За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

LCD панель LG 55VH7B-H

код товару: U0333869
Ціна за одиницю:
219954 грн
+4450 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Діагональ 55"
Тип матриці IPS
Роздільна здатність 1920x1080
Яскравість 700 кд/м2
Контрастність 1400:1
Інтерфейси DisplayPort x 2 ,  USB ,  RS-232 x 2 ,  HDMI ,  Audio ,  DVI
VESA 600mm x 400mm
Вага 19,8 kg
Розміри (ШxВxГ) 1211 x 682 x 86.6 мм

Інші

Виробник LG
Модель 55VH7B-H
Артикул 55VH7B-H
Гарантія, міс 36
Штрихкод 8806087873160
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

LCD панель LG 55VH7B-H

Ультратонка рамка. Панель з шириною рамки 0,9 мм дозволить створити ефектну сучасну відео стіну, забезпечивши приголомшливий ефект від перегляду.

Рівномірна яскравість. Покращена технологія світлодіодного підсвічування LG забезпечує високу рівномірність підсвічування. Завдяки покращеній рівномірності підсвічування зображення на стиках панелей виглядає природно. Новий VH7B забезпечує високу видимість і рівномірну яскравість на всьому екрані.

Широкий кут огляду. VH7B забезпечує чітке зображення навіть при створенні відеостін з висотою понад 4 дисплеїв. Це дуже зручно для масштабних інсталяцій у великих приміщеннях.

Покриття антивідблиску. Дисплей VH7B-H прекрасно підходить для розміщення в вітрині магазину, так як перетворює сонячне проміння, забезпечуючи більш чітке зображення на сонці в порівнянні зі звичайними панелями.

Продуктивність шлейфового підключення по LAN кабелю. Послідовне підключення по LAN кабелю дозволяє виконувати команди для управління і моніторингу екранів і навіть поновлення їх прошивки.

Додаток LG C-Display Customer. У цьому додатку ви знайдете останню інформацію про товари, а також довідку, конфігуратор відео стіни, керівництво користувача і контактні дані.

LG - популярна марка корейської побутової техніки. Корейська електронна промисловість почала своє бурхливе зростання з народження в 1958 році компанії Gold Star, яка випустила вже в 1965 році перший холодильник. Цей момент відкрив нову епоху. До 1980 року фірма склала серйозну конкуренцію лідерам по виробництву техніки, перетворившись в творця нових технологій.

LG, як найменування торгової марки Gold Star народилося в 1996 році з метою проведення грамотної маркетингової стратегії. Буква G - перша літера Gold Star, фірми, яка народилася в 1958 році, а L в імені LG взято у Lucky Chemical. Нове ім'я стало зручним і швидким у вимові.

Асортимент продукції компанії дуже широкий: холодильники побутового та промислового призначення, пилососи та системи кондиціонування, морозильні камери, мікрохвильові печі, пральні машини. Заводи LG розміщені по всьому світу: на території Китаю, Туреччини, Індії, на Філіппінах, в Бразилії, у В'єтнамі.

Компанія LG є прихильником інноваційних технологій. Вона вже в даний час радує споживачів такими новаціями, як холодильник, мікрохвильова піч та кондиціонер з виходом в глобальну мережу Інтернет, пральними машинами цифрового типу. Але такі моделі високотехнологічного типу доступні поки не кожному, тому компанія LG в своїй роботі не забуває про масове споживача, у якого корейська техніка дуже популярна, і випускає доступні за ціною моделі. На ринку України техніка компанії LG популярна і представлена ​​в широкому асортименті.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

219954 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!