За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Кухонний комбайн Kenwood KM 288 (KM288)

код товару: U0316139
Ціна за одиницю:
7453 грн
+167 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Потужність 900 Вт
Об'єм основної чаші 4.3 л
Кількість швидкостей 5
Режими імпульсний режим
Насадки прес для цитрусових ,  крюк для тіста ,  K-насадка для збивання ,  вінчик
Габарити 29.2 х 32.5 х 25 мм
Вага 4.5 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Kenwood
Модель KM 288
Артикул KM288
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Кухонний комбайн KENWOOD KM 288

Стильна сучасна кухонна машина Kenwood KM288 стане прекрасним доповненням на будь-якій кухні, а завдяки величезному потенціалу і функціональним можливостям, вона з легкістю замінить більшість приладів. Модель відрізняється якісною збіркою і широким асортиментом різноманітних насадок, що дозволяють змішувати, збивати, вимішувати і нарізати, а наявність преса для цитрусових дозволить також пити свіжовичавлений сік хоч кожен день. Модель працює на основі двигуна, потужністю 900 Вт, а завдяки електронній регулюванню швидкості досягається оптимальний режим змішування продуктів. Крім цього, кухонна машина Kenwood KM288 відрізняється якісною збіркою, надійністю роботи і легкістю у догляді, що безсумнівно оцінить кожна господиня.

Багатозадачність. Простий і ефективний спосіб полегшити роботу на кухні - довірити значну її частину KM 288 Prospero. Наявність відразу трьох приводів дозволяє, по мірі необхідності, підключати різні насадки, щоб нарізати овочі для салатів, збивати креми, а також готувати соки на будь-який смак. Потужності в 900 Вт досить, щоб все це зробити швидко. Подрібнення навіть самих твердих продуктів займає секунди.

Зручність в експлуатації. На бічній панелі регулювання швидкості всього одним натисненням вибирається необхідний режим роботи (з п'яти доступних). Наприклад, для приготування крему оптимальною вважається максимальна швидкість, а ось щоб збити густе тісто, рекомендується не піднімати обороти вище другий. Функція імпульсного режиму, при якому насадка обертається з короткими зупинками (пауза близько 0.5-1 сек), дуже допомагає при короткочасній обробці твердих і навіть сильно заморожених продуктів. Суміш осідає, залишаючись однорідною, вдається уникнути появи грудок і згустків. Інгредієнти підхоплюються з бічних стінок, з дна і центру чаші.

Чаша великого обсягу. При досить компактних габаритах, кухонна машина KM 288 Prospero оснащена місткою чашею на 4.3 літра. У ній можна змішувати компоненти навіть на високій швидкості, без ризику забризкати все навколо. Є також захисна кришка з широким віконцем, через яке зручно додавати продукти, не припиняючи роботу.

Стандартне тріо насадок:

• Віночок для збивання яєць, кремів, рідкого тіста, мусів і суфле. Швидше за все саме їм ви будете користуватися найбільш часто, якщо не плануються «серйозні» страви, а потрібно лише на швидку руку приготувати сніданок.

• Крюк для твердого дріжджового тіста впорається з цієї трудомісткої і трудомістким завданням, яка без кухонної машини забирає час і сили.

• K-образну насадку краще використовувати для приготування тістечок, печива, кондитерських виробів із здобного тіста, а також цукрової глазурі, різного роду наповнювачів або пюре.

Акриловий блендер. Акриловий блендер - відмінний інструмент для створення соусів, коктейлів, смузі і десертів. Цитрус-прес. Соковижималка під всі види цитрусових: апельсина, грейпфрута, лимона і ін. Якраз те, що потрібно для приготування освіжаючого напою. Фуд-процесор. Ніж для подрібнення (наприклад, для цибулі, моркви або м'яса), три терки: велика двостороння для грубої шинкування; дрібна двостороння для тонкої нарізки і терка для сиру-пармезану.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

7453 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!