовані елементи управління, щоб ви могли з комфортом користуватися смартфоном навіть однією рукою. За захист пристрою від несанкціонованих вторгнень відповідає високоточний швидкісний дактилоскопічний сканер, розміщений під екраном.

Інновації звуку. У Huawei P30 Pro не передбачений розмовний динамік. Унікальні технології акустичного екрану транслюють звук прямо через фронтальну поверхню смартфона. Вібрації екрану спрямовані прямо в вухо, завдяки чому звук під час розмови стає більш чітким, гучним, зручним для сприйняття.

Негода не перешкода. Пристрій надійно захищене від попадання пилу і вологи за стандартом IP68. Смартфон не боїться складних погодних умов, він витримає навіть занурення в воду. Не обмежуйте своє спілкування, ведіть активний спосіб життя, вирушайте назустріч пригодам з Huawei P30 Pro.

Заряджайся і заряджай без проводів. Швидко поповнити заряд Huawei P30 Pro допоможе бездротове зарядний пристрій потужністю 15 Вт з функцією швидкої зарядки Wireless Quick Charge, сертифіковане за стандартом TÜV. Якщо ж вам потрібно зарядити навушники або інший гаджет, який підтримує бездротову зарядку, просто покладіть розряду пристрій на смартфон і скористайтеся функцією бездротової зворотного зарядки, щоб поділитися ресурсом батареї.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

17819 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!