За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Комп'ютер Vinga Cheetah A5346 (R5M32R6600XTW.A5346)

код товару: U0573367
Ціна за одиницю:
53218 грн
+1086 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип ПК Ігрові

Процесор

Серія процесора AMD Ryzen 5
Модель процесора 5600X
Кількість ядер 6 ядер
Кількість потоків 12 потоків
Частота процесора, ГГц 3.7
Частота в Boost, ГГц 4.6

Материнська плата

Сокет AM4
Чіпсет AMD B550

Відеокарта

Тип відеокарти дискретна
Виробник чіпу відеокарти AMD
Модель відеокарти Radeon RX 6600 XT
Тип графічної пам'яті GDDR6
Об'єм графічної пам'яті 8 ГБ

Оперативна пам'ять

Об'єм оперативної пам'яті 32 ГБ
Форм-фактор пам'яті DIMM
Кількість слотів 4
Тип пам'яті DDR4
Частота встановленої пам'яті 3200 MHz
Стандарт встановленої пам'яті PC4-25600
Максимальний об'єм пам'яті 128 ГБ

Система зберігання

Типи внутрішніх накопичувачів HDDSSD
Об'єм HDD 1 TB
Об'єм SSD 480 GB
Оптичний привід без DVD

Мультимедіа

Аудіоконтролер Realtek ALC892
Багатоканальний звук 7.1

Комунікаційні можливості

Провідна мережа (LAN) 10/100/1000 Мбіт/с

Порти і роз'єми

Програмне забезпечення

Операційна система Windows 10 Home

Додатково

Пристрої введення в комплекті немає
Додатково вікно на боковій панелі ,  пульт ДК підсвіткою ,  контролер вбудованого підсвічування ,  управління підсвічуванням ,  M2 слот
З підтримкою VR так

Корпус

Модель корпусу Vinga Wind
Матеріал корпусу скло ,  пластик ,  метал
Товщина металу 0.6 мм
Розташування блоку живлення нижнє
Потужність блоку живлення 600 Вт
Охолодження охолодження ЦП: баштовий кулер ,  охолодження корпусу: 4 x 120 мм RGB LED вентилятора
Ширина, мм 200
Висота, мм 460
Глибина, мм 368
Колір чорний

Інші

Виробник Vinga
Модель Cheetah A5346
Артикул R5M32R6600XTW.A5346
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Комп'ютер Vinga Cheetah A5346, з операційною системою Windows 10 Home, об'єднує переваги ігрової платформи та сучасної робочої станції. Це оптимальний варіант для більшості актуальних ігор на середніх і високих налаштуваннях графіки, а також повсякденних і робочих завдань.

Процесор AMD Ryzen 5 5600X

12-потоковий процесор AMD Ryzen 5 5600X, встановлений в Vinga Cheetah A5346, забезпечує відмінну ігрову продуктивність і гідно проявляє себе при роботі з професійними програмами для обробки зображень і відео, 3D-моделювання, створення комп'ютерних анімацій. Чип відноситься до сімейства Vermeer і підтримує технологію одночасної багатопоточності. Виготовлений за 7-нм техпроцесом на основі мікроархітектури Zen 3.

Шість ядер працюють на базовій тактовій частоті 3,7 ГГц. Завдяки технології Precision Boost Override частота автоматично підвищується до 4,6 ГГц. Множник у моделі розблокований, а значить, є можливість розігнати CPU, звільнивши його приховану силу! Передбачено захист від перегріву Wraith Stealth.

Об'єм кеш-пам'яті третього рівня становить 32 МБ. В кеш записуються найчастіше використовувані дані з оперативної пам'яті. Це прискорює доступ до затребуваних застосунків і позитивно позначається на швидкодії системи.

Розрахункова теплова потужність становить 65 Вт.

Ігрова відеокарта Radeon RX 6600 XT

Вдень ви створюєте 3D-моделі об'єктів, а ввечері — не проти провести час за комп'ютерними іграми? Озбройтеся продуктивністю Radeon RX 6600 XT! Модель з легкістю забезпечує високу продуктивність в іграх 2019-2021 року випуску з роздільною здатністю 1080p при високих налаштуваннях графіки.

В основі відеокарти лежить графічний процесор Navi 23 архітектури RDNA 2, який відповідає нормам 7-нм техпроцесу. Прискорювач отримав швидку відеопам'ять GDDR6, що забезпечує швидкість передачі даних до 448 Гбіт/с, а також підтримку інтерфейсу PCI Express 4.0 з подвоєною пропускною здатністю в порівнянні з попереднім поколінням (16 ГТ/с).

Технологія FidelityFX покликана поліпшити різкість і чіткість зображення в низькоконтрасних зонах. Функція Radeon Anti-Lag буде гідно оцінена кіберспортсменами та прихильниками динамічних багатокористувацьких ігор. Вона скорочує кількість затримок введення, а, отже, підвищує час відгуку системи на дії геймера.

Материнська плата на чипсеті AMD B550

В основі материнської плати, яку встановлено в комп'ютер Vinga Cheetah A5346, лежить чипсет AMD B550 з сокетом AM4. Набір логіки підтримує функцію розгону процесора та інших компонентів. Це дозволить «вичавити» більше потужності з компонентів без апгрейда системи.

Для підключення периферійних пристроїв передбачено порти USB 3.1 Gen 2,USB 3.1 Gen 1 і USB 2.0. У розпорядженні користувача шість роз'ємів SATA (6 Гбіт/с) і ліній PCI Express 4.0, які можуть сполучатися з «зовнішніми» контролерами Gigabit Ethernet, Wi-Fi/Bluetooth.

Материнська плата підтримує технологію віртуалізації RAID (0/1/10), яка мінімізує ймовірність втрати даних з жорсткого диска.

Оперативна пам'ять 32 ГБ

Комп'ютер з 32 ГБ оперативної пам'яті DDR4, яка функціонує на тактовій частоті 2666 МГц — найкраще рішення для архітекторів, інженерів, 3D-дизайнерів, завзятих геймерів і всіх, кому потрібно максимум продуктивності для вирішення найскладніших завдань. ПК забезпечує швидку одночасну роботу багатьох застосунків без втрати швидкодії. У порівнянні з пам'яттю DDR3 пристрій нового покоління, володіє вищою пропускною здатністю та енергоефективністю, а також зменшеним тепловиділенням.

Накопичувачі HDD 1 TБ + SSD 480 ГБ

У конфігурацію комп'ютера входить твердотільний накопичувач на 480 ГБ і жорсткий диск об'ємом 1 ТБ. Швидкості читання/запису SSD значно перевищують показники HDD. Внаслідок цього, встановлені на нього програми та операційна система запускаються практично миттєво. Традиційний жорсткий диск дозволить зберігати на ПК великі обсяги інформації, наприклад, архів фотографій і колекцію улюблених серіалів.

Блок живлення 600 Вт

ПК оснащено блоком живлення потужністю 600 Вт, в якому використані високоякісні компоненти. Вони забезпечують стабільність, надійність і тривалий термін експлуатації. Крім того, модель характеризується високою енергоефективністю та коефіцієнтом корисної дії.

Комп'ютер орієнтовано на широкий спектр користувачів. У нього є всі шанси задовольнити потреби геймерів, а також стати правою рукою маркетологів, дизайнерів, IT-фахівців і CAD-проектувальників. Цій моделі можна довірити як складні обчислення, так і організацію дозвілля!

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

53218 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!