За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Камера відеоспостереження D-Link DCS-6004L

код товару: U0147431
Ціна за одиницю:
8451 грн
+208 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип камери IP-камера
Тип підключення Дротова

Технічні характеристики

Виробник і тип матриці CMOS
Розмір матриці 1/4“
Об'єктив фіксований
Фокусна відстань 2.8 мм
Дальність ІЧ-підсвічування 5 м

Робочі характеристики

Робоча напруга 5 В
Підтримка PoE є

Додатково

Підтримка карт пам'яті Micro SD

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу пластик

Інші

Виробник D-Link
Модель DCS-6004L
Артикул DCS-6004L
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Мережева камера D-Link DCS-6004L
Купольна мережева IP-камера c підтримкою хмарного сервісу mydlink, оснащена ультракомпактним корпусом і можливістю підключення за допомогою технології PoE, надаючи ідеальне рішення для відеоспостереження у важкодоступних місцях. DCS-6004L володіє безліччю функцій, які розширюють можливості відеоспостереження і роблять камеру ідеальним рішенням для самих різних завдань. Ультракомпактний корпус дозволяє монтувати камеру в місцях, де вона не буде привертати зайву увагу. Завдяки функції PoE камера чудово підходить для установки в місцях, де відсутні розетки живлення. Вбудований мікрофон і аудіо-вихід забезпечують двосторонню передачу звуку.

DCS-6004L є автономним пристроєм, який не вимагає спеціального апаратного або програмного забезпечення і може працювати незалежно, навіть без використання комп'ютера. Відправляйте повідомлення зі стоп-кадрами і відеокліпами по електронній пошті при виявленні руху або звуку, використовуючи лише камеру та Інтернет-з'єднання. Ви можете налаштувати області спостереження для виявлення руху і стежити, наприклад, за входом у приміщення, а також можете встановити межі рівня гучності для виявлення камерою гучного звуку. Модель дозволяє вести відеоспостереження в нічний час завдяки інфрачервоній підсвічуванні з дальністю дії до 5 м, що забезпечує цілодобове спостереження за будинком або малим офісом.

Купольна мережева HD-камера DCS-6004L підтримує хмарний сервіс mydlink, що дозволяє отримувати доступ і налаштовувати камеру віддалено через Інтернет незалежно від місцезнаходження. Можна переглядати зображення з камери в реальному часі через веб-сайт mydlink, або можна завантажити мобільний додаток mydlink Lite і здійснювати спостереження прямо на смартфоні або планшетному ПК з iOS і Android. Слідкуйте за будинком, коли перебуваєте на роботі, або контролюйте роботу в офісі, коли перебуваєте в дорозі, за допомогою сервісу mydlink.

DCS-6004L є автономним рішенням для відеоспостереження, що дозволяє записувати стоп-кадри і відео на карту MicroSD і не потребує наявності ПК або мережевого пристрою зберігання даних. Для розширення можливостей відеоспостереження в комплект поставки входить програмне забезпечення D-ViewCam, яке надає можливість управляти 32 камерами, з великим набором функцій, включаючи перегляд з декількох камер і автоматичне попередження по електронній пошті про підозрілу або незвичайну активності.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

8451 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!