За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мікроскоп Bresser Science Infinity 40x-1000x (923425)

код товару: U0468981
Ціна за одиницю:
51951 грн
+1105 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Класифікація

Класифікація біологічний
Призначення професійний

Оптичні характеристики

Збільшення мікроскопа 40-1000х
Збільшення об'єктивів 10x ,  40x ,  4x ,  100x
Збільшення окулярів 10x

Конструктивні особливості

Насадка тринокулярна
Поворот 360º
Нахил 30º
Предметний столик рухливий 220х140 мм, координатний, з мікрометричним підстроюванням по обох осях, препаратоводієм на два скла і ноніусом (ціна поділки 0,1 мм)
Фокусування коаксіальне, грубе і тонке (ціна поділки 0,001 мм)
Підсвічування світлодіодне (прохідним світлом)
Міжзінична відстань 50-75 мм
Діоптрійна корекція +/- 5 діоптрій

Додаткові характеристики

Живлення електромережу змінного струму 220/240V, від USB-порту
Комплектація мікроскоп ,  окуляри 2 шт ,  об'єктиви 4 шт
Розміри 390 x 395 x 205 мм
Вага 6.92 кг
Колір білий

Інші

Виробник Bresser
Модель Science Infinity 40x-1000x
Артикул 923425
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Science Infinity 40x-1000x є новим стандартом лабораторних біологічних мікроскопів від компанії Bresser. Дана модель відповідає всім найсучаснішим вимогам до професійних приладів по частині живлення, механіки, освітлення, якості оптики і зручності експлуатації. Виконаний в сучасному ергономічному корпусі, цей мікроскоп оснащений вже вбудованим адаптером для цифрових камер, роздільними механізмами діоптрійної корекції на кожному з окулярів, великим предметним столиком з антигрибковим покриттям, а також передбачає можливість центрування і заміни конденсора для досліджень різними методами мікроскопії. Ширококутні окуляри з великим виносом зіниці і планахроматичні об'єктиви скориговані на нескінченність гарантують високу якість зображення. Найважливішим моментом є правильне світлодіодне освітлення, організоване за Келлером, і сформоване польовою діафрагмою і конденсором Аббе з апертурною діафрагмою. Живлення мікроскопа здійснюється як за допомогою кабелю з роз'ємом USB, який можна підключити як до ноутбука, так і за допомогою адаптера до мережі змінного струму.

Тринокулярна насадка нахилена під кутом 30º, що відповідає найбільш зручному положенню при спостереженнях, і дозволяє робити спостереження з будь-якої позиції, що не переміщує мікроскоп, а також паралельно документувати результати спостережень на камеру, встановлену в верхній оптичний канал. Адаптер для CCD-камер з можливістю зміни висоти для фокусування вже змонтований на тринокулярній насадці. Міжзінична відстань змінюється в дуже широкому діапазоні, механізми діоптрійної корекції встановлені на кожному з окулярів.

Револьверна головка має посадочні гнізда для чотирьох об'єктивів і укомплектована об'єктивами класу планахромати Infinity 4х, 10х, 40х і 100 х (іммерсійний). Пара окулярів, що поставляються в комплекті, виконана за ширококутною схемою і надає широке поле зору. У базовому оснащенні мікроскоп дає якісне збільшення в діапазоні від 40х до 1000х. При необхідності отримання варіативності збільшень мікроскоп може бути оснащений додатковими окулярами: Окуляр Bresser Plan 20x (30 mm) і Окуляр Bresser Plan 25x (30 mm). Для проведення вимірювальних операцій мікроскоп може доукомплектувати мікрометричним окуляром Bresser WF 10x (30 mm) micrometr.

Як і припускають сучасні вимоги до висвітлення зразків, що застосовуються до лабораторних мікроскопів, дана модель має безступінчасте регульоване світлодіодне освітлення за Келлером, що забезпечує фокусування освітлення правильної колірної температури безпосередньо на зразку. Конденсор Аббе з числовою апертурою NA 1.25 допускає центрування і при необхідності зміни методу мікроскопії може бути замінений на темнопольний конденсор або пристрій фазового контрасту. Польова діафрагма передбачає розміщення світлофільтрів діаметром до 40 мм.

Широкий предметний столик з антигрибковим покриттям оснащений препаратоводієм на два предметних скла, ноніусом і коаксіальними механізмами тонкого/грубого фокусування і переміщення в горизонтальній площині. Сучасна система поперечного ремінного приводу забезпечує більшу надійність, довговічність, і плавність переміщення препарату. Також передбачений диск контролю регулювання сили натягу гвинтів фокусування.

Живлення мікроскопа здійснюється як від ноутбука або персонального комп'ютера, так і від мережі змінного струму. Для цього в комплекті передбачені кабель USB і необхідний адаптер і перехідники з роз'єму USB. Додатково в комплектацію включений поліпропіленовий пилозахисний чохол.

Корпус мікроскопа має спеціальний отвір для захоплення рукою для зручності транспортування приладу в межах лабораторії. На задній панелі є барабан для намотування шнура живлення, коли мікроскоп не використовується.

Мікроскоп призначений для поглиблених лабораторних і наукових досліджень в різних галузях науки і медицини. Рекомендований для медичних і наукових лабораторій.

Увага! Рушійні частини мікроскопа заблоковані в транспортному положенні. Перед використанням мікроскопа уважно ознайомтеся з інструкцією, щоб розблокувати мікроскоп за допомогою шестигранника, що поставляється в комплекті.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

51951 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!