За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

LCD панель LG 22SM3B-B

код товару: U0306942
Ціна за одиницю:
17628 грн
+335 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Діагональ 22"
Роздільна здатність 1920x1080
Яскравість 250 кд/м2
Контрастність 1000:1
Інтерфейси HDMI x 1 ,  USB ,  Audio ,  RGB ,  RS-232C
Мультимедія 2x1Вт
Вага 3.6 кг
Розміри (ШxВxГ) 511 х 302 х 54 мм

Інші

Виробник LG
Модель 22SM3B-B
Артикул 22SM3B-B
Гарантія, міс 36
Штрихкод 8806087536911
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

LCD панель LG 22SM3B-B - компактний 22 "дисплей з платформою webOS для організації рекламно-інформаційного мовлення. Доступний, універсальний, обладнаний зручними інструментами для роботи з бізнес контентом.

Особливості: вбудована платформа webOS 2.0 надає потужний і зручний інструмент для створення контенту, включаючи матеріали по створенню додатків і підтримку різних операційних систем (Windows, Linux, Mac OS). Високопродуктивний 4-хядерний процесор дозволяє обробляти декілька завдань одночасно і плавно відтворювати контент у високій роздільній здатності. Завдяки підтримці технології BEACON власники роздрібних магазинів можуть відправляти купони та інші рекламні матеріали на мобільний пристрій споживача через Bluetooth, що знаходиться недалеко від дисплея в реальному часі.

Вбудований WI-Fi модуль спрощує доступ до відео контенту, а також забезпечує можливість відправлення контенту прямо з мобільних пристроїв. Додаток SoftAp дозволяє створити точку доступу для мобільних пристроїв безпосередньо на дисплеї. Проста установка і настройка завдяки відсутності зовнішніх ПК і Ethernet / RS232C кабелів. Віддалене управління дисплеєм через протокол SNMP. Відправлення повідомлень електронною поштою, використовуючи ПО SuperSign C або SI SW в разі збоїв в роботі. Установка можлива в горизонтальному і вертикальному положенні.

LG - популярна марка корейської побутової техніки. Корейська електронна промисловість почала своє бурхливе зростання з народження в 1958 році компанії Gold Star, яка випустила вже в 1965 році перший холодильник. Цей момент відкрив нову епоху. До 1980 року фірма склала серйозну конкуренцію лідерам по виробництву техніки, перетворившись в творця нових технологій.

LG, як найменування торгової марки Gold Star народилося в 1996 році з метою проведення грамотної маркетингової стратегії. Буква G - перша літера Gold Star, фірми, яка народилася в 1958 році, а L в імені LG взято у Lucky Chemical. Нове ім'я стало зручним і швидким у вимові. Асортимент продукції компанії дуже широкий: холодильники побутового та промислового призначення, пилососи та системи кондиціонування, морозильні камери, мікрохвильові печі, пральні машини. Заводи LG розміщені по всьому світу: на території Китаю, Туреччини, Індії, на Філіппінах, в Бразилії, у В'єтнамі.

Компанія LG є прихильником інноваційних технологій. Вона вже в даний час радує споживачів такими новаціями, як холодильник, мікрохвильова піч та кондиціонер з виходом в глобальну мережу Інтернет, пральними машинами цифрового типу. Але такі моделі високотехнологічного типу доступні поки не кожному, тому компанія LG в своїй роботі не забуває про масове споживача, у якого корейська техніка дуже популярна, і випускає доступні за ціною моделі. На ринку України техніка компанії LG популярна і представлена ​​в широкому асортименті.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

17628 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!