За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Зварювальний апарат Stark ISP-2500 Profi (230070050)

код товару: U0410377
Ціна за одиницю:
8339 грн
+283 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Напруга 220 В
Максимальна потужність 7 кВт
Максимальний зварювальний струм 250 А
Діаметр зварювального електроду 2-5 мм
Запобіжник 32 А
Клас захисту IP21
Клас ізоляції F
Функції захист від перенапруги

Фізичні характеристики

Розміри 480 x 235 x 270 мм
Вага 5 кг

Інші

Виробник Stark
Модель ISP-2500 Profi
Артикул 230070050
Гарантія, міс 12
Штрихкод 4402300700509
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Зварювальний інвертор Stark ISP-2500 Profi — унікальний і найсучасніший професійний апарат для мобільних і стаціонарних робіт, який працює від мережі 220 В. Цією моделлю зварювального апарату можна легко зварювати електродом 3 мм і 4 мм цілу добу, а також може професійно працювати з електродом 5 мм. Цей апарат підходить для будь-яких зварювальних робіт, позаяк має істотний запас з потужності й індустріальні мідні кабелі та з'єднання, які збільшують термін його експлуатації в кілька разів.

Ці дивовижні показники також досягаються завдяки використанню IGBT транзисторів американського виробника збільшеної потужності. Охолодження цього інверторного апарату відбувається 2 вентиляторами збільшеного радіатора.

Цей апарат призначений для роботи винятково у професійних сферах, як-от: будівельні об'єкти, висотні роботи, автодорожнє будівництво, мобільні аварійні бригади, рятувальні бригади та інші. Для домашніх зварювальних робіт він також підійде, але тільки у разі крайньої потреби, якщо вам необхідний більший запас з потужності зварювального струму для якісного прогрівання товстого металу.

У зварювальному інверторі ISP-2500 Profi, також встановлена система стабілізації вхідної напруги, яка забезпечує надійну роботу апарату за напруги від 180 до 253 В.

Працювати зі зварювальним інвертором ISP-2500 Profi може навіть не досвідчений зварник або початківець. Інженери компанії Stark обладнали всі свої зварювальні інвертори такими унікальними та корисними функціями, як ARC FORCE (посилене горіння дуги), ANTI STICKING (антизалипання електрода), HOT START (швидкий підпал зварювальної дуги), які дають змогу легко та швидко навчитися роботи та вдатися в нюанси процесу зварювання.

Комплектація інвертора Stark ISP-2500 Profi дає змогу братися до зварювальних робіт відразу ж після його придбання. До нього входять необхідні для дугового ручного зварювання тримач електродів і клема маси з м'якими мідними кабелями збільшеного діаметра, для зменшення їхнього нагрівання у разі тривалої роботи. Також до комплекту входить перевірча захисна маска та щітка-молоток для зачищення зварювальних швів.

Ця модель ідеально підходить для професійного застосування на будівництвах. Застосовується для високоякісного ручного зварювання, різання й натоплення чорних і кольорових металів штучними електродами ММА будь-якого типу.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

8339 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!