За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Квадрокоптер Xiaomi Mi FIMI A3 Drone (FIMI_A3)

код товару: U0351872
Ціна за одиницю:
13201 грн
+106 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Дальність передачі сигналу пульта 1 км
Вага 162 г
Максимальна швидкість набору висоти 5.8 м/с
Максимальна швидкість вертикального зниження 5 м/с
Максимальна швидкість 18 м/с
Супутникові системи позиціонування ГЛОНАССGPS
Матриця 1/3.2” (CMOS)
Камера з камерою
Функція повернення на точку зльоту з функцією
Об'єктив FOV 80 ° ,  F2.0 ,  3.54 мм
Діапазон ISO 100-3200 (відео авто) ,  100-1600 (фото)
Максимальний розмір зображення 3264 x 2448
Максимальний бітрейт відео 60 Mbps
Підтримувані файлові системи FAT32 ,  exFAT
Фото JPEG
Відео MP4
Ємність батареї квадрокоптера 2000 mAh
Напруга батареї квадрокоптера 11.1 В
Колір фюзеляжу білий

Інші

Виробник Xiaomi
Модель Mi FIMI A3 Drone
Артикул FIMI_A3
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Квадрокоптер Xiaomi Mi FIMI A3 Drone (FIMI_A3)

Дуже швидкий. До 64 км / год при горизонтальному польоті. Дрон оснащений безколекторним двигуном, з яким дрон здатний розганятися до вражаючих швидкостей. Квадракоптер FIMI A3 дійсно дуже швидкий і витривалий, і при горизонтальному польоті здатний розганятися до швидкості 64 км / год. Виготовлений цей "шустряк" з особливого пластику, який відрізняється не тільки легкістю, але особливою міцністю. 2000 мАг 25 хвилин польоту. Завдяки потужному акумулятору ємністю 2000 мАг, FIMI A3 здатний провести в польоті до 25 хвилин без необхідності підзарядки акумулятора. За цей проміжок часу ви можете відобразити на фото або відео найнезабутніші кадри з захоплюючої подорожі. 8 МП FHD камера.

Цифрова стабілізація зображення. Квадракоптер оснащений потужною 8 МП FHD камерою, яка розміщується на двох осьової механічної підвісці працює в комбінації з технологією трьох осьової цифровою стабілізацією зображення (EIS). EIS крім безпосередньої компенсації руху камери, здатна частково компенсувати руху одного з об'єктів в кадрі і помітно поліпшити якість картинки завдяки меншому рівню смазанності деталей сюжетної лінії. Фото і відео контент відмінної якості. Камера з CMOS матрицею від Sony керована процесором Ambrella ISP здатна знімати відео з роздільною здатністю 1920 x 1080 пікселів (швидкість запису до 30 кадр / сек) і фото в здатністю 3264 x 2448 пікселів. Фото і відеоконтент зберігається на microSD карту пам'яті (немає в комплекті поставки), яка встановлюється в DVR-порт FIMI A3. Політ від першої особи. Дистанційній управління. Відчути процес польоту від першої особи допоможе дистанційний пульт управління, оснащений 4.3-дюймовим LCD-дисплеєм на якому і відображається все те, що бачить камера дрона в момент польоту.

Джойстик конектиться з дроном по бездротовому каналу зв'язку на частоті 5.8 ГГц за допомогою 40-канального аналогового відеопередавачі з якістю відеопотоку 1080p. Подивіться на краси навколишнього світу з FIMI A3. Максимальна висота польоту 500 метрів і максимальне видалення 1 км, дозволить не тільки зафіксувати, а й побачити в режимі реального часу захоплюючі пейзажі природи, представників прекрасної тваринного світу, безкрає небо і інші краси, які подарують вам незабутні емоції та яскраві враження. Дрон FIMI A3 підтримує 6 призначених для користувача режимів: Follow me. В цьому режимі квадракоптер безпосередньо за джойстиком управління і при цьому утримує користувача в центрі кадру зйомки.

При цьому у користувача є можливість вказати необхідну висоту і дистанцію між джойстиком і дроном, яку буде дотримуватися FIMI A3 в процесі польоту. Orbit. В даному режимі дрон здійснює круговий політ навколо встановленої користувачем точки. Fixed-wing mode. в цьому режимі дрон летить по прямій і дотримується стабільного швидкісного режиму, який користувача може задавати в налаштуваннях. Dronie. Користувачем попередньо вказується місце розміщення дрона, щоб об'єкт зйомки перебував у центрі. Також, користувач налаштовує кут нахилу камери. Після чого дрон піднімається і віддаляється від об'єкта зйомки і повертається у вихідну точку. Return to home. Чи включається автоматично в разі недостатнього рівня заряду акумулятора або при втраті зв'язку з пультом управління. Headless. Дозволяє управляти дроном на свій розсуд. Квадракоптер FIMI A3 має порт DIY, який може використовуватися в якості підключення, наприклад, LED-підсвічування, яка не тільки прикрасить дизайн квадракоптера, а й дозволить побачити його на тлі зоряного неба.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

13201 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!