За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Конструктор LEGO Art The Beatles 2933 детали (31198)

код товару: U0469439
Ціна за одиницю:
4798 грн
+150 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Серія LEGO Art
Вік 18+
Кількість деталей 2933
Додатково виготовлено з високоякісних матеріалів
Матеріал пластик
Габарити упаковки 41 х 40 х 5 см

Інші

Виробник LEGO
Модель Art The Beatles 2933 детали
Артикул 31198
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Моделі легендарних творів мистецтва та портрети музикантів, супергероїв і лордів ситхів LEGO Art, які матимуть чудовий вигляд на стіні або на полиці, подарують вам чудові враження від складання, а також можливість приділити час своєму захопленню мистецтвом і творчістю.

Ти колись мріяв стати володарем портретів учасників цієї легендарної групи? Збираючи цей набір, ти зможеш створити портрет одного з чотирьох учасників групи «The Beatles». Підготуй робоче місце та занурся в конструювання. Подкаст, що входить до набору, поліпшить враження від складання та посвятить тебе в дивовижні подробиці життя учасників групи. Коли портрет буде готовий, додай до нього пластинку з написом «The Beatles» і прикрась ним свою кімнату.

Відкрийте для себе унікальний і захопливий спосіб зануритися у світ своїх захоплень за допомогою цього незвичайного набору «The Beatles» LEGO Art 4 в 1 й цікавого аудіозапису.

Якщо ви шанувальник гурту «The Beatles», то цей набір просто створений для вас. Відмовтеся від повсякденної марноти та зберіть один із чотирьох портретів учасників цього легендарного гурту з набору «The Beatles» LEGO Art (31198).

Зберіть із 2933 деталей цього набору один із чотирьох детально опрацьованих портретів учасників вашого улюбленого гурту «The Beatles»: Джона Леннона, Пола Маккартні, Джорджа Гаррісона або Ринго Старра. Під час складання послухайте аудіозапис, що входить до набору, щоб дізнатися цікаві історії та несподівані подробиці про творчість цієї групи. Завершіть складання, додавши до портрета ексклюзивну плитку з написом «The Beatles», а потім повісьте його на стіну або поставте на полицю.

Вам зовсім не обов'язково бути художником або мати велику колекцію моделей LEGO, щоб випробувати радість від складання цієї картини. Коли вона буде готова, ви зможете з гордістю показувати її друзям. Цей набір LEGO Art є частиною колекції наборів, присвячених музиці, мистецтву, дизайну та архітектури. Він також стане чудовим подарунком для всіх, хто шукає нове творче заняття, зокрема і для вас.

Зберіть один із чотирьох портретів із цього приголомшливого конструктора «The Beatles» LEGO Art (31198). Ви можете висловити свою любов до творчості групи «The Beatles», зібравши та повісивши на стіну або поставивши на полицю один із чотирьох портретів її учасників.

Відмовтеся від повсякденної марноти, збираючи цей набір LEGO для дорослих, що містить 2933 деталі, 9 пластин для складання, плитку з написом «The Beatles», зібрану з кубиків рамку LEGO, нове унікальне кріплення для підвішування й роздільник деталей.

Цей набір пропонує вам зануритися у світ мистецтва та творчості та зібрати унікальну картину. Слухаючи аудіозапис, що входить до нього, під час складання, ви з головою підете в цей проєкт і зможете дізнатися несподівані подробиці про цей гурт.

Висловіть свою любов до творчості гурту «The Beatles», зібравши та показавши друзям цю унікальну модель. Вона стане чудовим творчим подарунком на день народження для вас і ваших знайомих майстрів, яким подобаються творчі проєкти.

Ілюстрований буклет з інструкціями допоможе вам виконати цей проєкт, а також зануритися у світ мистецтва та творчості, перш ніж ви почнете конструювати. У процесі конструювання ви зможете насолоджуватися унікальним аудіозаписом, спеціально створеним для цього набору.

Всі конструктори LEGO, вироблені від 1958 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні та сумісні один з одним, а всі кубики та деталі легко з'єднуються й роз'єднуються.

Деталі LEGO проходять всілякі випробування, що забезпечують відповідність кожного набору LEGO Art суворим стандартам безпеки, тому модель «The Beatles» така ж надійна, як і красива.

Розміри картини 4 в 1 — трохи більші за 40 х 40 см. Вона матиме гарний вигляд на стіні або полиці, а завдяки реалістичним деталям стане яскравим експонатом будь-якої колекції. З цього продуманого до найдрібніших деталей набору LEGO ви зможете зібрати одну з чотирьох моделей.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

4798 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!