За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

LCD панель BenQ RP553K Black (9H.F3TTK.RE1)

код товару: U0302707
Ціна за одиницю:
61679 грн
+2141 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Діагональ 55"
Тип матриці IPS/PLS
Роздільна здатність 3840 x 2160
Яскравість 350 кд/м2
Контрастність 1200:1
Інтерфейси USB ,  HDMI ,  VGA

Інші

Виробник BenQ
Модель RP553K Black
Артикул 9H.F3TTK.RE1
Гарантія, міс 36
Штрихкод 4718755070266
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

LCD панель BENQ RP553K Black (9H.F3TTK.RE1)

Сертифікована технологія Low Blue Light. Шкідливе випромінювання в синій частині спектра екрану панелі може привести до проблем із зором. Технологія BenQ Low Blue Light мінімізує рівень цього випромінювання і дозволяє довше працювати перед екраном без ризику для власного здоров'я і здоров'я учнів.

Сертифікована технологія Flicker-Free. Пікселі на екранах ЖК-дисплеїв постійно то підсвічуються, то гаснуть. При цьому рівень яскравості змінюється і виникає ефект мерехтіння, через якого згодом втомлюються очі. Технологія BenQ Flicker-Free була розроблена для того, щоб повністю усунути мерехтіння світлодіодного підсвічування і захистити зір. Навіть після довгої роботи перед екраном очі користувачів будуть менше втомлюватися, що знижує ризик виникнення хвороб, пов'язаних із зором.

Екран з покриттям антивідблиску. Відблиски на поверхні екрану можуть перешкодити учням засвоювати інформацію. Через це вони не можуть робити нотатки і починають відволікатися від навчального процесу. Антивідблиску поверхню екрану RP553K значно знижує ризик виникнення таких відображень і покращує читаність тексту. Завдяки цьому учні менше напружують зір, намагаючись розглянути зображення на екрані, і довше зберігають увагу.

Бездротові рішення для спільної роботи. InstaQShare - це програмне забезпечення, призначене для бездротового проведення презентації та сприяє спільній роботі і поліпшенню взаємодії під час уроків. InstaQShare плавно і без затримок відтворює відео і аудіо у високій якості. Вчителі та учні можуть відображати контент на панель прямо з мобільних пристроїв і запрошувати до 16 учасників до презентації.

Вбудовані динаміки і підставка для NFC- ручки. На передній частині панелі BenQ RP553K розташовані динаміки, які об'єднані з підставкою для NFC- ручок. Два фронтальних 20-Вт динаміка відтворюють звук у відмінній якості і привносять більше вражень під час інтерактивних уроків. Підставка для ручок допомагає зробити зберігання письмових приладів більш організованим, щоб під час уроку не було втрачено жодної хвилини на пошук потрібних інтерактивних інструментів.

Режими Freeze і Blank. У режимі Blank екран панелі затемнюється, щоб учні сфокусували свою увагу на вчителеві, а не на екрані. У режимі Freeze можна ставити на паузу окремі фрагменти відео, на які потрібно звернути додаткову увагу. Режим активується через гарячу клавішу або натисненням спеціальної кнопки на пульті.

Безліч портів для підключення мультимедійних пристроїв. Інтерактивна панель BenQ RP553K оснащена великою кількістю роз'ємів: 6 портів USB, OPS, HDMI 2.0 і HDMI-вихід. Набір портів для підключення мультимедійних пристроїв підвищує продуктивність інтерактивної панелі і збільшує можливості навчання із застосуванням додаткових пристроїв. Порти розташовані з боків панелі для зручного доступу і підключення необхідних пристроїв прямо під час уроку.

Сумісність з усіма основними платформами. Панель BenQ RP553K сумісна з усіма популярними операційними системами, включаючи Windows, Mac, Linux і Chrome, тому до неї можна підключити практично будь-який обчислювальний пристрій під їх управлінням. При цьому для роботи і сенсорного управління навіть не потрібна установка додаткових драйверів.

BenQ Corporation - це тайванська компанія, що займається випуском електроніки та комп'ютерної техніки. У 2007 році компанія змінила своє ім'я на нинішнє Qisda, що означає - "Quality Innovation Speed ​​Driving and Achievements".

Початок успішного шляху зі створення сучасних комп'ютерних продуктів компанія почала в 2001 році, коли концерн Асеr заявив про те, що перетворює своє внутрішнє підрозділ Acer Communications & Multimedia в самостійну компанію, яка отримала ім'я BenQ. В імені відображені стратегія і завдання фірми. У абревіатуру увійшли слова: Bringing Enjoyment and Quality.

Президент Асеr пояснив виділення підрозділу в окрему фірму BenQ тим, що партнерам і клієнтам набагато зручніше співпрацювати з різними фірмами, незалежними один від одного. BenQ має три напрямки своєї діяльності. Головне з них - дисплейні технології. Фірма випускає проектори та монітори. Саме ця компанія першою створила рідкокристалічний монітор, який мав час відгуку 2 мс. Це було в 2004 році. Другим не менш значущим напрямком роботи компанії є створення сканерів, принтерів, інших периферійно-оптичних апаратів, до них відносяться також дисководи і цифрові камери. І ще одна сфера розробок фірми - комунікаційне обладнання. До нього відноситься мережеве обладнання, а також мобільні телефони.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

61679 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!