За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Квадрокоптер Bao Niu HC639WF Cam Foldable (black)

код товару: U0295845
Ціна за одиницю:
3419 грн
+31 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Дальність передачі сигналу пульта 80 м
Вага 130 г
Максимальний час польоту 7 хвилин
Камера з камерою
Робочі частоти пульта 2.4 GHz
Батарея пульта 4xAAA
Робоча напруга пульта 6 V
Ємність батареї квадрокоптера 750 mAh
Напруга батареї квадрокоптера 3.7 В
Тип батареї квадрокоптера Li-Pol
Колір фюзеляжу чорний
Висота 75 мм
Довжина 130 мм

Інші

Виробник Bao Niu
Модель HC639WF Cam Foldable (black)
Артикул HC639WF Cam Foldable (black)
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Квадрокоптер BAO NIU HC639WF Cam Foldable (black) складається модель середніх розмірів, оснащена HD-камерою і функцією FPV для зйомки відео і перегляду знімається в режимі реального часу, даний режим дає можливість максимально реалістично відчути політ.

Корисна особливість HC639WF - це складна конструкція коптера, яка дозволяє заховати гвинти в бічні відсіки фюзеляжу, тим самим ви захищаєте лопаті від пошкоджень при транспортуванні. Міцна складається конструкція квадрокоптера BAO NIU HC639WF Cam Foldable легко використовується на відкритому просторі, а при необхідності і в приміщеннях.

Літієво-полімерний акумулятор ємністю 750 мА * год дозволяє здійснювати безперервний політ до семи хвилин з можливим вилученням до вісімдесяти метрів. Такі параметри дають можливість знімати всілякі рухомих і нерухомі об'єкти, різних форм і розмірів.

Квадрокоптер, він же мультикоптер або дрон - безпілотний многороторний вертоліт. Цей винахід став популярним як серед любителів, так і серед професіоналів завдяки своїм невеликим габаритам, зручності і точності управління, величезної потужності і хорошою маневреності.

Що таке квадрокоптер і його призначення? Квадрокоптер - вертоліт, який оснащений чотирма несучими гвинтами. Але є моделі з великою кількістю лопатей. Вони набагато могутніше і стабільніше. Ці пристосування дозволяють вести аерозйомку на висоті до двох кілометрів, можуть передавати зображення на екран в реальному часі і робити якісні знімки. Найчастіше такі пристрої використовують професіонали з метою отримання інформації з місця аварії, яка сталася у важкодоступному місці. Простіші квадрокоптера зазвичай використовують діти, щоб пограти. Прості моделі не мають камери.

Керований квадрокоптер здійснює свій політ і маневри за допомогою дистанційного пульта управління. На ньому знаходяться два важелі, один з яких відповідає за рух апарату вгору і вниз, а також обертання навколо осі, а інший може направляти пристрій в різні боки. Працює цей вид вертольота від акумулятора. Він може підтримувати зв'язок з пультом на відстані двох кілометрів.

Пристрої квадрокоптера в залежності від моделей трохи відрізняються. Так, квадрокоптер з функцією трансляції відео необхідно пов'язати зі смартфоном або андроидом за допомогою спеціальної програми. Вона також дає можливість змінювати положення камери на самому вертольоті для більш вдалого кадру і кращої оглядовості. Зйомка здійснюється в реальному режимі. Після того, як буде спійманий вдалий кадр, слід натиснути кнопку смартфона, після чого камера квадрокоптера зробить фото. Варто зазначити, що зроблені знімки і аерозйомка виходять прекрасної якості.

Є і більш вдосконалені моделі - квадрокоптера з камерою і вбудованим дисплеєм на пульті. У цьому випадку немає необхідності пов'язувати цей апарат з девайсом. Всі дані будуть транслюватися на вбудований екран на дистанційному пульті управління.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3419 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!