За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мишка Cougar Minos X5 Black

код товару: U0324641
Ціна за одиницю:
909 грн
+16 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Підключення дротове
Інтерфейс підключення USB
Тип датчика оптичний
Сенсор PMW 3360
Роздільна здатність (max) 12000 dpi
Роздільна здатність (min) 100 dpi

Додаткові характеристики

Об'єм вбудованої пам'яті 512 Kb
Кількість кнопок 6
Довжина кабеля 1.8 м

Фізичні характеристики

Розмір середня
Розміри 120 х 65 х 38 мм
Колір чорний

Інші

Виробник Cougar
Модель Minos X5 Black
Артикул Minos X5 Black
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Мишка Cougar Minos X5 Black - стильна і ергономічна миша, яка підійде для будь-якого типу хвата.

Особливості:

Оптичний сенсор PMW3360. Бездрайверна. 2-х зонне підсвічування. Виділені кнопки для настройки частоти опитування і рівня dpi. Налаштування чутливості миші можна змінювати під час гри. Надточний сенсор 12000 dpi

Сенсорна технологія ігрової точності 12000 dpi. Високопродуктивний оптичний датчик PMW3360 з нульовим апаратним прискоренням. Незалежно від того, наскільки швидко ви рухаєтеся, Minos X5 завжди пропонує вам справжнє відстеження 1: 1 і точне переміщення під час ігрових сесій.

Перемикачі Omron. Перемикачі Omron гарантують 50 мільйонів кліків. Перемикання On-the-Fly. Система настройки роздільної здатності dpi On-the-Fly. Швидке перемикання між різними настройками дозволу: 800/400/1600/3200 dpi. Перемикач для налаштування швидкості опитування дозволить вам вибрати рівень, який найкращим чином відповідає вашим вимогам до обладнання та особистих вподобань.

2-х зонний настроюється підсвічування. 16.8 млн кольорів для створення особливої ​​ігрової атмосфери. Нековзне бічне покриття. Миша Cougar Minos X5 допоможе Збережемо всі рухи під контролем, завдяки якісному нековзними боковому покриттю з гуми.

COUGAR - молодий, активно розвивається виробник ігрової периферії найвищої якості. Розробки продукції і її дизайн ведуться в Німеччині. Бренд COUGAR запущений компанією HEC Group, одним з найбільших ОЕМ-виробників корпусів і блоків живлення. У 2014 року в асортименті COUGAR з'явилися ігрові клавіатури, ігрові миші, а також ігрові килимки.

Продукція бренду позиціонується в середньому, вище середнього і топовом ринкових сегментах. У 2016 році асортимент COUGAR поповнився довгоочікуваними геймерським гарнітурами і геймерським кріслами. Було розроблено також кілька абсолютно нових моделей мишей, клавіатур і комбо-наборів, в яких технологічні прориви поєднуються з агресивною ринковою ціною. Розширився й асортимент аксесуарів - з'явилися нові моделі килимків і утримувач проводу миші. COUGAR не зупиняється на досягнутому і постійно радує своїх шанувальників інноваційною продукцією, впевнено посівши місце в числі лідерів Російського ринку ігрової периферії.

Оцінка

5
progress
0
4
progress
0
3
progress
1
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

08 липня 2019
imgimgimgimgimg

Очень долго выбирал, смотрел в сторону HyperX Pulsefire FPS Pro, но цена оверпрайснута. Далее Razer Death Adder: с названием у компании проблемы, как и с надежностью. Ну и конечно же смотрел всеми любимую Logitech G102. По цене тоже самое. Характеристики хуже, качество лучше. Но блин! Она мне не удобная. Как людям, у которых EarPods не сидят в ушах и выпадают.
В гостях у друга увидел её и началось, что за ноунейм, как давно у тебя она, какая цена. Он рассказал про все косяки и после слов "ей уже год" я понял: надо брать. Ибо у человека постоянно бомбящего в доте девайсы подолгу не живут.

Був вам корисний цей відгук?
()
(2)
09 липня 2019

Здравствуйте, AS1C! Рады, что Вы остались довольны приобретением и надеемся, эта мышка сможет выжить в условиях суровых будней дотера :)

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
909 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!