За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Офісне крісло Аклас Олбері CH ANF Чорне (11428)

код товару: U0334066
Ціна за одиницю:
4850 грн
+204 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Максимальне навантаження, кг 120
Технічне оснащення режим гойдання ,  регулювання жорсткості гойдання ,  регулювання висоти посадки ,  наявність підлокітників ,  механізм аніфікс

Матеріали

Матеріал оббивки штучна шкіра
Сидіння м'яке
Матеріал каркаса хромований метал
Підлокітники м'які
Матеріал підлокітників хромований метал
Опори прорезинені ролики

Фізичні характеристики

Высота min, см 118
Висота max, см 126
Ширина сидіння, см 52
Глибина сидіння, см 51
Висота спинки, см 77
Діаметр основи, см 70
Вага, кг 20
Колір каркаса нержавіюча сталь
Колір оббивки чорний

Інші

Виробник Аклас
Модель Олбері CH ANF Чорне
Артикул 11428
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Крісло Олбері-стильне і імпозантне, і в той же час практичне і якісне крісло - відмінне рішення для дому та офісу.

Чому варто купити. Ергономічність і функціональність, висока якість оббивних матеріалів і комплектуючих - саме таке крісло Олбері. Висока трапецієвидна спинка з інтегрованим підголовником розрахована на користувача високого і середнього зросту. Зручні бічні валики забезпечують хорошу підтримку спини і тазу. У таке крісло відразу хочеться присісти і переконається в його м'якості і зручності.

Дизайн. Дизайн Олбері досить стриманий, що дозволяє їй відмінно вписатися як у стильний кабінет керівника, так і в затишну домашню обстановку. Чіткі горизонтальні лінії прошивки в центральній частині сидіння і спинки додає крісла строгості і лаконічності, а також створюють легкий масажний ефект посадки. Вдалий тандем екошкіра і хрому не тільки порадує око, але і гідно буде виглядати як у класичній обстановці, так і в сучасному хай-тек просторі.

Оббивка. Модель представлена в екошкірі. Цей приємний на дотик оббивний матеріал допоможе вам насолоджуватися часом проведеним за роботою в цьому кріслі, адже він виготовлений на натуральній бавовняній основі. Завдяки цьому в ньому поєднуються" дихаючі " властивості натуральної та еластична міцність штучної шкіри. Екошкіра зносостійка і гранично проста у догляді, що забезпечить кріслу бездоганний зовнішній вигляд на довгі роки.

Механізм. Вбудований механізм гойдання анификс з індивідуальною настройкою під вага користувача дає можливість, погойдуючись в кріслі-качалці, відволіктися від роботи і відпочити, не залишаючи улюблене крісло, а газліфт дає можливості змінити висоту крісла з урахуванням вашого зростання. Нахил крісла можна зафіксувати в будь-якому зручному положенні, що дуже зручно. Налаштування крісла ви зможете зробити самостійно, використовуючи для цього декоративний гвинт під сидінням крісла. Під більшу вагу пружину потрібно затиснути, а під менший відповідно послабити.

Підлокітник. Підлокітники в даній моделі металеві, хромовані, дугоподібної форми. Вони оснащені м'якими накладками в колір основної оббивки, які вбережуть ваші руки від контакту з холодним металом і забезпечать м'якість і комфорт.

Хрестовина. Металева хрестовина крісла у Олбері досить міцна і розрахована на вагу до 120 кг. На хромованому покритті хрестовини не залишаються сліди від взуття або дрібні подряпини в процесі експлуатації, що зберігає привабливий вигляд крісла надовго.

Особливість. Це дуже зручне крісло розроблено для людей середнього і високого зросту. Ергономічний прогин в поперековій області, інтегрований підголовник і спеціальне поглиблення в сидінні створюють вам незабутню підтримку, яка враховує всі анатомічні особливості будови тіла людини. М'якість сидіння і спинки забезпечується за рахунок товстого шару якісного поролонового наповнювача, який не просідає з часом. Добротний монолітний каркас має правильну по ергономіці форму і розрахований на великі навантаження.

Крісло Олбері - це ваш вибір, якщо ви прихильник сучасного стилю, відмінної якості та віддаєте перевагу поєднанню хрому і шкіри.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

4850 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!