За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Конструктор LEGO Art Мерилін Монро Енді Ворхола 3332 деталі (31197)

код товару: U0469440
Ціна за одиницю:
3499 грн
+80 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Серія LEGO Art
Вік 18+
Кількість деталей 3332
Додатково виготовлено з високоякісних матеріалів
Матеріал пластик

Інші

Виробник LEGO
Модель Art Мэрилин Монро Энди Уорхола 3332 детали
Артикул 31197
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Моделі легендарних творів мистецтва та портрети музикантів, супергероїв і лордів ситхів LEGO Art, які стануть ідеальною прикрасою вашого дому або офісу, подарують вам чудові враження від складання, а також можливість відпочити та приділити час своєму захопленню мистецтвом і творчістю.

Ти колись мріяв відтворити картину Енді Ворхола? Тепер ти можеш зібрати власну копію цього легендарного портрета Мерілін Монро в яскравому рожевому кольорі або створити інший портрет в абсолютно нових кольорах. Збираючи цю модель і слухаючи подкаст, що входить до набору, ти дізнаєшся несподівані подробиці життя Енді Ворхола й Мерілін Монро. Коли портрет буде готовий, додай до нього ексклюзивну плитку з підписом і повісь картину на стіну або постав її на полицю.

Відкрийте для себе унікальну можливість відпочити та відновити сили за допомогою чудового набору «Мерилін Монро Енді Ворхола» 4 в 1 для складання картини, який ти зможеш зібрати, слухаючи подкаст про нього.

Якщо ви шанувальник Енді Ворхола або Мерілін Монро, то цей набір для вас. Відтворіть легендарну картину з набором «Мерілін Монро Енді Ворхола» LEGO Art (31197). Відмовтеся від повсякденної марноти та присвятіть час релаксації і своєму захопленню.

Відтворіть відомий портрет Мерілін Монро, написаний Енді Ворхолом у стилі попарт. У процесі складання слухайте подкаст, що входить до набору, і занурюйтесь у світ мистецтва та творчості, дізнаючись несподівані подробиці й історії, пов'язані з цим набором. Завершіть складання, додавши до портрета ексклюзивну деталь із підписом, а потім повісьте його на стіну або поставте на полицю.

Вам зовсім не обов'язково бути художником або мати велику колекцію моделей LEGO, щоб випробувати радість від складання цієї картини. Коли вона буде готова, ви зможете з гордістю показувати її друзям. Цей набір LEGO Art є частиною колекції натхненних конструкторів для дорослих, які цікавляться попкультурою, мистецтвом, дизайном і архітектурою. Він стане чудовим подарунком для всіх, хто шукає новий проєкт, зокрема і для вас.

Ви зможете зібрати цей набір «Мерілін Монро Енді Ворхола» LEGO Art (31197), що містить деталі для складання чотирьох різних варіантів цієї легендарної картини. Ви чудово проведете час, конструюючи модель, і потім зможете повісити готову роботу на стіну.

Пориньте у творчий процес, збираючи цей набір LEGO, що містить 3332 деталі, 9 пластин для складання, ексклюзивну плитку з підписом, зібрану з кубиків рамку LEGO, нове унікальне кріплення для підвішування й роздільник деталей, що спрощує конструювання.

Цей набір надає вам можливість поринути у творчість, збираючи унікальний витвір мистецтва. Слухаючи аудіозапис, що входить до набору, ви зможете ще глибше зануритися в цей творчий проєкт і дізнатися цікаві подробиці про нього.

Висловіть свою любов до Енді Ворхола й Меріилін Монро, збираючи та демонструючи цю чудову модель. Вона також стане бажаним подарунком для вас і ваших знайомих фанатів LEGO, яким подобаються захопливі творчі проєкти.

Ілюстрований буклет з інструкціями допоможе вам виконати цей проєкт, а також зануритися у світ мистецтва та творчості, перш ніж ви почнете конструювати. У процесі конструювання ви зможете насолоджуватися унікальним аудіозаписом.

Всі конструктори LEGO, вироблені від 1958 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні та сумісні один з одним, а всі кубики та деталі легко з'єднуються й роз'єднуються.

Деталі LEGO проходять всілякі випробування, що забезпечують відповідність кожного набору LEGO Art суворим стандартам безпеки, тому модель «Мерилін Монро Енді Ворхола» така ж надійна, як і красива.

Розміри картини 4 в 1 — трохи більше ніж 40 х 40 см. Вона матиме гарний вигляд на стіні або полиці, а завдяки реалістичним деталям стане яскравим експонатом будь-якої колекції. Цей набір LEGO передбачає чотири різні варіанти складання.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3499 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!