За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мікроскоп Optima Explorer 40x-400x (MB-Exp 01-202A) (926247)

код товару: U0487888
Ціна за одиницю:
2325 грн
+58 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Класифікація

Класифікація біологічний
Призначення навчальний

Оптичні характеристики

Збільшення мікроскопа 40-400х
Збільшення об'єктивів 10x ,  40x ,  4x
Збільшення окулярів 10x

Конструктивні особливості

Насадка монокулярна
Нахил 45º
Предметний столик рухливий 90х90 мм, з пружними затискачами (препаратотримачами)
Фокусування грубе
Підсвічування світлодіодне (прохідним і відбиваючим світлом)

Додаткові характеристики

Живлення 3 x AA ,  побутова мережа змінного струму 220V
Комплектація мікроскоп ,  об'єктиви 3 шт ,  окуляр ,  інструкція ,  мережевий адаптер
Розміри 275 x 155 x 100 мм
Габарити упаковки 330 x 230 x 150 мм
Вага 0.625 кг
Колір білий

Інші

Виробник Optima
Модель Explorer 40x-400x (MB-Exp 01-202A)
Артикул 926247
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Мікроскоп Optima Explorer 40x-400x - шкільний мікроскоп в базовій комплектації для досліджень початкового рівня в області мінералогії, ботаніки, біології та анатомії. Його оптична схема і подвійне світлодіодне підсвічування дозволяють досить докладно вивчати не тільки структуру поверхні різних матеріалів і мінералів, а й проводити спостереження клітин в біологічних зрізах рослин, тканин живих організмів, і біологічних рідин при збільшенні від 40 до 400 крат у відбитому та прохідному світлі. Завдяки подвійному живленню від батарей і від побутової мережі змінного струму дана модель мікроскопа підходить для шкільних занять, незалежно від того чи оснащена кожна парта шкільного класу розеткою чи ні. Всі мікроскопи Optima мають розширену трирічну гарантію і сертифіковані на території України.

Мікроскоп Optima Explorer 40x-400x поставляється в базовій комплектації, достатній для використання в навчальних цілях, а також для спостереження абсолютної більшості мікроорганізмів, що складають клітини рослин і тварин, що вивчаються в шкільній програмі.

Комбінація ширококутного окуляра і трьох об'єктивів забезпечує збільшення в діапазоні від 40 до 400 крат. Всі оптичні елементи (об'єктиви, окуляри і конденсор) виконані зі скла. Ахроматичні об'єктиви мають покриття, що просвітлює і забезпечують контрастне і рівномірно чітке зображення по більшій частині поля зору.

Корпус мікроскопа виконаний з міцного пластику і якісно пофарбований білою захисною фарбою. При цьому абсолютно всі рухомі механічні вузли виконані з металу. Монокулярна насадка, нахилена під кутом 45° для більшої зручності спостереження. Предметний столик оснащений пружними затискачами предметного скла.

Світлодіоди забезпечують підсвічування препарату прохідним і відбитим світлом. Прохідне світло використовується для спостереження прозорих об'єктів, що відображає - для непрозорих тривимірних. Використання двох ламп одночасно може бути корисним при спостереженні напівпрозорих зразків. Яскравість освітлення плавно регулюється світлорегулятором, а зміна кольору здійснюється за рахунок дискової діафрагми з кольоровими фільтрами, розміщеної під предметним столиком.

Живлення мікроскопа здійснюється як від побутової мережі змінного струму 220V, так і від трьох найпоширеніших батарей АА (LR6). Таким чином, користувач сам вибирає необхідне джерело живлення і не обтяжений частою зміною елементів живлення або відсутністю можливості проводити спостереження поза приміщенням, обладнаного розеткою. Піклуючись про довговічність служби виробу і прав споживача, мікроскоп укомплектований якісними батареями Alkaline і блоком живлення відповідним європейським нормам CE і сертифікованим за стандартами TUV і GS.

З огляду на простоту настройки, надійність механічних вузлів, якість оптики, подвійне підсвічування, живлення від батарей і від мережі змінного струму і доступну ціну, Optima Explorer 40x-400x є вдалим вибором як в якості домашнього мікроскопа для розвитку підлітка, так і для масового оснащення шкільних класів біології.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2325 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!