За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мікроскоп Optima Beginner 300x-1200x подарунковий набір (926245)

код товару: U0484948
Ціна за одиницю:
1398 грн
+49 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Класифікація

Класифікація біологічний
Призначення навчальний

Оптичні характеристики

Збільшення мікроскопа 300-1200x
Збільшення об'єктивів 15x ,  30x ,  60x
Збільшення окулярів 20x

Конструктивні особливості

Насадка монокулярна
Предметний столик стаціонарний з зажимами
Фокусування грубе
Підсвічування лампа розжарювання/дзеркало (прохідним світлом)

Додаткові характеристики

Живлення 2 x AA
Комплектація наклейки на предметні скельця 18 шт ,  покривні скельця 36 шт ,  предметні скельця 18 шт ,  підготовлені слайди з тонкими зрізами рослин і комах 5 шт ,  мірна колба ,  паличка для змішування ,  лупа 3x ,  флакон збірний порожній 4 шт ,  флакон з фарбою-колером 2 шт ,  піпетка ,  шпатель ,  скальпель ,  чашка Петрі ,  пінцет ,  кейс ,  окуляр ,  інкубаторій ,  об'єктиви 3 шт ,  мікроскоп
Розміри 230 x 135 x 90 мм
Габарити упаковки 280 x 260 x 120 мм
Вага 0.4 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Optima
Модель Beginner 300x-1200x подарунковий набір
Артикул 926245
Гарантія, міс 36
Штрихкод 4820234480012
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Мікроскоп Optima Beginner 300x-1200x - навчальний ігровий набір в яскравій упаковці для ознайомлення дитини з мікросвітом і азами мікроскопії. За допомогою цього набору дитину можна захопити цікавим і в той же час корисним розвиваючим заняттям, яке залучає до спільної гри батьків і дітей. Не дивлячись на те, що цей набір призначений для дітей у віці від 6 до 10 років, мікроскоп оснащений скляною оптикою, а в комплектацію включені якісні підготовлені слайди біологічних зрізів рослин. Все це поміщено в компактний кейс, зручний для транспортування і зберігання в одному місці мікроскопа і великої кількості аксесуарів. Всі мікроскопи Optima мають розширену трирічну гарантію і сертифіковані на території України.

Мікроскоп Optima Beginner 300x-1200x Set має багату комплектацію, куди включені всі аксесуари і готові зразки, необхідні для старту спостережень. Всі аксесуари, включно з мікроскопом, компактно вкладаються і закріплюються в спеціальних ложементах пластикового кейсу для зручності зберігання, мобільності і захисту мікроскопа при транспортуванні.

Комбінація окуляра і трьох об'єктивів дозволяє вибрати одне з доступних збільшень: 300х, 600 або 1200х крат. Важливою відмінною рисою для даного класу мікроскопів є те, що всі оптичні елементи (об'єктиви і окуляр) виконані зі скла.

Кронштейн корпуса мікроскопа виконаний з металу, що додає не тільки надійності конструкції, а й додаткової ваги для більшої стабільності приладу і гасіння мікровібрацій. Також, для підвищення стійкості на гладкій поверхні, підошва мікроскопа повністю виконана з гуми. Кронштейн закріплений на шарнірі, що дозволяє нахиляти мікроскоп, змінюючи кут спостереження від вертикального до горизонтального. Предметний столик оснащений зажимами для фіксації предметного скла.

Оскільки придбання дитячого мікроскопа передбачає навчальну функцію, в даній моделі застосована як класичне підсвічування від природного джерела світла за допомогою дзеркала, так і джерело штучного світла - лампа розжарювання, що працює від батарей. Проходяче світло використовується для спостереження прозорих біологічних зрізів, дрібних частин комах і мікроорганізмів. Важливо відзначити, що джерело світла повністю регульоване по нахилу.

Живлення мікроскопа здійснюється від двох найпоширеніших батарей АА (LR6), яких вистачає на тривалий час для невеликого світлодіода, що не обмежує використання мікроскопа в польових умовах, або просто дозволяє безперешкодно переносити мікроскоп в будь-яке місце приміщення.

Це не просто мікроскоп, це захоплюючий розвиваючий набір для дітей дошкільного віку та учнів молодших класів. По-справжньому широка комплектація включає заздалегідь підготовлені слайди, чисті скельця, аксесуари для препарування, мірні і збірні ємності, і навіть спеціальні фарби-кольори для додання контрасту біологічним зразкам. Фактично до початку спостережень можна приступити негайно. Мікроскоп Optima Beginner 300x-1200x Set може стати відмінним подарунком для дитини на свято, а також цікавим варіантом для обладнання груп в недержавних дитячих центрах розвитку.

Оцінка

5
progress
1
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

18 грудня 2022
imgimgimgimgimg

Микроскоп шикарный! Выбирали сыну на подарок на НГ, но оказалось что мы с мужем оба в детстве мечтали о микроскопе. Открыли посмотреть сразу как домой принесла с почты и были очарованы. В комплекте есть пять препаратов разных растений чтобы можно было посмотреть и это просто невероятно! Спасибо большое за хороший товар. Превзошел все ожидания. И также спасибо за быструю обработку заказа и своевременную доставку.)

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
1398 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!