За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон ASUS ROG Phone 5 16/256GB White (ZS673KS-1B015EU)

код товару: U0542620
Ціна за одиницю:
36863 грн
+466 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Nano
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G4G5G

Дисплей

Тип дисплея AMOLED
Діагональ екрану 6.78"
Роздільна здатність екрану 1080 х 2448

Процесор

Процесор Qualcomm Snapdragon 888
Частота процесора 2.84 GHz
Кількість ядер 8 core

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 16 Gb
Вбудована пам'ять 256 Gb

Камера

Кількість модулів основної камери 3
Основна камера 64 + 13 + 5 Mpx
Кількість модулів фронтальної камери 1
Фронтальна камера 24 Mpx
Функції камери автофокус ,  геотегінг ,  панорама ,  розпізнавання обличчя ,  HDR ,  спалах

Програмне забезпечення

Операційна система Android 11
Мультимедіа музичний плеєр ,  відеоплеєр ,  соціальні мережі ,  ігри ,  FM-радіо ,  мобільні сервіси Google
Органайзер світовий час ,  телефонна книга ,  диктофон ,  секундомір ,  нотатки ,  калькулятор ,  будильник ,  годинник ,  календар

Бездротові технології

Бездротові підключення BluetoothWI-FINFC
Навігація BeiDouGPSГЛОНАСС

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення audio 3.5 ммUSB Type-C

Акумулятор

Ємність акумулятора 6000 mAh

Додатково

Особливості Quick Charge
Вбудовані датчики цифровий компас ,  датчик освітлення ,  G-sensor ,  датчик наближення ,  гіроскоп
Безпека Fingerprint

Фізичні характеристики

Розміри (мм) 173 х 77 х 9.9 мм
Вага 239 г
Колір білий

Інші

Виробник ASUS
Модель ROG Phone 5 16/256GB White
Артикул ZS673KS-1B015EU
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Asus ROG Phone 5 отримав AMOLED-дисплей із частотою оновлення 144 Гц і роздільною здатністю 2448 x 1080 пікселів. Діагональ дисплея становить 6.78 дюйма.

Працює ROG Phone 5 на топовому процесорі Qualcomm Snapdragon 888. Має оперативну пам'ять LPDDR5 (приріст до 50% проти LPDDR4X), накопичувач UFS 3.1, підтримує Wi-Fi 6. За автономність відповідає акумулятор на 6000 мА·год.

Основна камера в ROG Phone 5 отримала три об'єктиви. Вона складається з головного модуля на 64 МП, надширококутний на 13 МП, а також макро на 5 МП. Є підтримка знімання відео у форматі 8К.

Для тих, хто готовий діяти
Грайте без компромісів – зі справді геймерським смартфоном ROG Phone 5! Створений на основі новітньої мобільної платформи Qualcomm Snapdragon 888 5G, цей футуристичний гаджет може похвалитися швидкісними дисплеєм (144 Гц/1 мс), акумулятором великої ємності (6000 мАгод), поліпшеними сенсорами AirTrigger 5 і культовою аудіосистемою GameFX. ROG Phone 5 – це смартфон, який подарує нові враження від ігор.
Щоб перемагати
Мобільна платформа Qualcomm Snapdragon 888 5G – це абсолютно новий рівень продуктивності. Завдяки збільшеній на цілих 35% швидкодії під час рендерингу, вона легко забезпечує плавну роботу навіть найвимогливіших 3D-ігор на максимальних налаштуваннях якості зображення. Уже відомий користувачам геймерський режим «X» тепер реалізовано в додатку Armoury Crate: різноманітні профілі й параметри дозволяють миттєво адаптувати смартфон ROG Phone 5 до поточного завдання.
Щоб бачити
Мобільні ігри виглядають на ROG Phone 5 неймовірно яскраво завдяки чудовому AMOLED-дисплею від Samsung із високою точністю відтворення кольорів і чудовими швидкісними характеристиками: частота оновлення – 144 Гц, час відгуку – 1 мс. Неймовірно чуйний сенсорний інтерфейс (частота опитування – 300 Гц, латентність – 24,3 мс) дозволить швидше реагувати на всі ігрові події. Дисплей підтримує технологію Always-on HDR8, поліпшує відображення звичайного контенту (не в форматі HDR), і покритий міцним захисним склом Corning Gorilla Glass Victus.
Щоб чути
ROG Phone 5 оснащується новою аудіосистемою GameFX, створеною у співпраці з фірмою Dirac, що спеціалізується на якісних аудіорішеннях. Пара симетрично розташованих 7-магнітних стереодинаміків видає насичене, кришталево чисте звучання, що створює ефект занурення у гру. Підключення навушників здійснюється через 3,5-мм роз'єм, а для обробки аудіосигналу без втрат якості застосовується ЦАП аудіофільського рівня від ESS.
Щоб грати
Акумулятор смартфона ROG Phone 5 має високу ємність – 6000 мАгод, а адаптер HyperCharge потужністю 65 Вт з комплекту постачання готовий у найкоротший час підзарядити пристрій на цілий день використання. Акумулятор пристрою має дві секції, між якими розміщено друковану плату з процесором. Така конструкція віддаляє найбільш гарячу зону пристрою від місць, за які користувач тримає смартфон для більш комфортної гри.
Щоб контролювати
Оновлена система AirTrigger 5 пропонує відразу три різні способи взаємодії з ROG Phone 5: таку гнучкість керування не часто зустрінеш навіть в ігрових консолях! AeroActive Cooler 5: Зовнішній кулер AeroActive Cooler 5 допоможе знизити температуру поверхні смартфона серії ROG Phone 5 в районі процесора на цілих 15°C, спрямовуючи туди потужний потік холодного повітря. Результат – стабільна робота потужного гаджета. Керування рухом: ROG Phone 5 підтримує відразу десять різних жестів, серед яких легко підібрати ті, які підійдуть конкретній грі. Наприклад, у гонках можна повертати смартфон, щоб кермувати автомобілем, і нахиляти його вперед, щоб прискорюватися. Ультразвукові сенсори: Однією з найпопулярніших функцій смартфонів серії ROG Phone є бічні ультразвукові сенсори. Вони присутні і в новій версії пристрою, підтримуючи такий самий набір жестів.
Щоб знімати
У смартфоні ROG Phone 5 використовується система з трьох фотокамер, здатна забезпечити високу якість зйомки в будь-яких умовах. Основна ширококутна камера, що працює на базі флагманської 64-мегапіксельної фотоматриці Sony® IMX686, супроводжується 13-мегапіксельною камерою з ультрашироким об’єктивом і камерою для макрозйомки. Усе це доповнено програмними оптимізаціями, що включають режим професійної відеозйомки зі спеціальними функціями, призначеними для підвищення якості запису відеороликів. Для зйомки селфі та стримінгу пропонується фронтальна камера з роздільною здатністю 24 Мп.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

36863 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!