За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон Ergo V540 Level Blue Black

код товару: U0328790
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Micro ,  Nano
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G

Дисплей

Тип дисплея TFT
Діагональ екрану 5.34"
Роздільна здатність екрану 960х480

Процесор

Процесор MediaTek MT6580A
Частота процесора 1.3 GHz
Кількість ядер 4 core

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 2 Gb
Вбудована пам'ять 16 Gb
Розширення пам`яті microSD (TransFlash), до 32 Gb

Камера

Основна камера 8 Mpx
Фронтальна камера 5 Mpx
Функції камери спалах

Програмне забезпечення

Операційна система Android 8.1
Мультимедіа мобільні сервіси Google ,  соціальні мережі ,  ігри ,  музичний плеєр ,  відеоплеєр
Органайзер календар ,  телефонна книга ,  диктофон ,  секундомір ,  калькулятор ,  будильник ,  світовий час ,  годинник ,  нотатки

Бездротові технології

Бездротові підключення WI-FIBluetooth
Навігація GPSA-GPS

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення microUSBaudio 3.5 мм

Акумулятор

Ємність акумулятора 3000 mAh

Додатково

Вбудовані датчики G-sensor
Безпека Fingerprint

Фізичні характеристики

Матеріал корпуса пластик
Розміри (мм) 151 x 71 x 8.5
Вага 178 г
Колір синійчорний

Інші

Виробник Ergo
Модель V540 Level Blue Black
Артикул V540 Level Blue Black
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Мобільний телефон Ergo V540 Level Blue Black відрізняється надтонким елегантним корпусом довгастої форми із закругленими кутами, що робить його максимально зручним у використанні.

Великий 5.34 "дисплей зі співвідношенням сторін 18: 9, одночасно відображає ще більше інформації і робить перегляд улюбленого медіа-контенту дійсно комфортним. Задню панель пристрою лаконічно доповнила камера зі спалахом в 8 Мп, яка здатна подарувати якісні знімки навіть при помірному освітленні, а наявність сканера відбитків пальців дозволяє не тільки захистити персональні дані, але і забути про нав'язливих паролі розблокування.

Серцем ERGO V540 Level став чотирьохядерний процесор Mediatek MT6580A, що в поєднанні з операційною системою Android 8.1 Oreo забезпечить тривале і впевнене функціонування пристрою навіть в умовах багатозадачності. Розширений обсяг оперативної пам'яті до 2 Гб і вбудованою - до 16 Гб дозволяє встановити і одночасно працювати з цілим спектром найрізноманітніших додатків.

Мобільний телефон Ergo V540 Level Blue Black відрізняється потужним літій-полімерним акумулятором ємністю в 3000 мАг, що в кілька разів дозволяє збільшити час користування смартфоном. Технологія Bluetooth у версії 4.0 забезпечує можливість підключення цілого спектра бездротових пристроїв, а також швидку і безперебійну передачу даних, які можна зберігати на карті пам'яті об'ємом до 32 Гб.

Торгова марка Ergo належить концерну під назвою Network Selects. Штаб-квартира даного англійського концерну розташована в Лондоні, виробничі майданчики знаходяться на території Китаю, Туреччини та Тайваню, а дослідні та логістичні центри - в Гонконзі. Бренд Ergo був зареєстрований в 2007 році. Торгова марка створювалася як доповнення до вже добре відомому на ринку бренду UFO, який також належав Network Selects.

Продукція під логотипом UFO ставилася переважно до утилітарного і бюджетного класу, тому, для розширення популярності і присутності на ринку, компанія Network Selects замість вкладень в існуючий бренд, прийняла рішення про створення абсолютно нового. Асортимент продукції, що реалізується під торговим знаком Ergo, неймовірно широкий і складається з високоякісного фото- і відеоборудованія і аксесуарів, DECT-телефонії, портативної і мобільної електроніки, DVD-плеєрів, LCD телевізорів, комп'ютерної периферії, навушників, GPS-навігаторів, дрібної і крупної побутової техніки та багато чого іншого. Всі продукти від Ergo характеризуються гідною якістю при цілком демократичною ціною.

Ім'я бренду утворено від слова «Ergonomics», що означає «ергономіка» і дає повну характеристику пристроїв від Ergo - мінімум деталей, нічого зайвого, тільки простота і зручність експлуатації.

НВ початку 2000-х років на ринку України було багато якісної, але дорогої техніки відомих світових виробників. Далеко не всі українці могли її собі дозволити, а до дешевій техніці довіри не було. ТМ UFO, яка з'явилася в 2002 році, змінила ситуацію на ринку і надала споживачам можливість користуватися якісною технікою за розумною ціною.

Змінювалися тренди ринку, удосконалювалися технічні розробки, росли вимоги споживачів. Тому, в 2008 році ТМ UFO трансформувалася в нову, сучасну і активну ТМ ERGO. Основними позиціями в асортименті ERGO спочатку були фото і відеопродукти. Бажання задовольнити всі очікування споживачів в сучасній і якісній техніці надихають бренд постійно розширювати асортимент товарів.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2103 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!