За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

LCD панель iiyama TH5565MIS-W1AG

код товару: U0302708
Ціна за одиницю:
58900 грн
+1540 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Діагональ 55"
Тип матриці IPS/PLS
Роздільна здатність 1920x1080
Яскравість 400kd
Контрастність 1100:1
Інтерфейси USB ,  HDMI ,  VGA

Інші

Виробник iiyama
Модель TH5565MIS-W1AG
Артикул TH5565MIS-W1AG
Гарантія, міс 36
Штрихкод 4948570114801
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

LCD панель iiyama TH5565MIS-W1AG

Інтерактивна панель володіє сенсорною технологією InfraRed. Разом з високим ступенем передачі кольору IPS робить цю модель вельми привабливою на ринку інтерактивних панелей. Панель має можливість обробити до 20 окремих точок дотику. TH5565MIS-W1AG ідеально підходить для роздрібного продажу, освіти, корпоративних завдань, B2B. Панель має датчик зовнішньої освітленості, що забезпечує оптимальну якість зображення і при цьому економити електроенергію. Екран захищений спеціальним антивандальним склом в 4-мм.

Інфрачервоний сенсорний дисплей. У моніторі передбачена інфрачервоне підсвічування. Дотик до екрану фіксується дуже точно, так як інфрачервоний датчик блокується пальцем або стилусом. Ця технологія не покладається на віддачу від покриття або підкладки, тому сенсорний дисплей не може «стертися». Більш того, характеристики дисплея не залежать від функціональності сенсора.

Покриття антивідблиску. Покриття антивідблиску використовується в дисплеях професійного рівня, щоб допомогти уникнути проблем з отблікамі зовнішніх джерел світла, які впливають на передачу кольору, контрастність і чіткість. Це також робить екран менш сприйнятливим до пилу і бруду.

IIYAMA - це відома фірма, заснована в 1973 році, яка виробляє комп'ютерні монітори hi-end класу і телевізори. Компанія має свою спеціалізацію, вона вважається передовим виробником моніторів на основі CRT і LCD.

Компанія називається на честь японського міста Іїяма, хоча діяльність фірми почалася в японському місті Нагано з того, що вона почала з виробництва елементів для телевізійних антен. Виробляти власні монітори компанія почала в 1978 році.

Історія цієї фірми японського походження почалася в 1973 році, починала компанія в якості виробника телевізійної апаратури для потреб японського ринку. Коли ж в 1981 році компанія стала випускати кольорові монітори для комп'ютерів, вона вийшла за рамки внутрішнього ринку. Головний офіс компанії Iiyama Electric Corporation розташувався в японському містечку Нагано, це знаходиться в 200 км на захід від Токіо.

В даний час компанія Iiyama налічує понад 1200 працівників, сотні інженерів працюють над сучасними дослідницькими проектами, по всьому світу розсипані заводи і представництва компанії. Вони є в Європі (Великобританія, Франція, Німеччина, Польща, Чехія, Швеція, Голландія), є і в американських штатах. Оборот фірми сьогодні становить близько 800 мільйонів USD.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

58900 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!