За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Кухонний комбайн Russell Hobbs 25180-56 Retro

код товару: U0351679
Ціна за одиницю:
5826 грн
+258 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Потужність 850 Вт
Об'єм основної чаші 2.3 л
Об'єм чаші блендера 1.5 л
Кількість швидкостей 2
Режими імпульсний режим
Насадки терка
Особливості нековзні ніжки ,  насадки можна мити в посудомийній машині
Габарити 41 х 24 х 19.5 см
Вага 3.3 кг

Інші

Виробник Russell Hobbs
Модель 25180-56 Retro
Артикул 25180-56 Retro
Гарантія, міс 24
Штрихкод 4008496976799
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Кухонний комбайн Russell Hobbs 25180-56 Retro

Компактна серія для приготування їжі вдома - ідеальний вибір для невеликих будинків і кухонь. Незважаючи на невеликі розміри продукту, він нітрохи не поступається крупнішим продуктам.

Компактний кухонний комбайн полегшує приготування їжі на кухні завдяки універсальним аксесуарам, придатним для миття в посудомийній машині, і двом налаштувань швидкості. Завдяки компактному дизайну його також можна використовувати на невеликих кухнях.

Просте рішення для зберігання. Після використання кришку і аксесуари можна зберігати для економії місця. 2 рівня швидкості і функція імпульс / лід. Він має два рівні швидкості і функцію імпульс / дроблення льоду.

Протиковзкі ніжки і намотування кабелю на підставу. Протиковзкі ніжки забезпечують надійну стійку і надійне розміщення кабелю завдяки перемотуванню кабелю.

Аксесуари для посудомийної машини. Приладдя, призначені для миття в посудомийній машині, включають ємність для змішування об'ємом 1,2 літра об'ємом 1,9 літра, знімний ніж з нержавіючої сталі і обертовий диск для різання і терки.

Підготувати продукти - левова частка праць, щоб смачно накрити на стіл. У великій і гостинній родині не закінчуються нарізки салатів, заміси тіста, збивання кремів, закрутки на зиму і інші кулінарні операції. Але ці процеси можна полегшити і прискорити, якщо купити кухонний комбайн.

І це ще не повний перелік всіх тих новинок, які були придумані, щоб полегшити діяльність сучасних господинь. Якщо говорити відверто, велика частина з них застосовується в цілому кілька разів, а потім порошиться на полицях. Якщо ви хочете купити і справді корисний і універсальний прилад, який здатний замінити цілий перелік технічних пристроїв, вам необхідно придбати кухонний комбайн.

Кухонним комбайном називають керований через комбінації кнопок механізм з робочою чашею і набором насадок, які виконують свої конкретні функції. На даний момент цей пристрій є незамінним предметом, адже полегшує роботу і прискорює процедуру приготування страв. Воно стане відмінним помічником і на професійній, і на аматорській кухні.

У сучасному світі полиці магазинів заповнені різними версіями, які наділені певними опціями і функціями, різною потужністю, насадками, швидкістю і навіть дизайном. Крім цього, в наборі пропонуються різні насадки, яких чим більше, тим більше роботи комбайн здатний виконати.

Оцінка

5
progress
3
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

25 грудня 2020
imgimgimgimgimg

Использую комбайн когда нужно готовить на большое количество гостей. Он очень помогает сэкономить время, я трачу не так много сил на готовку и мытье посуды. Комбайном пользоваться просто, насадки можно менять быстро. Покупкой я очень довольна! Цена на него хорошая, особенно за такое количество насадок.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
30 жовтня 2020
imgimgimgimgimg

Хороший кухонный комбайн! Работает просто отлично, очень мощный, хорошо справляется с разными продуктами. Этим комбайном можно и нарезать, и взбить, и смешать. Все делается за минуты, конечно, намного быстрее, чем вручную. Качество мне тоже нравится, насадки не сложно устанавливаются в сам комбайн. Им пользоваться легко.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
27 жовтня 2020
imgimgimgimgimg

Очень многофункциональный кухонный комбайн. У него есть много насадок, которыми можно и нарезать, и измельчить, и вообще сделать все что угодно на кухне. Лезвия у этого прибора очень острые, так что они справляются с любыми продуктами. Этим миксером даже можно быстренько взбить крем, сделать соус и все, что угодно.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
5826 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!