За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Кухонний комбайн Sencor STM 3621 GR (STM3621GR)

код товару: U0199894
Ціна за одиницю:
3006 грн
+71 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Потужність 600 Вт
Об'єм основної чаші 4 л
Об'єм чаші блендера відсутня
Кількість швидкостей 6
Режими імпульсний режим
Особливості захисне блокування ,  нековзні ніжки ,  захист двигуна від перегріву ,  планетарний рух насадок
Вага 4.5 кг
Колір зелений

Інші

Виробник Sencor
Модель STM 3621 GR
Артикул STM3621GR
Гарантія, міс 12
Штрихкод 8590669173938
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Кухонний комбайн Sencor STM 3621 GR (STM3621GR)
Приготування страв вимагає попередньої підготовки продуктів. Замісити тісто, нарізати м'ясо, нашаткувати зелень можна і вручну, але робити одне і те ж день у день набридає. Щоб полегшити працю, виробники побутової техніки створили кухонний комбайн, який здатний за лічені хвилини зробити масу операцій різної складності.

Особливості комбайна: Ідеальний для приготування великих обсягів тіста, крему, збитих вершків, піни і т. Д. Чаша з нержавіючої сталі об'ємом 4 л. Місткість розрахована на приготування до 1,6 кг тіста. 4 знімні насадки: гак для замісу (для важкого, щільного тіста з дріжджами), віночок для перемішування в формі літери A (для кремів і легкого тесту без дріжджів), кулястий віночок для збивання (вершків, яєчних білків і ін.), кришка, захищає від розбризкування. Штикова система кріплення насадок дозволяє швидко надягати та змінювати їх. Планетарна система замісу, перемішування і збивання. насадки обертаються навколо своєї осі і одночасно навколо осі редуктора. Дозволяє переробляти 100% вмісту чаші.

У всіх насадок є спеціальна муфта, захищає редуктор від забруднення під час роботи. Спеціальна форма і конструкція кулястого віночка для збивання повітряної піни з білків з бездоганно збитих вершків (збільшення обсягу яєчних білків на 500% і вершків на 200%). 6 швидкостей (52, 87, 112, 122, 136 a 172 об. / Хв). Імпульсний режим дозволяє короткий включення з максимальною потужністю (172 об. / Хв). Відкидний важіль забезпечує зручне звернення і легку зміну насадок. Захисний запобіжник у верхній позиції відкидного важеля. Зручна чистка (чашу з нержавіючої сталі можна мити в посудомийній машині). Нековзні опори з присосками. Ніша для згортання кабелю живлення під підставою. Світлодіодне підсвічування регулятора обертів. Температурний запобіжник від перегріву. Потужність  600 Вт. Довжина шнура живлення: 1 м.

SENCOR - компанія з виробництва побутової електроніки, заснована в кінці 1960-х готовий в Японії і отримала престижний статус в області аудиотехнологий. На початку 1990-х років, коли марка SENCOR стала європейською, значно збільшився асортимент продукції компанії. SENCOR - це марка, що зв'язує традиційні японські ультрасучасні технології з новітніми тенденціями комфортного способу життя, якими рухає емоційність, індивідуальність і прагнення до розваг. Насолоджуйтесь життям в повній мірі. Sencor для людей зі стилем, які хочуть жити наповну потужність. Sencor відкриває для себе новий світ кулінарних шедеврів за допомогою кухонних комбайнів і блендерів.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3006 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!