За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Конструктор LEGO Океан: дослідницький підводний човен (60264)

код товару: U0453957
Ціна за одиницю:
1321 грн
+35 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Серія City
Вік 5+
Кількість деталей 286
Додатково фігурки в комплекті
Матеріал пластик
Габарити упаковки 28.2 х 26.2 х 5.9 см

Інші

Виробник LEGO
Модель City Океан: исследовательская подводная лодка 286
Артикул 60264
Гарантія, міс 0
Штрихкод 5702016617986
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

LEGO City — це реалістичний світ LEGO, який ваша дитина може досліджувати. Знамениті машини й будівлі, від фонових декорацій до цього багатолюдного міста, де герої в повсякденному житті ловлять крадіїв і гасять пожежі. Цей світ, наповнений гумором і шармом, слугує дійсним стимулом для розвитку творчої фантазії дітей.

У наборах LEGO City всі елементи, які дитина бачить у повсякденному житті, зображені в популярних моделях, і це надихає її на створення міста, повного руху, гумору й шарму. Тут представлені всі основні теми: від поліції й пожежної команди до різних крутих машин і відомих будинків — ваша дитина буде з захопленням їх будувати й гратися з ними упродовж багатьох годин. Завдяки величезному різноманіттю деталей, набори LEGO дають змогу створювати нескінченну кількість комбінацій, і це є стимулом для дитячої уяви. LEGO City — це світ безмежних можливостей, що робить цю гру одночасно й різноманітнішою, і захопливішою.

Пориньте на саму глибину океану на цьому дослідному підводному човні із серії LEGO City. Ним керує капітан і телезірка Джессіка Шарп. Вона спрямовує свій підводний човен до печери, покритої коралами. Візьміть зразки за допомогою спеціальних маніпуляторів підводного човна та досліджуйте морське дно за допомогою глибоководного дрона. Ух ти! Це ж світний морський чорт! З цим дивовижним набором ви знайдете скарби океану та відкриєте багато морських секретів. Відкрийте для дітей світ захопливих досліджень океану з цим крутим набором.

Дизайнери LEGO City пишаються тим, що створені ними конструктори підтримують ініціативу дослідників National Geographic. Діти зможуть придумати захопливі підводні пригоди з набором «Океан: дослідний підводний човен »LEGO City (60264), що містить приголомшливий іграшковий підводний човен, глибоководний дрон і печеру. Додайте до цього чотири мініфігурки дослідників, зокрема мініфігурки Джессіки Шарп, зірки популярного мультсеріалу «Лего Сіті: пригоди», світну в темряві фігурку морського чорта та захований скарб, і цей підводний човен буде абсолютно готовий до веселих пригод!

Для цього набору передбачені як прості друковані інструкції зі збирання, так і цифрові інструкції Instructions PLUS, доступні в безплатному застосунку LEGO Building Instructions для смартфонів і планшетів. Ці інтерактивні інструкції з неймовірними інструментами масштабування й обертання тривимірних моделей допоможуть вашому будівельнику-початківцю LEGO стати справжнім майстром конструювання.

Дизайнери LEGO City пишаються тим, що створені ними конструктори підтримують ініціативу дослідників National Geographic. Набори серії «Океан» відкривають для дітей дивовижний світ підводних досліджень, де на них чекають реалістичні підводні транспортні засоби, куточки дна океану та кумедні персонажі, з якими вони зможуть насолоджуватися захопливими іграми, що відтворюють сценарії з реального життя. Цей набір стане прекрасним подарунком для хлопчиків і дівчаток, які люблять океан і його мешканців. Набір «Океан: дослідний підводний човен »LEGO City (60263) містить все, що потрібно дітям для захопливих підводних пригод.

Що в коробці? Іграшковий підводний човен, глибоководний дрон, куточок дна океану з коралами, що ростуть на ньому, а також чотири мініфігурки, зокрема фігурка Джессіки Шарп, зірки мультсеріалу «Лего Сіті: пригоди », і фігурки двох водіїв із крутими аксесуарами, а також світна в темряві фігурка морського чорта.

Діти можуть об'єднати транспортні засоби та персонажів із цього набору з іншими оригінальними конструкторами LEGO, щоб зробити ігри ще цікавішими або придумати унікальні моделі для прикрашання їхньої кімнати.

Набір «Океан: дослідний підводний човен »LEGO City стане прекрасним подарунком на Новий рік, день народження або інше свято для дітей віком від 5 років. Потрібні тільки базові навички конструювання.

Батарейки не потрібні. Для досліджень дна океану необхідна тільки жива дитяча уява!

Для цього набору передбачені як друковані інструкції, так і цифрові інструкції Instructions PLUS, що являють собою інтерактивну інструкцію для будівельників-початківців LEGO. Вони доступні в безплатному застосунку LEGO Building Instructions для смарт-пристроїв.

Набори серії «Океан» LEGO City знайомлять дітей із захопливим світом підводних досліджень.

Набори серії «Океан» LEGO City відповідають найсуворішим галузевим стандартам і критеріям якості. Завдяки цьому вони абсолютно безпечні та сумісні один з одним, а всі кубики та деталі LEGO легко з'єднуються й роз'єднуються.

Фахівці LEGO Group піддають кубики та деталі жорстким випробуванням, щоб переконатися у відповідності всіх наборів LEGO City до найсуворіших міжнародних стандартів безпеки та якості. Діти будуть захоплено грати в глибоководні дослідні експедиції з цим набором LEGO City із серії «Океан».

У набір входить мініфігурка Джессіки Шарп, зірки мультсеріалу «Лего Сіті: пригоди ». Цей дослідний підводний човен можна об'єднати з іншими іграшками LEGO Прекрасний подарунок для маленьких дослідників віком від 5 років.

Батарейки не потрібні. Для ігор із цим конструктором необхідна тільки дитяча уява! Для цього набору LEGO передбачені як друковані, так і цифрові інструкції зі збирання. LEGO City — захопливі конструктори, які відповідають найсуворішим стандартам якості.

Розміри зібраної моделі дослідного підводного човна LEGO — трохи більш ніж 9 см заввишки, 14 см завдовжки й 11 см завширшки, розміри глибоководного дрона — трохи більш ніж 6 см завдовжки й 4 см завширшки.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1321 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!