За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Комп'ютер Vinga Odin A7618 (I7M16G3070W.A7618)

код товару: U0519302
Ціна за одиницю:
78386 грн
+1594 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип ПК Ігрові

Процесор

Серія процесора Intel Core i7
Покоління процесора Intel 11-th generation
Модель процесора 11700K
Кількість ядер 8 ядер
Кількість потоків 16 потоків
Частота процесора, ГГц 3.6
Частота в Boost, ГГц 5.0
Підтримка Boost режиму є

Материнська плата

Сокет 1200
Чіпсет Intel Z590

Відеокарта

Тип відеокарти дискретна
Виробник чіпу відеокарти NVIDIA
Модель відеокарти GeForce RTX 3070
Тип графічної пам'яті GDDR6
Об'єм графічної пам'яті 8 ГБ

Оперативна пам'ять

Об'єм оперативної пам'яті 16 ГБ
Форм-фактор пам'яті DIMM
Тип пам'яті DDR4
Кількість слотів 4
Частота встановленої пам'яті 3200 MHz
Стандарт встановленої пам'яті PC4-25600
Максимальний об'єм пам'яті 128 ГБ

Система зберігання

Типи внутрішніх накопичувачів HDDSSD
Об'єм HDD 2 TB
Об'єм SSD 480 GB
Оптичний привід без DVD

Мультимедіа

Аудіоконтролер Realtek ALC S1220A
Багатоканальний звук 7.1

Комунікаційні можливості

Провідна мережа (LAN) 10/100/1000/2500 Мбіт/с

Порти і роз'єми

Зовнішні порти і роз'єми 1 x Нeadphone5 х Audio5 x USB 3.2 Gen21 x optical SPDIF out2 х HDMI1 x USB 3.06 x USB 2.01 х Microphone3 x DisplayPort1 x RJ45

Програмне забезпечення

Операційна система Windows 11 Home

Додатково

Пристрої введення в комплекті немає
Додатково вікно на боковій панелі ,  контролер вбудованого підсвічування ,  управління підсвічуванням
З підтримкою VR так

Корпус

Модель корпусу Vinga Orc
Матеріал корпусу акрил ,  пластик ,  метал ,  скло
Товщина металу 0.5 мм
Розташування блоку живлення нижнє
Потужність блоку живлення 850 Вт
Охолодження охолодження ЦП: баштовий кулер ,  охолодження корпусу: 5 x 120 мм RGB LED вентилятора
Ширина, мм 192
Висота, мм 435
Глибина, мм 375
Колір чорний

Інші

Виробник Vinga
Модель Odin A7618
Артикул I7M16G3070W.A7618
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Потрібен комп'ютер, який забезпечить високу продуктивність в топових іграх і впорається з найбільш ресурсомісткими програмами? Знайомтеся — Vinga Odin A7618! Потужний процесор, ігрова відеокарта, продумана система охолодження, операційна система Windows 11 Home — лише частина переваг моделі. Вона володіє достатньою обчислювальною потужністю для ігор класу ААА та комфортної роботи в професійних застосунках.

Процесор Intel Core i7-11700K

Комп'ютер Vinga Odin A7618 готовий до роботи з офісними застосунками, складним технічним розрахункам та створення мультимедійного контенту! В основі апаратної конфігурації — 16-потоковий процесор Intel Core i7-11700K з кодовою назвою мікроархітектури Rocket Lake. Приставка «K» в маркуванні CPU вказує на те, що у моделі відсутній захист від підвищення тактової частоти, а значить, вона відмінно підходить для оверклокерських дослідів.

Вісім ядер Intel Core i7-11700K працюють на базовій тактовій частоті 3,6 ГГц. У випадках, коли необхідно запустити досить «важку» програму, технологія Turbo Boost автоматично підвищує показник до 5,0 ГГц. Об'єм кеш-пам'яті третього рівня — 16 МБ.

Передбачено графічне ядро Intel HD Graphics 750 з максимальною динамічною частотою 1,3 ГГц. Завдяки підтримці 4K, користувач зможе насолодитися динамічними сценами в блокбастерах на моніторах Ultra HD з роздільною здатністю до 4096 × 2304. Крім того, прискорювач підтримує DirectX 12.1 і OpenGL 4.5.

Процесор підтримує фірмові технології:

- Turbo Boost Max 3.0. Технологія визначає найбільш швидкі ядра та доручає їм найважчі завдання. Вона дозволяє ядрам «каменю» працювати з вищими частотами в порівнянні з Turbo Boost 2.0. Тактова частота ЦП при роботі в цьому режимі — 5,0 ГГц.

- Hyper-Threading. Технологія дозволяє виконувати кілька потоків на кожному ядрі й, як наслідок, підвищує продуктивність процесора.

- SpeedStep. Технологія забезпечує оптимальний баланс між продуктивністю та енергоспоживанням. Вона дозволяє динамічно регулювати напругу та частоту процесора залежно від навантаження.

- Secure Key. Технологія сприяє посиленню алгоритмів шифрування, шляхом генерування випадкових чисел.

TDP заявлений на рівні 125 Вт.

Ігрова відеокарта GeForce RTX 3070

Власники комп'ютера Vinga Odin A7618 зможуть оцінити можливості відеокарти GeForce RTX 3070 на архітектурі Ampere. Модель підтримує технологію трасування променів в реальному часі, яка імітує максимально реалістичне освітлення в іграх. Поринути з головою в кібервсесвіт з приголомшливим рівнем реалізму ще ніколи не було так просто!

RTX 3070 заснована на енергоефективному графічному процесорі GA104, який виготовлений за 8-нм техпроцесом. Карта оснащена 8 ГБ відеопам'яті стандарту GDDR6, який забезпечує високу пропускну здатність — 448 ГБ/с. Даний стандарт відеопам'яті забезпечує швидшу передачу інформації, у порівнянні з GDDR5, а отже і вищу продуктивність відеокарти.

Базова частота графічного процесора становить 1500 МГц. У режимі Boost частота підвищується до 1725 МГц.

Відеокарта підтримує технологію Variable Rate Shading, завдання якої — підвищити деталізацію об'єктів, що перебувають у фокусі гравця. Технологія DLSS згладжує зображення, усуваючи небажані шуми на текстурах та інші «шорсткості». Технологія G-Sync забезпечує плавну зміну кадрів, а завдяки підтримці VR, гравець може під'єднати до комп'ютера шолом віртуальної реальності та відправитися в футуристичні всесвіти, що захоплюють.

У число інтерфейсів, реалізованих на відеокарті, входять DisplayPort 1.4a та HDMI 2.1. Одночасно можна під'єднати до 5-ти моніторів з максимальною роздільною здатністю 7680 × 4320.

Материнська плата на чипсеті Intel Z590

Комп'ютер Vinga Odin A7618 оснащено материнською платою на чипсеті Intel Z590. Набір логіки виготовлено за 14-нм техпроцесом. Можливості розгону процесора та інших компонентів оцінять як новачки, так і досвідчені оверклокери.

Передбачено 24 чіпсетних лінії PCIe 3.0, 6 портів SATA (6 Гбіт/с) і три M.2 (22110, режим PCIe 3.0/4.0 x4). На чипсеті реалізовано три типи портів: USB 2.0 (до 8),USB 3.1 Gen 2, USB 3.1 Gen 1 і USB 3.2 Gen 1 Type-C. Також є два відеовиходи для приєднання моніторів.

Підтримка пам'яті Intel Optane забезпечує швидкий доступ до часто використовуваних даних і підвищує продуктивність системи. Вбудована підсистема Intel HD Audio сприяє відтворенню декількох аудіопотоків, внаслідок чого звук об'ємний та чистий. Технологія Intel Device Protection з функціями Boot Guard захищає систему від вірусів і шкідливих програм перед завантаженням системи.

Високий рівень продуктивності та вражаюча багатозадачність — заслуга 16 ГБ оперативної пам'яті, яку встановлено в ПК. Частота ОЗП становить 3200 МГц. На даний момент такого обсягу достатньо для переважної кількості завдань: роботи з відеоредакторами, комп'ютерною графікою та комп'ютерних ігор. Пам'ять стандарту DDR4 функціонує на нижчій напрузі, ніж DDR3. Це дозволило зменшити енергоспоживання та тепловиділення. А завдяки підвищеній пропускній здатності, система швидко відгукується на кожну дію користувача.

Накопичувачі HDD 2 TБ + SSD 480 ГБ

Миттєвий доступ до даних і швидке завантаження операційної системи — незаперечні переваги комп'ютера. SSD-накопичувач об'ємом 480 ГБ характеризується високою швидкістю запису/читання даних, тому програми, які зберігаються на ньому, запускаються за кілька секунд. Жорсткий диск на 2 ТБ надає достатньо місця для зберігання важливих файлів.

Блок живлення 850 Вт

Блок живлення потужністю 850 Вт, який встановлено в комп'ютер, забезпечує стабільну роботу всіх компонентів системи. Високоякісні компоненти пристрою гарантують тривалий термін служби та високий рівень енергоефективності.

Цей комп'ютер розроблено спеціально для геймерів та користувачів, які шукають надійну робочу платформу, «заточену» під виконання складних завдань. Тільки від вас залежить, куди направити його ресурси — на реалізацію нових ідей або підкорення віртуальних світів.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

78386 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!