За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Комплект охоронної сигналізації Ajax StarterKit Plus біла

код товару: U0333846
Ціна за одиницю:
12899 грн
+411 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Центральний блок Ajax Hub Plus
Датчик руху Ajax MotionProtect
Датчик відкриття Ajax DoorProtect
Брелок Ajax Space Control
Колір білий

Інші

Виробник Ajax
Модель StarterKit Plus біла
Артикул StarterKit Plus біла
Гарантія, міс 24
Штрихкод 4820246098847
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Ajax StarteKit Plus - стартовий комплект бездротової системи безпеки Ajax з хабом другого покоління Hub Plus, датчиком руху Ajax MotionProtect, універсальним датчиком відкриття вікна / двері Ajax DoorProtect і брелоком для управління охоронною системою Ajax Space Control.

Система управляється дистанційно за допомогою мобільних додатків на iOS і Android. У кілька кліків можна налаштувати датчики, активувати часткову охорону і перевірити стан кожного пристрою. Ajax легко підключається до пульту охорони. Запит на обслуговування можна відправити відразу з мобільного додатка - в списку є Поліція охорони України і більше 45 приватних охоронних компаній з усієї країни. Можливості StarterKit розширюються за рахунок додаткових датчиків Ajax. З їх допомогою професійна охоронна сигналізація перетворюється в систему, яка допомагає запобігти проникненню, пожежа і потоп.

Переваги Ajax StarterKit: сертифікована сигналізація професійного рівня. Можливість підключити до пульта охоронної компанії. Два активних каналу зв'язку - Wi-Fi і Ethernet. Миттєва відправка сигналів тривоги. Повідомлення про тривоги за допомогою SMS, push-повідомлень і дзвінка на номер власника. Зручне управління і настройка за допомогою мобільного додатку на iOS і Android. Самостійна установка системи за 15 хвилин.

Надійність системи Ajax. Всі датчики Ajax обмінюються даними з централлю Ajax Hub по зашифрованому радіопротоколу Jeweller. Радіус роботи системи може досягати 2000 метрів на відкритому просторі, що дозволяє встановити датчики на кількох поверхах будинку або бізнес-центру.

Jeweller пропонує просунутий рівень безпеки. Завдяки йому охоронна система Ajax моментально реагує і повідомляє про перші ознаки вторгнення, пожежі і затоплення. При цьому сигналізація надійно захищена від саботажу - власник і пульт охорони миттєво дізнаються про спробу глушіння радіосигналу, зникнення харчування або розтині датчика.

Jeweller дозволяє цілодобово контролювати працездатність датчиків за допомогою частого періоду опитування, який налаштовується до мінімальних 12 секунд. Якщо датчик вийшов з ладу або знищений, система сповістить про це за мілісекунди.

Основа для максимального захисту
StarterKit Plus – відправна точка для побудови комплексної системи безпеки від злому, пожежі і затоплення. ДО нього підключається до 150 різних датчиків і до 50 камер. За рахунок додаткових пристроїв комплект масштабується під приміщення будь-яких розмірів: дворівневу квартиру, триповерховий особняк, офіс, магазин або кафе, складське приміщення.
Одним клацанням тривог
Зв'язок між датчиками і хабом забезпечує технологія дальньої дії Jeweller. Завдяки їй датчики можна розміщувати на відстані до 2000 метрів. Jeweller виключає підміну і перехоплення сигналу, шифрує всі дані, здатний розпізнати глушіння. Якщо трапиться інцидент, тривога від датчика до хабу передається за 0,15 секунди, а далі відправляється по одному з чотирьох каналів зв'язку – Wi-Fi, Ethernet, WCDMA і GSM – власнику на смартфон і на пульт охорони.
Проста установка
StarterKit Plus встановлюється за 30 хвилин. Для цього буде потрібно мінімум інструментів і зусиль. Всі пристрої готові до роботи з коробки: введені стандартні налаштування, встановлені батареї. Інтерактивний гід в мобільному додатку допоможе підключити датчики і протестувати зони виявлення. Якщо потрібна професійна установка, завжди можна звернутися до інсталяторам.
Гнучка настройка доступу
Для керування StarterKit Plus використовуються брелоки і безкоштовне мобільний додаток. До 99 людей можуть знімати і ставити систему під охорону, запрошувати друзів стежити за приміщенням, отримувати повідомлення і реагувати на тривоги. Адміністратор системи управляє доступами і може обмежувати можливості кожного користувача.
Професійна охорона
Охоронні компанії приймають StarterKit Plus для підключення до пульту моніторингу. У разі тривоги група швидкого реагування прибуде на місце події за 3-7 хвилин, щоб затримати зловмисника. Додатково можна замовити послугу виїзду після натискання тривожної кнопки, щоб професіонали із захисту цілодобово охороняли ваш спокій.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

12899 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!