За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Комп'ютер Vinga Rhino A4213 (R5M16G1650.A4213)

код товару: U0498515
Ціна за одиницю:
25711 грн
+569 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип ПК Ігрові

Процесор

Серія процесора AMD Ryzen 5
Модель процесора 5600X
Кількість ядер 6 ядер
Кількість потоків 12 потоків
Частота процесора, ГГц 3.7
Частота в Boost, ГГц 4.6

Материнська плата

Сокет AM4
Чіпсет AMD B550

Відеокарта

Тип відеокарти дискретна
Виробник чіпу відеокарти NVIDIA
Модель відеокарти GeForce GTX 1650
Тип графічної пам'яті GDDR6
Об'єм графічної пам'яті 4 ГБ

Оперативна пам'ять

Об'єм оперативної пам'яті 16 ГБ
Форм-фактор пам'яті DIMM
Кількість слотів 2
Тип пам'яті DDR4
Частота встановленої пам'яті 2666 MHz
Стандарт встановленої пам'яті PC4-21300
Максимальний об'єм пам'яті 64 ГБ

Система зберігання

Типи внутрішніх накопичувачів HDDSSD
Об'єм HDD 2 TB
Об'єм SSD 480 GB
Оптичний привід без DVD

Мультимедіа

Аудіоконтролер Realtek ALC887
Багатоканальний звук 7.1

Комунікаційні можливості

Провідна мережа (LAN) 10/100/1000 Мбіт/с

Порти і роз'єми

Зовнішні порти і роз'єми 1 х Microphone4 x USB 3.2 Gen1 Type-A3 x Audio1 x Нeadphone1 x USB 3.04 x USB 2.01 x PS/21 x HDMI1 x DVI1 x DisplayPort1 x RJ45

Програмне забезпечення

Операційна система без ОС

Додатково

Пристрої введення в комплекті немає
Додатково вікно на боковій панелі

Корпус

Модель корпусу Vinga Orc
Товщина металу 0.5 мм
Матеріал корпусу скло ,  метал ,  пластик ,  акрил
Розташування блоку живлення нижнє
Потужність блоку живлення 600 Вт
Ширина, мм 192
Висота, мм 435
Глибина, мм 375
Колір чорний

Інші

Виробник Vinga
Модель Rhino A4213
Артикул R5M16G1650.A4213
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Комп'ютер Vinga Rhino A4213 об'єднує переваги ігрової платформи та сучасної робочої станції. Це оптимальний варіант для більшості актуальних ігор на середніх і високих налаштуваннях графіки, а також повсякденних і робочих завдань.

Процесор AMD Ryzen 5 5600X

У апаратну конфігурацію комп'ютера Vinga Rhino A4213 входить 6-ядерний процесор AMD Ryzen 5 5600X мікроархітектури Zen 3, який виготовлено за 7-нм техпроцесом.

Базова тактова частота каменю становить 3,7 ГГц. Щоб обчислювальної потужності вистачило для вирішення найбільш ресурсомістких завдань, передбачена технологія Precision Boost, яка підвищує частоту до 4,6 ГГц.

На швидкодію системи впливає обсяг кеш-пам'яті CPU — чим більше кешу, тим більше копій даних з оперативної пам'яті в ньому може зберігатися. Тому додатки, браузери та ігри, які часто використовуються, запускаються практично миттєво. Ryzen 5 5600X отримав 32 МБ кеш-пам'яті третього рівня.

Всі процесори AMD Ryzen 5000 серії оснащені повним набором технологій, призначених для підвищення обчислювальної потужності вашого ПК, включаючи Precision Boost 2, Precision Boost Overdrive та PCIe 4.0.. Розрахункова теплова потужність заявлена на рівні 65 Вт.

Цей процесор прекрасно підходить для вирішення повсякденних завдань, роботи в багатозадачному режимі та геймінгу!

Ігрова відеокарта GeForce GTX 1650

Комп'ютер Vinga Rhino A4213 оснащений відеокартою GeForce GTX 1650, в основі якої лежить енергоефективне графічне ядро TU117, виготовлене за 12-нм техпроцесом. Завдяки тонкому техпроцесу, ядро вимагає менше енергії (75 Вт), а отже виділяє менше тепла.

Відеочип побудований на високотехнологічній архітектурі Turing, яка є однією з головних переваг відеокарти. Користувачі зможуть оцінити технологію Adaptive Shading, яка покликана збільшити кадрову частоту в іграх. Відзначимо, що відеокарта GTX 1650 не отримала тензорні ядра і RT-ядра (на відміну від моделей з приставкою «RTX»). При цьому у графічної архітектури є чимало інших переваг. Карта підтримує фоторежим Ansel, який дозволяє зафіксувати найкращі ігрові моменти та використовувати їх як шпалери на робочий стіл. Технологія G-Sync усуває всілякі артефакти, завдяки чому сцени змінюються миттєво, а об'єкти виглядають чіткими.

У розпорядженні гравця — 4 ГБ відеопам'яті GDDR5 і 128-бітний інтерфейс пам'яті. При цьому можливості відеокарти не поступаються моделям з розрядністю шини пам'яті в 256 біт, але з пам'яттю GDDR3. Тактові частоти знаходяться на рівні 1485–1665 (Boost) МГц.

Для виведення зображення передбачені порти DVI, DisplayPort і HDMI.

Материнська плата на чипсеті AMD B550

В основі материнської плати, яку встановлено в комп'ютер Vinga Rhino A4213, лежить чипсет AMD B550 з сокетом AM4. Набір логіки підтримує функцію розгону процесора та інших компонентів. Це дозволить «вичавити» більше потужності з компонентів без апгрейда системи.

Модель забезпечує стабільну роботу технологій Precision Boost 2 та XFR 2, а також підтримує AMD StoreMI, яка прискорює роботу накопичувачів і забезпечує швидкий доступ до часто використовуваних даних.

Для підключення периферійних пристроїв передбачено чотири порти USB 3.1 Gen 1 і два USB 2.0. У розпорядженні користувача чотири роз'ємів SATA (6 Гбіт/с) і три лінії PCI Express 2.0, які можуть сполучатися з «зовнішніми» контролерами Gigabit Ethernet, Wi-Fi/Bluetooth.

Материнська плата підтримує технологію віртуалізації RAID (0/1/10), яка мінімізує ймовірність втрати даних з жорсткого диска.

Високий рівень продуктивності та вражаюча багатозадачність — заслуга 16 ГБ оперативної пам'яті, яку встановлено в ПК. Частота ОЗП становить 2666 МГц. На даний момент такого обсягу достатньо для переважної кількості завдань: роботи з відеоредакторами, комп'ютерною графікою та комп'ютерних ігор. Пам'ять стандарту DDR4 функціонує на нижчій напрузі, ніж DDR3. Це дозволило зменшити енергоспоживання та тепловиділення. А завдяки підвищеній пропускній здатності, система швидко відгукується на кожну дію користувача.

Накопичувачі HDD 2 TБ + SSD 480 ГБ

Миттєвий доступ до даних і швидке завантаження операційної системи — незаперечні переваги комп'ютера. SSD-накопичувач об'ємом 480 ГБ характеризується високою швидкістю запису/читання даних, тому програми, які зберігаються на ньому, запускаються за кілька секунд. Жорсткий диск на 2 ТБ надає достатньо місця для зберігання важливих файлів.

Блок живлення 600 Вт

ПК оснащено блоком живлення потужністю 600 Вт, в якому використані високоякісні компоненти. Вони забезпечують стабільність, надійність і тривалий термін експлуатації. Крім того, модель характеризується високою енергоефективністю та коефіцієнтом корисної дії.

Комп'ютер орієнтовано на широкий спектр користувачів. У нього є всі шанси задовольнити потреби геймерів, а також стати правою рукою маркетологів, дизайнерів, IT-фахівців і CAD-проектувальників. Цій моделі можна довірити як складні обчислення, так і організацію дозвілля!

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

25711 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!