За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Тример Philips BT3216/14

код товару: U0315894
Ціна за одиницю:
1154 грн
+32 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Призначення для бороди і вусів
Тип гоління сухе
Система гоління леза
Кількість бритвених головок/сіток 1
Мінімальна довжина 0.5 мм
Максимальна довжина 10 мм
Матеріал лез сталь
Час зарядки 1 год
Робота від акумулятора 60 хв
Додатково чохол для зберігання ,  щіточка для чищення
Колір сріблястий

Інші

Виробник Philips
Модель BT3216/14
Артикул BT3216/14
Гарантія, міс 12
Штрихкод 8710103844143
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Тример PHILIPS BT3216 / 14

Тример для вусів і бороди з інноваційною системою Lift & Trim піднімає і зрізає більше волосків для ефективного підрівнювання. Ви легко зможете створити свій ідеальний образ, будь то триденна щетина, коротка або довга борода.

Система Lift & Trim. Нова система Lift & Trim дозволяє рівномірно підрівнювати волоски, піднімаючи їх і направляючи до лез. Леза з нержавіючої сталі. Ідеальне підрівнювання і захист шкіри день за днем. Сталеві леза триммера завжди залишаються такими ж гострими, як і в перший день використання: вони заточуються самостійно, злегка торкаючись один одного під час роботи приладу.

Безпечні для шкіри леза. Закруглені кінчики лез запобігають появі подряпин і роздратування, забезпечуючи гладке ковзання по шкірі. Регулювальне коліщатко з 20 установками довжини. За допомогою регулювального коліщатка можна задати довжину від 0.5 до 10 мм з кроком 0.5 мм.

Робота від мережі / 60 хвилин від акумулятора. Зарядка триммера для бороди протягом 1 години забезпечує 60 хвилин автономної роботи. Ви також можете використовувати прилад при підключенні до електромережі.

Індикатори акумулятора. Індикатори акумулятора на Тример інформують про стан батареї: про низький заряд, повної розрядки, повної зарядки або про виконання зарядки. Завдяки цьому ви завжди зможете вчасно зарядити триммер, щоб не перериватися під час підрівнювання.

Легко чиститься. Для зручності при очищенні зніміть головку і промийте під струменем води. Перш ніж знову прикріпити до приладу, повністю просушіть її. Ергономічний дизайн. Зручно тримати і використовувати. Конструкція приладу дозволяє обробляти навіть важкодоступні ділянки.

Довговічність. На цей тріммер Philips поширюється 2-річна гарантія. Всі прилади компанії по догляду за собою створені для довгої служби. Прилад працює при напрузі різних стандартів і не вимагає мастила.

Royal Philips Electronics of the Netherlands - найбільший європейський виробник електроніки, один з найбільших світових виробників з річним обсягом продажів в 26 мільярдів в європейській валюті.

Фірма спеціалізується на випуску та продажу кольорових телевізорів і телевізорів на одній мікросхемі, приладів для здійснення медичних моніторингів і діагностик, електробритв, приладів освітлення. Підприємства фірми розташовані в 60 країнах світу - на виробництві приладів освітлення, побутової техніки, медичного обладнання та напівпровідників зайнято 116 000 працівників.

Засновники фірми - Антон і Жерард Філіпс - завжди усвідомлювали відповідальність перед суспільством за те, що вони роблять, ведучи свій бізнес - їх турботою було не просто заробляти гроші, а створювати блага для людини, саме тому дух інновацій пронизав всю діяльність їх компанії. Цей дух нововведення і експериментування висловився в 55 000 офіційно зареєстрованих патентах, наявних у фірми. Сьогодні Philips належить: 49 000 дизайнерських зразків, а також 33 000 товарних знаків.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1154 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!