За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

LCD панель iiyama LE4340S-B1

код товару: U0302696
Ціна за одиницю:
19065 грн
+775 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Діагональ 43"
Тип матриці VA
Роздільна здатність 1920x1080
Яскравість 350 кд/м2
Контрастність 3000:1
Інтерфейси USB ,  HDMI ,  VGA ,  DVI

Інші

Виробник iiyama
Модель LE4340S-B1
Артикул LE4340S-B1
Гарантія, міс 36
Штрихкод 4948570114184
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

LCD панель iiyama LE4340S-B1 - 43 "професійний Full HD дисплей на основі матриці AMVA3 зі світлодіодним підсвічуванням і з відтворенням USB медіа контенту. Широкий спектр відео та аудіо входів забезпечує сумісність з різними платформами. Цей дисплей підійде для роздрібної торгівлі в якості громадських вивісок, для виставок і конференц-центрів, POS / POI, диспетчерських і виробничих об'єктів.

Монітор підтримує відтворення презентацій, відео та практично будь-якого типу контенту, що зберігається на пристрої USB або у внутрішній пам'яті. Технологія AMVA3 перевершує стандартну TN технологію за такими параметрами як: рівень контрастності, глибина чорного кольору і кут огляду. Якість зображення на екрані практично не залежить від кута огляду.

Монітор оснащений двома стерео спікерами високої якості. Завдяки підтримці дозволу 1920 × 1080, монітор може відображати будь-які зображення! Full HD забезпечує велику робочу зону в порівнянні зі звичайними моніторами, які працюють в дозволі 1280 × 1024. Сумісність зі стандартом VESA дозволяє легко монтувати LFD з використанням будь-яких кріплень, які відповідають цим специфікаціям.

IIYAMA - це відома фірма, заснована в 1973 році, яка виробляє комп'ютерні монітори hi-end класу і телевізори. Компанія має свою спеціалізацію, вона вважається передовим виробником моніторів на основі CRT і LCD.

Компанія називається на честь японського міста Іїяма, хоча діяльність фірми почалася в японському місті Нагано з того, що вона почала з виробництва елементів для телевізійних антен. Виробляти власні монітори компанія почала в 1978 році.

Історія цієї фірми японського походження почалася в 1973 році, починала компанія в якості виробника телевізійної апаратури для потреб японського ринку. Коли ж в 1981 році компанія стала випускати кольорові монітори для комп'ютерів, вона вийшла за рамки внутрішнього ринку. Головний офіс компанії Iiyama Electric Corporation розташувався в японському містечку Нагано, це знаходиться в 200 км на захід від Токіо.

В даний час компанія Iiyama налічує понад 1200 працівників, сотні інженерів працюють над сучасними дослідницькими проектами, по всьому світу розсипані заводи і представництва компанії. Вони є в Європі (Великобританія, Франція, Німеччина, Польща, Чехія, Швеція, Голландія), є і в американських штатах. Оборот фірми сьогодні становить близько 800 мільйонів USD.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

19065 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!