За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Конструктор Ugears Спорткар U-9 Гран-прі (70044)

код товару: U0447732
Ціна за одиницю:
1403 грн
+37 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип 3D
Вік 5+
Кількість деталей 348
Додатково виготовлено з високоякісних матеріалів
Матеріал дерево
Габарити упаковки 37 х 17 х 2.7 см

Інші

Виробник Ugears
Модель Спорткар U-9 Гран-при
Артикул 70044
Гарантія, міс 0
Штрихкод 4820184120686
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Азарт перегонів, ревіння двигунів, захоплива швидкість, корпуси автомобілів, що проносяться на величезній швидкості й мелькають перед очима збудженої публіки — все це втілили конструктори Ugears в новій моделі Спорткар U-9 Гран-прі, перегоновому автомобілі, створеному на основі класичних моделей Золотого Століття автомобілебудування початку ХХ століття.

Механізми в техніці, яка оточує нас, стали такими маленькими, що заховані глибоко в речах, і люди не бачать усієї магії обертання шестерень. Люди скучили за натуральною механікою, в якій потрібно попорпатися самому. Скучили за речами, які буквально оживають у руках майстра, та й просто за красивими шестерними механізмами.

У спорткарі U-9 Гран-Прі ми відтворили класичну конструкцію і спортивний дизайн переможців ранніх автоперегонів. Під капотом цього красеня ви знайдете 8-циліндровий V-подібний двигун з 16 робочими клапанами та вентилятором. Перегоновий автомобіль обладнаний поздовжньою кермовою рейкою й коробкою передач, що перемикає режими «нейтральний», «назад» і «вперед». Також у конструкції передбачені перегонові колеса з гумовими покришками для більш м'якого ходу. Машина жваво розганяється й має досить великий запас ходу.

За основу дизайну моделі лягла конструкція перегонових спортивних автомобілів, які брали участь у найперших перегонах Гран-Прі, що проходили в Італії на початку двадцятого століття. Повторюючи витончені спортивні форми та лінії оригінальних прототипів Формули-1, нова модель Ugears має воістину олдскульний, елегантний дизайн, який підкреслюють такі елементи, як, наприклад, встановлена збоку ремінна передача, подовжений корпус і потужна радіаторна решітка.

Створений із якісної фанери, спорткар U-9 Гран-Прі збирається без клею і спеціальних інструментів. Коли ви вперше відкриваєте коробку, перше, що зауважуєте, це приємний запах дерева. Це екологічно та здорово. Усередині упаковки ви знайдете фанерні дошки, з яких потрібно просто видавити готові деталі та трансформувати їх у готову модель. Кілька способів з'єднання деталей, які використовуються в спортивному автомобілі Ugears, є винаходом і захищені міжнародними патентами. Збирається модель за покроковою ілюстрованою інструкцією з поясненнями 10 мовами. Компактна модель має невелику вагу, тому її легко можна брати із собою на вечірки з друзями — якщо ви вирішите влаштувати справжні перегони ретро-автомобілів.

Розмір моделі в складеному вигляді: 35 x 9.5 x 13 см
Розмір упаковки: 37.2 х 17 х 2.7 см
Кількість деталей: 348 шт

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1403 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!