За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон Ergo F243 Swift Blue

код товару: U0328578
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Mini
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G

Дисплей

Тип дисплея TFT
Діагональ екрану 2.4"
Роздільна здатність екрану 240x320

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 32 Mb
Вбудована пам'ять 32 Mb
Розширення пам`яті microSD (TransFlash), до 16 Gb

Камера

Основна камера 0.08 Mpx

Програмне забезпечення

Операційна система no OS
Мультимедіа FM-радіо
Органайзер календар ,  телефонна книга ,  калькулятор ,  будильник ,  годинник

Бездротові технології

Бездротові підключення Bluetooth

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення microUSBaudio 3.5 мм

Акумулятор

Ємність акумулятора 1800 mAh

Фізичні характеристики

Матеріал корпуса пластик
Розміри (мм) 122.4 x 53 x 13.4
Вага 91 грам
Колір синій

Інші

Виробник Ergo
Модель F243 Swift Blue
Артикул F243 Swift Blue
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Мобільний телефон Ergo F243 Swift Blue

Модель Ergo F243 Swift виконана в класичному форм-факторі і оснащена всіма основними функціями. Телефон підтримує 2 SIM-карти, ви можете одночасно користуватися послугами різних операторів зв'язку, поєднуючи оптимальні для себе тарифи, розділяючи робочі та особисті контакти. Ergo F243 Swift оснащений 2.4 '' дисплеєм з роздільною здатністю 240x320 пікселів, який відмінно справляється з відображенням текстової інформації і зберігає читаність навіть при яскравому освітленні. З розваг в телефоні варто відзначити наявність FM-радіо, MP3-плеєра, камери на 0.08 Мп, а також Bluetooth. Телефон підійде тим користувачам, хто відмовляється від наворочених і дорогих смартфонів на користь недорогих, але якісних і надійних бюджетних "дзвонилок".

Торгова марка Ergo належить концерну під назвою Network Selects. Штаб-квартира даного англійського концерну розташована в Лондоні, виробничі майданчики знаходяться на території Китаю, Туреччини та Тайваню, а дослідні та логістичні центри - в Гонконзі. Бренд Ergo був зареєстрований в 2007 році. Торгова марка створювалася як доповнення до вже добре відомому на ринку бренду UFO, який також належав Network Selects.

Продукція під логотипом UFO ставилася переважно до утилітарного і бюджетного класу, тому, для розширення популярності і присутності на ринку, компанія Network Selects замість вкладень в існуючий бренд, прийняла рішення про створення абсолютно нового. Асортимент продукції, що реалізується під торговим знаком Ergo, неймовірно широкий і складається з високоякісного фото- і відеоборудованія і аксесуарів, DECT-телефонії, портативної і мобільної електроніки, DVD-плеєрів, LCD телевізорів, комп'ютерної периферії, навушників, GPS-навігаторів, дрібної і крупної побутової техніки та багато чого іншого. Всі продукти від Ergo характеризуються гідною якістю при цілком демократичною ціною. Ім'я бренду утворено від слова «Ergonomics», що означає «ергономіка» і дає повну характеристику пристроїв від Ergo - мінімум деталей, нічого зайвого, тільки простота і зручність експлуатації.

Слово «моноблок» означає особливий вид корпусу, який не містить рухомих деталей. Саме такий пристрій вважається найбільш надійним і довговічним. Настільки класичний спосіб виконання популярний завжди. Такий пристрій використовувати дуже просто і комфортно. Один з перших подібних апаратів був випущений Motorola в 1973 році. Протягом двох наступних 10-ти річчя практично всі мобільні пристрої продовжували розроблятися з одним і тим же форм-фактором. Найперші були вельми громіздкими, а тому отримали в народі різні прізвиська (на кшталт «цеглина»).

Сьогодні це високотехнологічні, витончені і стильні пристрої. Отже, ми з'ясували, що таке телефон моноблок. Клавіатура в таких сучасних пристроях розташовується зазвичай прямо під екраном. Новинки з бічної клавіатурою (наприклад, від фірми Nokia) не заслужили такої ж популярності. Ще кілька років тому багато компаній також випускали фліпи - пристрої з відкидною кришкою. Чому компанії воліють випускати такі телефони, як моноблоки? Подібні пристрої немудрі і досить прості, що робить їх виробництво не надто дорогим. Зазвичай бюджетні моделі, в тому числі так звані сірі телефони, випускаються саме в формі класичного моноблока. Більшість користувачів також вибирають звичні рішення - з огляду на, що, згідно зі статистикою, багатьох лякають нові технології, або їм просто не до того, щоб з ними розбиратися.

Моноблоки надійні і зручні в експлуатації. Додамо, що, незважаючи на всю консервативність подібного форм-фактора, багато моноблочні конструкції можуть мати вельми оригінальний дизайн. На даний момент також дуже популярні сенсорні моноблоки. Подібні моделі випускають Lenovo, Sony, Samsung, LG, HTC та інші компанії. Якщо ми цінуємо зручність і міцність, найкраще вибирати саме моноблок. Сьогодні такі апарати можна знайти як серед недорогих моделей, так і серед флагманів найбільших виробників. Незалежно від заробітку, дозволити собі пристрій з моноблочною конструкцією може кожен. Також немає обмежень по частині платформ.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

445 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!