За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мікроскоп Bresser Advance ICD 10x-160x (908586)

код товару: U0502711
Ціна за одиницю:
30472 грн
+653 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Класифікація

Класифікація стереоскопічний
Призначення навчальнийпрофесійний

Оптичні характеристики

Збільшення мікроскопа 10-160x
Збільшення об'єктивів 2x
Збільшення окулярів 10x ,  20x
Зум 1-4x

Конструктивні особливості

Насадка тринокулярна
Поворот 360º
Нахил 45º
Предметний столик стаціонарний з зажимами
Фокусування грубе
Підсвічування галогенна, прохідним і відображеним світлом
Робоча відстань 85 мм
Міжзінична відстань 55-75 мм
Діоптрійна корекція +/- 5 діоптрій

Додаткові характеристики

Живлення електромережа змінного струму 220/240V
Комплектація мікроскоп ,  об'єктив ,  гумові наочники на окуляри 2 шт ,  диски 2 шт ,  фільтр синій ,  ключ для регулювання сили натягу гвинтів фокусування ,  чохол ,  2 пари ширококутних стереоокулярів (WF10x, WF20x) ,  об'єктивна лінза 2х ,  адаптер для CCD камери або PC-мікроокуляра ,  трансформатор (вмонтований)
Колір білий

Інші

Виробник Bresser
Модель Advance ICD 10x-160x
Артикул 908586
Гарантія, міс 24
Штрихкод 4007922148014
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

BRESSER Advance ICD - одна з небагатьох моделей тринокулярних стереоскопічних мікроскопів зі змінним збільшенням від 10х до 160х. Завдяки великому збільшенню і наявності підсвічування прохідним і відбитим світлом цей прилад можна використовувати і як біологічний мікроскоп.

Торгова марка Bresser представляє широкий вибір традиційно якісних мікроскопів будь-якої складності і призначень.

Дана модель є унікальною і міцно займає свою нішу ринку. Оснащений тринокулярною головкою і оптикою, що дозволяє збільшити зображення від 10х до 160х, цей стереоскопічний мікроскоп може бути рекомендований користувачам в різних сферах діяльності, таких як археологія, геологія, гемологія, петрологія, напівпровідникове виробництво, ентомологія, ботаніка, нумізматика, контроль якості виробництва і складальних операціх, освіти та ін.

Тринокулярна конструкція мікроскопа в поєднанні з поворотною головкою дозволяє проводити дослідження групі людей без переміщення приладу в площині, паралельно документуючи матеріали досліджень на цифрову камеру або, за допомогою PC-окуляра, одразу на персональний комп'ютер. З метою правильного рівномірного розподілу світла тринокулярна головка має засувку, що перенаправляє світло між бінокулярним каналом і оптичним каналом для камери.

Подвійне, яскраве галогенне підсвічування проникаючим і відбитим світлом може бути включена окремо, що дає можливість оптимального спостереження зразків різної товщини, використовуючи мікроскоп як технічний або біологічний прилад.

Предметний столик обладнаний затискачами для утримання зразка, а також змінними 95 мм дисками для спостереження зразків на білому або чорному тлі. Для більш зручного спостереження деяких зразків в комплект поставки включений синій фільтр.

Дві пари ширококутних окулярів зі змінною міжосьовою відстанню, діоптричною корекцією і гумовими наочниками дуже зручні для огляду, і дозволяють спостерігати більш широку область зразка, без зайвих переміщень його в площині. Тринокулярна насадка має обмеження по переміщенню і фіксатор для захисту зразка.

Велика робоча область забезпечує безперешкодне проведення складальних операцій безпосередньо в процесі спостереження, огляд порівняно великих зразків (до 40 мм висотою) - мінералів і корисних копалин, квітів і комах, марок і монет. При максимальному збільшенні цей прилад дозволяє спостерігати пилок квітів, клітини різних тканин, багато видів мікроорганізмів.

Мікроскоп BRESSER Advance ICD - це професійний прилад, який дивує своєю продуктивністю і багатофункціональністю при доступній ціні.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

30472 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!