За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Кухонний комбайн Ergo KM-1555

код товару: U0352022
Ціна за одиницю:
9562 грн
+207 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Потужність 1500 Вт
Об'єм основної чаші 5.5 л
Об'єм чаші блендера 1.5 л
Кількість швидкостей 8
Режими імпульсний режим
Насадки велика терка ,  дрібна терка ,  крюк для тіста ,  вінчик ,  K-насадка для збивання
Особливості нековзні ніжки ,  захист від бризок
Габарити 34 х 55.2 х 23 см
Вага 11.8 кг

Інші

Виробник Ergo
Модель KM-1555
Артикул KM-1555
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Надійний кухонний помічник. Готуйте смачно, різноманітно, швидко з новими кухонними машиною ERGO КМ-1555. Машина укомплектована таким чином, щоб допомогти вам у будь-якому починанні на кухні. Її стильний сучасний дизайн робить машину елегантним елементом кухонного інтер'єру.

Функціональна потужність. Машина ERGO КМ-1555 має потужність 1500 Вт. У ній реалізовано 8 робочих швидкостей і імпульсний режим. Ви зможете вибрати швидкість в залежності від інгредієнтів, які потребують обробки. Важливо одне: немає такого завдання на кухні, з яким би не впоралася кухонна машина ERGO.

Втілюйте в життя ваші кулінарні мрії. Кухонна машина ERGO КМ-1555 отримала металеву чашу об'ємом 5.5 літра. Чаші не страшні падіння, пошкодження або наслідки від обробки твердих продуктів. Для приготування йогуртів, смуззі, соусів використовуйте скляний блендер об'ємом 1.5 літра.

Насадки для натирання. Готуйте швидко і без зусиль будь-які овочеві і фруктові салати, натирайте сир, картопля для ваших кулінарних шедеврів. Використовуйте для цього тертку для овочів з трьома насадками різного діаметру.

Блендер для приготування сумішей. Чаша блендера з загартованого скла має об'єм 1,5 літра. Гострі зносостійкі ножі з міцної нержавіючої сталі мають оригінальну форму для швидкого подрібнення будь-яких продуктів. Приготувати дитяче харчування, спортивний коктейль або фруктове пюре тепер займе всього пару хвилин.

Насадка для перемішування. К-образна насадка допоможе перемішати інгредієнти до отримання однорідної суміші без грудочок. Якісне перемішування м'яких продуктів можливо завдяки збільшеній робочої поверхні насадки.

Насадка для тіста. Скористайтеся насадкою - крюком для приготування дивовижного тесту для неймовірно смачною і ніжною випічки. Насадка для збивання. Насадка - віночок допоможе використовувати машину ERGO КМ-1555 як повноцінний міксер. Збивайте до ідеальної консистенції креми, вершки, білки або тісто для млинців. Ніяких бризок на робочій поверхні, машина працює ефективно і чисто.

Насадка - м'ясорубка. Перетворіть кухонну машину ERGO КМ-1555 в м'ясорубку, приєднавши до неї потрібну насадку. Насадка здатна швидко перемолоти м'ясо в якісний однорідний фарш, з якого легко приготувати соковиті апетитні котлети, тефтелі або м'ясну запіканку.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

9562 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!