За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон Apple iPhone 11 64Gb Green (MHDG3)

код товару: U0377450
Вбудована пам'ять:
Вбудована пам'ять:
Вбудована пам'ять:
Вбудована пам'ять:
Ціна за одиницю:
799826 грн
Ціна за одиницю:
18999 грн
Ціна за одиницю:
21999 грн
Ціна за одиницю:
21999 грн
+7998 бонусів
+189 бонусів
+219 бонусів
+219 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 1 SIM + e-sim
Формат SIM-карти Nano ,  e-sim
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G4G

Дисплей

Тип дисплея Liquid Retina HD
Діагональ екрану 6.1"
Роздільна здатність екрану 828 x 1792 pixels

Процесор

Процесор Apple A13 Bionic

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 4 Gb
Вбудована пам'ять 64 Gb

Камера

Кількість модулів основної камери 2
Основна камера 12 + 12 Mpx
Кількість модулів фронтальної камери 1
Фронтальна камера 12 Mpx
Функції камери розпізнавання обличчя ,  покадрова зйомка ,  автофокус ,  спалах ,  панорама ,  HDR

Програмне забезпечення

Операційна система iOS 13
Мультимедіа музичний плеєр ,  ігри ,  соціальні мережі ,  відеоплеєр
Органайзер секундомір ,  нотатки ,  калькулятор ,  будильник ,  світовий час ,  годинник ,  календар ,  телефонна книга

Бездротові технології

Бездротові підключення BluetoothWI-FINFC
Навігація GalileoQZSSGPSA-GPSГЛОНАСС

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення lightning

Акумулятор

Ємність акумулятора 3110 mAh

Додатково

Особливості HDR ,  Apple Pay ,  без мережевого адаптера
Вбудовані датчики датчик освітлення ,  G-sensor ,  гіроскоп ,  барометр ,  цифровий компас
Безпека FaceID

Фізичні характеристики

Матеріал корпуса метал ,  скло
Розміри (мм) 150.9 x 75.7 x 8.3 мм
Вага 194 г
Колір зелений

Інші

Виробник Apple
Модель iPhone 11 64Gb Green
Артикул MHDG3
Гарантія, міс 12
Штрихкод 194252098691
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

IPHONE 11 ТЕХНОЛОГІЇ МАЙБУТНЬОГО ДОСТУПНІ ВЖЕ СЬОГОДНІ 

Елегантний дизайн 

Міцний корпус з цільнолистового скла і алюмінію 

Інноваційна система камер 

Безрамковий дисплей Liquid Retina HD 

Надійний захист від води 

Рекордний час автономної роботи 

Унікальний процесор A13 Bionic 

Новий рівень захисту даних

ІДЕАЛЬНІ ФОТО В БУДЬ-ЯКИХ УМОВАХ 

Інноваційний тандем надширококутної і ширококутної камер дозволяє перетворити практично будь-який кадр в прекрасне фото студійної якості. Не обмежуйте свій творчий потенціал, знімайте при недостатньому освітленні і під різними ракурсами, поміщайте в кадр в 4 рази більше видів і вражень, закарбовуйте масштабні сцени, портрети і безмежні пейзажі.

РЕЖИМ ПОРТРЕТНОЇ ЗЙОМКИ 

Портретний режим з шістьма варіантами освітлення і функцією автокорекції зробить з будь-якого фото чудовий портрет. Новий ефект «Світла тональність - ч/б» дозволить отримати стильне чорно - біле фото, яке нічим не відрізняється від професійної роботи.

ПРОДЕМОНСТРУЙТЕ СВОЮ УНІКАЛЬНІСТЬ ЗА ДОПОМОГОЮ СЛОУФІ 

Камера TrueDepth знімає уповільнене відео з частотою 120 кадрів в секунду, 4К і HD відео, щоб ви могли здивувати знайомих дивовижними слоуфі, які приходять на заміну звичним селфі. Щоб зменшити масштаб і помістити в кадр всю велику компанію, просто поверніть телефон у горизонтальному положенні.

ЗНІМАЙТЕ І РЕДАГУЙТЕ ВІДЕО 

Щоб перейти від режиму фото в режим відео, досить затиснути кнопку затвора на кілька секунд. Для продовження відеозйомки проведіть по екрану вправо, щоб повернутися до фоторежиму, проведіть вліво. iPhone 11 знімає плавні деталізовані відео 4К з частотою 60 кадрів в секунду. Використовуйте великий вибір фільтрів і функцій, обрізайте і повертайте відзнятий матеріал, користуйтеся усіма можливостями, щоб отримати ідеальний ролик.

ЯСКРАВИЙ ДИСПЛЕЙ ДЛЯ ЯСКРАВИХ ВРАЖЕНЬ 

Дисплей Liquid Retina HD має приголомшливу передачу кольору і чудову деталізацію. Будь-яке зображення на дисплеї виглядає живим, насиченим, контрастним. Завдяки високій яскравості ви зможете з комфортом дивитися відео і редагувати фото навіть безхмарним днем. Технологія True Tone налаштовує баланс білого в залежності від освітлення, щоб підвищити комфорт сприйняття зображення.

НЕПЕРЕВЕРШЕНИЙ A13 BIONIC 

Найшвидший процесор iPhone здатний обробляти понад трильйон операцій в секунду, що дозволяє iPhone 11 виконувати найскладніші операції ще швидше. Ядра продуктивності і ефективності працюють більш ефективно, витрачаючи при цьому менше енергії. Графічний процесор має збільшену продуктивність, щоб ви могли користуватися новими технологіями доповненої реальності і грати в будь-які ресурсомісткі сучасні ігри.

ЦІЛИЙ ДЕНЬ БЕЗ ПІДЗАРЯДКИ 

iPhone 11 працює до 17 годин в режимі відтворення відео на одному заряді. Такий рекордний показник став досяжний завдяки вдосконаленню ефективності і продуктивності, а також оригінальній системі управління потужністю від Apple. Швидка зарядка дозволяє зарядити телефон на 50 % всього за 30 хвилин. Набридло возитися з проводами? Використовуйте можливості бездротової зарядки і помістіть ваш iPhone на пристрій стандарту Qi.

НАЙКРАЩИЙ ЗАХИСТ ВІД ВОДИ 

iPhone 11 не злякається таких неприємностей, як дощ або пролита кава. Його корпус надійно герметизований і витримує занурення на глибину до 2 метрів на 30 хвилин без втрати працездатності.

ОСОБИСТА ІНФОРМАЦІЯ ПІД ЗАХИСТОМ 

Технологія Face ID працює на 30 % швидше і розпізнає обличчя навіть під кутом або з віддаленої відстані. Для захисту особистої інформації дані Face ID зберігаються тільки на iPhone і нікуди не копіюються. Піклуючись про збереження конфіденційності, карти нікому не передають інформацію про ваше місцезнаходження, а ваша особиста переписка надійно зашифрована.

Apple iPhone 11 - все чого можна хотіти від смартфону і навіть більше!
Безпрецедентно новий рівень продуктивності і функціональності представлений в новому флагмані від Apple - iPhone 11! Самий продуктивний процесор, захоплюючий дисплей Liquid Retina, двомодульна система камер різної специфікації - і це ще далеко не повний перелік всього, що зможе здивувати вас в новому смартфоні. iPhone 11 доступний в відразу шести кольорах: чорному, білому, червоному, жовтому, фіолетовому і зеленому. Тонкий, вишуканий корпус виконаний з міцного матеріалу. Даний гаджет від Apple є втіленням всіх ваших користувальницьких побажань, досягнутих завдяки застосуванню передових розробок і технологій.
Захоплюючий ЖК-дисплей Liquid Retina
Переглядайте фільми і серіали, грайте або працюйте за своїм iPhone 11, насолоджуючись неймовірною якістю відображення медіаконтенту на РК-дисплеї Liquid Retina. Екран діагоналлю в 6.1 дюйм займає практично всю поверхню лицьової панелі. Щільність зображення становить 326 пікселів на дюйм, контрастність 1400: 1, а колірний обхват дорівнює індексу P3 - всі ці характеристики в сукупності забезпечують захоплююче якість і насиченість картинки. Технологія True Tone зніме навантаження з ваших очей, автоматично підлаштовуючи баланс білого під рівень освітленості навколишнього вас середовища.
Високоміцний корпус, тонкий дизайн
У корпусі iPhone 11, захисні якості органічно поєднуються з компактністю і легкістю дизайну. У виготовленні використовувався довговічний сплав алюмінію, який також застосовується в аерокосмічній галузі. Смартфон отримав ступінь захисних якостей IP68 по класифікації IEC 60529. Це означає, що він здатний витримати перебування в воді на максимальній глибині до 2-ух метрів, протягом півгодини. Товщина корпусу складає всього 8.3 міліметра - ультратонкий гаджет зручно утримувати в руці.
Оновлена ​​камера
Самою помітною відмінністю iPhone 11 від попередників є переглянутий дизайн і специфікація камер. Смартфон оснащений двома основними фотомодуля з розширенням в 12 мегапікселів. Перша, надширококутна камера з діафрагмою ƒ / 2.4 і кутом огляду в 120 ° дозволяє знімати в панорамному, нічному, портретному і інших режимах. Інша камера з ширококутним об'єктивом має діафрагму ƒ / 1.8 і дворазовий оптичний зум. І це тільки поверхневий погляд на особливості камер, безпосередньо при використанні перед вами відкриються безпрецедентні можливості фото і відеозйомки.
Фронтальна камера TrueDepth
В iPhone 11 передня камера отримала розширення в 12 мегапікселів. Тепер ваші Селфі стануть ще чіткіше, якісніше і більш насиченими. При повороті телефону горизонтально, відбувається автоматичне масштабування, що дозволяє захоплювати в кадрі більше деталей. Корисним функціональним доповненням є додавання можливості зйомки в режимі слоу-мо (slow motion), при частоті в 120 кадрів за секунду.
Найпотужніший процесор Apple
В черговий раз Apple перевершили самих себе, оснастивши свої новітні смартфони новим процесором A13 Bionic, який по праву можна назвати втіленням технологій майбутнього. Високопродуктивний чіп і оновлена ​​система Neural Engine 3-го покоління здатні виконувати навіть найскладніші функціональні алгоритми швидко, плавно, а головне ефективно. A13 Bionic може здійснювати до 1 трильйона операцій за все за одну секунду. І це, в свою чергу, ніяк не впливає на тривалість автономної роботи смартфона.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

799826 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!