За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

LCD панель Samsung LH43PMHPBGC/CI

код товару: U0302625
Ціна за одиницю:
42999 грн
+532 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Діагональ 43"
Тип матриці LFD
Роздільна здатність 1920x1080
Яскравість 500 кд/м2
Контрастність 3000:1
Інтерфейси HDMI ,  DVI ,  Display Port ,  RS-232C
Вага 9.5 кг
Розміри (ШxВxГ) 964 х 554 х 31 мм

Інші

Виробник Samsung
Модель LH43PMHPBGC/CI
Артикул LH43PMHPBGC/CI
Гарантія, міс 36
Штрихкод 8806088838151
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

LCD панель Samsung LH43PMHPBGC / CI

Довговічні преміальні дисплеї оптимізують роботу і якість повідомлень в будь-якому середовищі. Преміум-дисплеї преміум-класу преміум-класу Samsung TIZEN забезпечують максимальну продуктивність, зберігаючи при цьому стильний і захоплюючий дизайн. Серія PMH відображає підвищену яскравість і поліпшену чіткість зображення, щоб забезпечити чітке уявлення навіть в настройках зі змінним освітленням. Крім того, сертифіковані по IP5x дисплеї серії PMH забезпечують надійну, цілодобову довговічність для надійних і безперебійних операцій. В результаті підприємства можуть відчувати впевненість в тому, що їх повідомлення будуть доставлені точно так, як передбачалося, в будь-якому місці і в будь-який час.

Серія PMH, що підтримує SSSP 4.0, забезпечує більш високу, швидку і стабільну роботу, ніж попередні моделі. Перевершити попередню продуктивність обладнання, новий SSSP 4.0 дозволяє партнерам CMS розробляти і розгортати передові веб-додатки, які можуть допомогти ефективно управляти контентом і SMART Signage для своїх клієнтів.

Надтонкий професійний дисплей Samsung з діагоналлю 43 ", з роздільною здатністю FULL HD (1920x1080), яскравістю 500 кд / м², контрастністю 3000: 1, режимом роботи 24/7 і відкритою операційною системою TIZEN на базі ядра Linux створений для цифрової реклами і підійде для установки в магазинах роздрібної торгівлі, ресторанах, аеропортах, залізничних вокзалах, офісах, конференц-залах, метрополітені. Товщина дисплея Samsung становить 30.5 мм, ширина нижньої рамки - 9 мм, верхній і бічний - 11 мм. Це дозволяє розміщувати дисплей в невеликих приміщеннях з обмеженим простором і складною конфігурацією.

Антивідблискова поверхня забезпечує чітке зображення на екрані при денному світлі. Дисплей має сертифікований захист від пилу зі ступенем IP5x (проникаюча кількість пилу не заважає роботі пристрою). Це дозволяє використовувати дисплеї в складних умовах навколишнього середовища, наприклад, в заводських цехах з високою концентрацією пилу, в метрополітені.

Вбудована відкрита платформа Tizen c Magicinfo S4 забезпечує більш швидку і стабільну роботу в порівнянні з попередніми версіями, і дозволяє розробляти і впроваджувати різні веб-додатки, допомагаючи ефективно управляти контентом. Magicinfo S4 дозволяє відтворювати файли зображень і відео з вбудованої пам'яті або зовнішнього USB-пристрою на вимогу або за раніше складеним розкладом. Підключення до сервера MagicInfo надає можливість дистанційно керувати дисплеєм, розкладом відображення контенту, здійснювати контроль мережевих даних.

Вбудований Wi-Fi дозволяє легко відображати інформацію з екранів персональних комп'ютерів, планшетів і смартфонів на екрані дисплея. Функція Magic Clone дозволить зберігати налаштування одного дисплея, а потім їх копіювати на інші дисплей через USB. Широкі можливості по підключенню різних пристроїв забезпечуються наявністю різних інтерфейсів: 2xHDMI, DVI, RS232S, RJ45. Вбудовані динаміки дозволяють використовувати Samsung для демонстрації відео зі звуком без підключення додаткового обладнання. Керувати налаштуваннями дисплея Samsung можна як за допомогою кнопок на самій панелі, ДУ-пульта, так і по локальній мережі або через інтернет, для чого в панелях передбачений порт RS-232C.

Поставте свої турботи на відпочинок, знаючи, що ваш дисплей захищений від ряду умов навколишнього середовища. Окремі дисплеї PMH сертифіковані по IP5x, що означає їх пилозахисну конструкцію і здатність витримувати ряд умов навколишнього середовища. Сертифікація усуває проблеми, пов'язані з накопиченням пилу на дисплеях, встановлених на поїздах метро або на зовнішніх платформах. Клієнти можуть зручно використовувати цей сертифікований IP5x дисплей без необхідності готувати додатковий корпус в подібних місцях. Безперервна доставка 24/7 контенту завжди гарантується незалежно від оточуючих природних або інтерактивних умов.

Зручне управління дисплеєм через централізований приймач. Інтегрований інтегрований інфрачервоний приймач (IR) з автономними дисплеями забезпечує більш простий і гнучкий користувальницький контроль. Всі моделі можуть отримувати ІК-сигнал на окремих панелях через центральний ІК-порт. Завдяки індивідуальній установці або монтажу користувачі можуть переміщатися по ІК-функцій з різних місць, що додатково збільшує безперервність роботи.

Чудова, безшумна візуальна якість. Серія PMH, оснащена фронтальною панеллю без відблисків, зменшує природні і зовнішні перешкоди для забезпечення постійної читання в будь-якому місці. Видимість зображення і легкість для читання інформації вважаються дуже високими, оскільки вони менш відображаються під світлом або сонячним світлом, що не створює проблем при використанні з панелями меню QSR або дошками розкладу польотів аеропорту з достатнім природним освітленням.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

42999 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!