За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мережева карта Wi-Fi Netis WF2120

код товару: U0296173
Ціна за одиницю:
257 грн
+10 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Швидкість передачі данних до 150Mbps
Стандарт Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n
Інтерфейс USB

Інші

Виробник Netis
Модель WF2120
Артикул WF2120
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Мережева карта Wi-Fi Netis WF2120
Бездротовий мініатюрний Wi-Fi адаптер NETIS WF2120 є компактний пристрій, який підтримує суперсучасний стандарт 802.11п. Компактний стильний адаптер білого кольору виглядає дуже незвично на тлі більших аналогів.

MIFA-антена дозволяє забезпечить найбільш стабільний зв'язок, при цьому радіус дії значно збільшується, розширюючи таким чином, робота підключених до адаптера пристроїв. Маленький розмір NETIS WF2120 USB не заважає адаптера виступати для інших девайсів в якості точки доступу.

Бренд Netis належить компанії «NETIS SYSTEMS», яка була заснована в 2000 році і, в свою чергу, є дочірнім підприємством корпорації «Netcore Group». Штаб-квартира Netis знаходиться в китайському місті Шеньчжень, одному з ділових центрів Піднебесної. Портфель продуктів компанії включає різне мережеве обладнання, а також готові рішення для різних груп споживачів - для дому, бізнесу або ж операторів зв'язку. Піклуючись про своє репутації, компанія ввела високі стандарти якості, яким відповідає будь-яке обладнання, що сходить з конвеєра, будь то домашній роутер або ж бруковані провайдерські ADSL модеми.

Варто відзначити, що роутер Netis - це сучасний пристрій, що підтримує всі необхідні стандарти безпеки, здатне забезпечити безперебійну роботу мережі з максимально доступною продуктивністю. Дане твердження стосується як бізнес продуктів, так і домашній пристроїв. 


Актуальність продукції компанії підтверджується тим, що 8% від загальної виручки керівництво вкладає у власні розробки і наукові дослідження в галузі мережевих технологій - таким є один з основних принципів Netis. Маршрутизатор даного бренду, який потрапляє до вас в руки, інакше кажучи, - не просто сучасний, але передовий у всіх відносини.

Роутери Netis випускає різних типів. Йдеться як про малопотужних доступних моделях з однодіапазонними і дводіапазонними радіомодулями, так і про надпотужних пристроях для великого бізнесу або ж для безперервного онлайн-стріму, для ігор та інших цілей. Також, при необхідності, можна придбати підсилювачі сигналу Wi-Fi, різні аксесуари для підвищення зручності експлуатації.

Але Netis роутер - не єдині вироблені компанією пристрої. Як уже згадувалося вище, під даним брендом реалізуються на світовому ринку також ADSL і VDSL модеми, точки доступу, ряд різного типу комутаторів, мережеві і Wi-Fi адаптери, аксесуари до даного устаткування, GPON, EPON і багато іншого. Також в пакет продуктів входять повноцінні комплекти для відеоспостереження. Йдеться, в першу чергу, про IP обладнанні.

На досягнутому компанія Netis не має наміру зупинятися. Починаючи з 2008 року, вона щорічний приріст не падає нижче позначки в 30%, що є більш ніж переконливим доказом серйозним намірів компанії, а також підтвердженням довіри до неї від партнерів з усього світу.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

257 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!