За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

LCD панель BenQ RP654K Black (9H.F3KTC.DE1/9H.F3KTC.DE3)

код товару: U0305140
Ціна за одиницю:
100440 грн
+2846 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Діагональ 65"
Тип матриці D-LED
Роздільна здатність 3840 x 2160
Яскравість 350nit
Контрастність 1200:1
Інтерфейси HDMI x 4 ,  DisplayPort x 1 ,  USB3.0 x 1 ,  VGA ,  Audio ,  RJ45 ,  RS232 ,  USB2.0 x 5
Мультимедія 2x16Вт
VESA 800mm x 400mm
Розміри (ШxВxГ) 1521 x 967 x 128 мм

Інші

Виробник BenQ
Модель RP654K Black
Артикул 9H.F3KTC.DE1/9H.F3KTC.DE3
Гарантія, міс 36
Штрихкод 4718755069154
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

LCD панель BENQ RP654K Black (9H.F3KTC.DE1 / 9H.F3KTC.DE3)

Герметичний екран. Екран, стійкий до зародка, наділений багатошаровим покриттям з нетоксичного, стійкого нано-іонного срібла, який вбиває більшість бактерій, що накопичуються на поверхні екрану, і запобігає перехресне зараження або епідемію в класах. Антимікробна функція іонного срібла залишається ефективною навіть після ретельного очищення або тривалого використання.

Розумне рішення для догляду за очима. Рішення Smart Eye-Care може функціонувати інтуїтивно за допомогою вбудованого датчика руху. Для безперешкодного і зручного перегляду дисплей автоматично активує функції мерехтіння і низького синього світла, виявляючи переміщення користувачів близько до екрану.

Технологія з низьким блакитним світлом. Технологія Low Blue Light мінімізує вплив синього світла і дозволяє більш здорове час, проведений перед дисплеєм, допомагаючи вам створювати кращі і зручні враження від перегляду для вас і ваших учнів. Технологія без мерехтіння. Технологія Flicker-Free призначена для усунення мерехтіння світлодіодного підсвічування, забезпечуючи при цьому відчуття нульового Фліккер. Це ефективно знижує проблеми, пов'язані з CVS, і усуває дискомфорт, викликаний переглядом екрана протягом всього дня.

Антибліковий дисплей. Поверхня антиблікового скла може ефективно зменшувати відображення, звільняючи студентів від надмірного примруження з більш чітким текстом і чіткішими зображеннями, уникаючи напруги очей і полегшуючи більш ефективне навчання. Інтелектуальне розпізнавання рукописного введення. Функція розпізнавання рукописного введення RP654K дозволяє доповідачам одночасно конвертувати письмовий текст, цифри, форми і малюнки в розбірливі матеріали без необхідності перемикання режимів, ефективно сприяючи плавному потоку викладання.

Запис відео. Дисплей оснащений функцією відеозапису, яка дозволяє вчителям записувати лекції для підготовки до класу або для перегляду. Сумісність з MS Office. EZWrite 4.0 сумісний з Adobe PDF і іншим програмним забезпеченням MS Office, що дозволяє підвищити ефективність підготовки класів і завантажити навчальні матеріали.

Data-To-Go. Збережіть анотації у вигляді файлів .pdf або .png і поділіться ними у вигляді матеріалів для перегляду через електронні листи, QR-код, друк, USB-накопичувач, внутрішню пам'ять. Плаваюча панель інструментів. Плаваюча панель інструментів EZWrite 4.0 сумісна з будь-якими джерелами введення і додатками для Android. Плаваюче екранне меню дозволяє вам відразу ж отримати доступ до ряду функцій, включаючи запис, екран друку, захоплення екрану, ластик, ручку і білу дошку.

Ящик для інструментів. Tool Box пропонує широкий спектр корисних навчальних інструментів, включаючи калькулятор, геометрію і командний пост. Бездротове рішення для безшовної спільної роботи. InstaQShare - це програмне забезпечення, призначене для безперешкодної бездротової презентації та спільної роботи на лекціях. Це дозволяє плавно передавати потокове відео, аудіофайли та відео високої якості. Користувачі можуть також відображати контент з мобільних пристроїв і запрошувати до 16 учасників для безшовного співпраці.

20-точкова інтерактивність Multi-Touch. Дисплей підтримує можливість multi-touch до 20 пунктів, що дозволяє учням одночасно брати участь в дискусіях і дуже привабливих діях. Вбудований фронтальний динамік і ручка. RP654K об'єднує перепозиціонувати звукові колонки з лотком для пера екрану. Два фронтальних 16-вольтів динаміка створюють кращу передачу звуку для інтерактивного навчання. Лоток для пера пропонує зручне місце для зберігання стилуса і інших інструментів, що забезпечують швидкий доступ і уникаючи непотрібного переривання під час презентацій.

Інтелектуальна система управління рахунком (Smart AMS). Дисплей підтримує управління декількома обліковими записами через технологію NFC, яка дозволяє вам безпосередньо звертатися до своїх особистих системних налаштувань і папок, просто скануючи ID-карти з вбудованим датчиком, а також легко блокувати екрани, коли вони не використовуються. Smart AMS також пропонує миттєвий доступ до основних хмарним службам зберігання, не вводячи пароль.

NFC Pen. З простим натисканням кнопки NFC Pen на датчику ви можете миттєво активувати додаток анотації EZWrite 4.0 і почати коментувати їх різними кольорами. NFCPen, побудований з використанням технології NFC, не містить батарейок і не вимагає створити пару між пристроями. Він також водостійкий. Фронтальні кнопки. Передні кнопки, включаючи Power, Home, Back, Setting і Volume, додатково покращують зручність використання дисплея. Миттєве підключення та відтворення. Просто підключіться до комп'ютера через USB, і все готово до використання уроків з сенсорним екраном.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

100440 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!