За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

LCD панель LG 49VL5D

код товару: U0326770
Ціна за одиницю:
89999 грн
+5666 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Діагональ 49"
Роздільна здатність 1920x1080
Яскравість 450 кд/м2
VESA 600mm x 400mm
Вага 17,8 kg
Розміри (ШxВxГ) 1078 х 608 х 90 мм

Інші

Виробник LG
Модель 49VL5D
Артикул 49VL5D
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

LCD панель LG 49VL5D

Професійний екран великого розміру для інформаційно-рекламних завдань. Супервузькі рамка. Ультра-вузький розмір рамки 3,5 мм створює захоплюючі і безшовні враження від перегляду на зібраних відео стіни екранах. Широкий кут огляду. Технологія панелей IPS означає більш досконале управління рідкокристалічним дисплеєм. В результаті він має широкий кут огляду, який забезпечує чітке зміст, незалежно від того, де знаходяться перехожі. Кожен піксель на панелі IPS дійсно відтворює кольори зображень, не спотворюючи їх. Рівномірна яскравість. Технологія світлодіодного підсвічування LG гарантує високу однорідність яскравості, щоб забезпечити чітке зображення. 

Постійний баланс білого. Щоб зробити панелі з однаковими характеристиками і узгодженим підтриманням балансу білого, технологія Video Wall Image Creation (VIC) компенсує відмінності кольору і яскравості в контурній частини алгоритму. Яскраві зображення. Технологія TruMotion ™ з частотою оновлення 60Hz зменшує розмитість і спотворення руху, забезпечуючи яскраве відтворення зображення з точними деталями. Управління контентом SuperSign W. Гнучке редагування контенту в різних макетах, включаючи регулярну матрицю і неформальну нерегулярну відео стіну, можливо за вашим бажанням своєчасно і економічно ефективно без непотрібної дорогої відео-консолі.

Панелі для відеостін володіють спеціальними параметрами, які дозволяють вибудовувати з них стіну різного розміру, що володіє мінімальною шириною рамки, високою надійністю і можливістю працювати в цілодобовому режимі. Високий рівень контрастності гарантує точність передачі чорного кольору, а також відтінків і півтонів. Формат 16: 9 дозволяє комфортно переглядати широкоформатні фільми і виводити на екран більше інформації. Наявність цифрового інтерфейсу дозволяє передавати ваш контент від джерела до панелі без втрати якості і допоможе зробити на ваших клієнтів належне враження від побаченого.

Можливість віддаленого управління і діагностики. Ультратонка рамка дозволить створити єдину відео стіну, яка приверне увагу і справить незабутнє враження цілісністю сприйняття. Безперервна робота в режимі 24/7 забезпечує використання панелі цілодобово, що важливо для диспетчерських, систем відеонаблоденія, транспортних терміналів. Можливість роботи в "портретному" режимі розширює способи інсталяції та можливості ефектного відтворення відео матеріалу як в рамках відеостін, щоб створити неповторну конфігурацію, так і для використання як панелі в рекламних або інформаційних цілях.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

89999 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!