За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мережева карта Wi-Fi Netis WF2123

код товару: U0296178
Ціна за одиницю:
342 грн
+14 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Швидкість передачі данних до 300Mbps
Стандарт Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n
Безпека 64/128-bit WEP, WPA-PSK/WPA2-PSK
Інтерфейс USB
Додатково 2.4 ГГц

Інші

Виробник Netis
Модель WF2123
Артикул WF2123
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Мережева карта Wi-Fi Netis WF2123
Бездротовий Wi-Fi адаптер виконаний в стильному чорному кольорі з глянсового пластика, він досить мініатюрний. Привабливий дизайн приховує відмінні характеристики, він може забезпечувати відмінний рівень сигналу мережі Інтернет. NETIS WF2123 USB 802.11n призначений для підключення комп'ютера до бездротової мережі WI-FI. Збільшений радіус дії сигналу дозволяє збільшити працездатність пристроїв, підключених до універсального адаптера, що підтримує суперсучасний стандарт 802.11n.

Бренд Netis належить компанії «NETIS SYSTEMS», яка була заснована в 2000 році і, в свою чергу, є дочірнім підприємством корпорації «Netcore Group». Штаб-квартира Netis знаходиться в китайському місті Шеньчжень, одному з ділових центрів Піднебесної. Портфель продуктів компанії включає різне мережеве обладнання, а також готові рішення для різних груп споживачів - для дому, бізнесу або ж операторів зв'язку. Піклуючись про свою репутацію, компанія ввела високі стандарти якості, яким відповідає будь-яке обладнання, що сходить з конвеєра, будь то домашній роутер або ж бруковані провайдерські ADSL модеми.

Варто відзначити, що роутер Netis - це сучасний пристрій, що підтримує всі необхідні стандарти безпеки, здатне забезпечити безперебійну роботу мережі з максимально доступною продуктивністю. Дане твердження стосується як бізнес продуктів, так і домашній пристроїв. Актуальність продукції компанії підтверджується тим, що 8% від загальної виручки керівництво вкладає у власні розробки і наукові дослідження в галузі мережевих технологій - таким є один з основних принципів Netis. Маршрутизатор даного бренду, який потрапляє до вас в руки, інакше кажучи, - не просто сучасний, але передовий у всіх відносини.

Роутери Netis випускає різних типів. Йдеться як про малопотужні доступні моделі з однодіапазонними і дводіапазонними радіомодулями, так і про надпотужних пристроях для великого бізнесу або ж для безперервного онлайн-стріму, для ігор та інших цілей. Також, при необхідності, можна придбати підсилювачі сигналу Wi-Fi, різні аксесуари для підвищення зручності експлуатації.

Але Netis роутер - не єдині вироблені компанією пристрої. Як уже згадувалося вище, під даним брендом реалізуються на світовому ринку також ADSL і VDSL модеми, точки доступу, ряд різного типу комутаторів, мережеві і Wi-Fi адаптери, аксесуари до даного устаткування, GPON, EPON і багато іншого. Також в пакет продуктів входять повноцінні комплекти для відеоспостереження. Йдеться, в першу чергу, про IP обладнанні.

На досягнутому компанія Netis не має наміру зупинятися. Починаючи з 2008 року, вона щорічний приріст не падає нижче позначки в 30%, що є більш ніж переконливим доказом серйозним намірів компанії, а також підтвердженням довіри до неї від партнерів з усього світу.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

342 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!