За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Кухонний комбайн Gorenje BFM900BY

код товару: U0352020
Ціна за одиницю:
3560 грн
+195 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Потужність 900 Вт
Об'єм основної чаші 0.9 л
Об'єм чаші блендера відсутня
Кількість швидкостей 1
Габарити 310 × 235 × 160 мм
Колір білий

Інші

Виробник Gorenje
Модель BFM900BY
Артикул BFM900BY
Гарантія, міс 12
Штрихкод 3838782002434
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Кухонний помічник. Багато жінок мріють про такий кухонний помічник як комбайн Gorenje BFM 900 BY. Безвідмовний і вмілий, він скорочує робочі години на кухні. Модель вміє багато чого: підігрівати, готувати на пару, подрібнювати, стерилізувати, і навіть більше! Вона працює з великими шматочками продуктів, обробляючи їх швидко і корисно.

Привітна зовнішність. Привітна зовнішність комбайна Gorenje BFM 900 BY допоможе вирішити питання його зберігання. Забудьте про гру в хованки - установка комбайна на видному місці не тільки естетична, а й корисна. Тепер він зможе перебувати завжди під рукою.

Як щодо пюре? Кулінарні здібності комбайна Gorenje BFM 900 BY воістину дивують. Це зможуть оцінити і любителі м'якого і ніжного пюре з можливістю регулювання його структури.

Мірна шкала на ємності. Кухонний комбайн Gorenje BFM 900 BY має сучасну мірною шкалою. З її допомогою ви зможете не тільки швидко, але і точно додати потрібну кількість інгредієнтів.

Про параметри компонентів. Комбайн Gorenje BFM 900 BY виконаний не тільки красиво, але і надійно. Його корпус виготовлений із пластику, як і його 900-грамова чаша. Присутній 500-грамовий блендер і одна робоча швидкість. Потужність комбайна дорівнює позначці в 900 Вт.

Питання транспортабельности. Кухонний комбайн Gorenje BFM 900 BY не призначений для гастролей, але в той же час розробники подбали про його транспортабельності - мінімальна вага і компактні розміри беруть своє.

Багатофункціональний комбайн 5 в 1. Багатофункціональний комбайн для приготування дитячого харчування Gorenje полегшить щоденну роботу, на яку молоді батьки зазвичай витрачають багато часу. У комбайні можна готувати на пару, пюрировать, підігрівати, стерилізувати і подрібнювати. Все, що від вас вимагається, - це забезпечити гарну якість продуктів, помити їх і нарізати на великі шматочки.

Хранитель вітамінів. Приготування на пару зберігає всі поживні речовини. Обробка продуктів парою залишається одним з найбільш корисних способів приготування їжі. При цьому страви не позбавлені аромату і смаку і зберігають вітаміни і поживні речовини. Різні страви за 15 хвилин. Фрукти, овочі, м'ясо або рибу можна готувати на пару, розмістивши інгредієнти разом або окремо в трьох різних кошиках, в залежності від необхідного часу обробки парою.

Подрібнення і збивання. Приготуйте ніжне пюре або залиште великі шматочки. Якщо ваш малюк тільки звикає до твердої їжі, інгредієнти можна збити в ніжне пюре. Згодом ви можете регулювати текстуру, залишаючи великі шматочки їжі в страві.

Точне дозування. Мірна шкала на ємності дозволяє швидко, просто і точно додавати потрібну кількість інгредієнтів. Зручно дотримуватися рецептури і готувати збалансовану і смачну їжу для малюків.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3560 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!