За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Комп'ютер Vinga Odin A7032 (I9M64G2080TW.A7032)

код товару: U0443308
Ціна за одиницю:
106280 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип ПК Ігрові

Процесор

Серія процесора Intel Core i9
Покоління процесора Intel 10-th generation
Модель процесора 10900K
Кількість ядер 10 ядер
Кількість потоків 20 потоків
Частота процесора, ГГц 3.7
Частота в Boost, ГГц 5.3
Підтримка Boost режиму є

Материнська плата

Сокет 1200
Чіпсет Intel Z490

Відеокарта

Тип відеокарти дискретнавбудована
Виробник чіпу відеокарти Intel ,  NVIDIA
Модель відеокарти UHD Graphics 630 ,  GeForce RTX 2080 Ti
Тип графічної пам'яті GDDR6
Об'єм графічної пам'яті 11 ГБ

Оперативна пам'ять

Об'єм оперативної пам'яті 64 ГБ
Форм-фактор пам'яті DIMM
Тип пам'яті DDR4
Кількість слотів 4
Частота встановленої пам'яті 3200 MHz
Стандарт встановленої пам'яті PC4-25600
Максимальний об'єм пам'яті 128 ГБ

Система зберігання

Типи внутрішніх накопичувачів HDDSSD
Об'єм HDD 4 TB
Об'єм SSD 1 TB
Оптичний привід без DVD

Мультимедіа

Аудіоконтролер Realtek ALC1220
Багатоканальний звук 7.1

Комунікаційні можливості

Провідна мережа (LAN) 10/100/1000/2500 Мбіт/с
Бездротовий зв'язок Wi-Fi 6Bluetooth 5.1

Порти і роз'єми

Програмне забезпечення

Операційна система Windows 10 Home

Додатково

Пристрої введення в комплекті немає
Додатково вікно на боковій панелі

Корпус

Модель корпусу Vinga Ark
Матеріал корпусу пластик ,  метал ,  акрил
Товщина металу 0.8 мм
Розташування блоку живлення нижнє
Потужність блоку живлення 1200 Вт
Ширина, мм 248
Висота, мм 530
Глибина, мм 520
Вага, кг 9.5
Колір чорний

Інші

Виробник Vinga
Модель Odin A7032
Артикул I9M64G2080TW.A7032
Гарантія, міс 36
Штрихкод 2200000253002
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Потрібен комп'ютер, який забезпечить високу продуктивність в топових іграх і впорається з найбільш ресурсомісткими програмами? Знайомтеся — Vinga Odin A7032! Потужний процесор, ігрова відеокарта, продумана система охолодження, операційна система Windows 10 Home — лише частина переваг моделі. Вона володіє достатньою обчислювальною потужністю для ігор класу ААА та комфортної роботи в професійних застосунках.

Процесор Intel Core i9 10900K

Комп'ютер Vinga Odin A7032 впорається практично з будь-якими завданнями, чи то створення корпоративних презентацій, 3D-проектування будівель або геймінг. ПК оснащено 20-потоковим процесором Intel Core i9 10900K деcятого покоління. Чип виготовлений за 14-нм техпроцесом. Він відноситься до сімейства Comet Lake. Вісім ядер працюють на базовій тактовій частоті 3,7 ГГц. Завдяки технології Turbo Boost при пікових навантаженнях показник автоматично підвищується до 5,3 ГГц.

Об'єм кеш-пам'яті третього рівня — 20 МБ. У кеші зберігаються копії даних з ОЗП, які часто використовуються. Завдяки цьому доступ до них здійснюється значно швидше, що позитивно позначається на швидкодії всієї системи.

Приставка «K» в маркуванні CPU вказує на те, що у моделі відсутній захист від підвищення тактової частоти, а значить, вона відмінно підходить для оверклокерських дослідів. Розрахункова теплова потужність (TDP) становить 95 Вт.

Передбачено графічне ядро Intel HD Graphics 630 з максимальною динамічною частотою 1,15 ГГц. Завдяки підтримці 4K, користувач зможе насолодитися динамічними сценами в блокбастерах на моніторах Ultra HD з роздільною здатністю до 4096 × 2304. Крім того, прискорювач підтримує DirectX 12 і OpenGL 4.5.

Ігрова відеокарта GeForce RTX 2080 Ti

Відеокарта GeForce RTX 2080 Ti — ваша перевага в ігрових баталіях! Архітектура Turing, 11 ГБ високошвидкісної пам'яті GDDR6, паралельна обробка даних з плаваючою точкою і цілими числами — лише частина переваг моделі. В її основі лежить процесор TU102, виготовлений за 12-нм техпроцесом. Даний GPU отримав тензорні ядра для функціонування режиму згладжування Deep Learning Super Sampling, а також ядра RT для трасування променів в реальному часі.

Технологія DLSS використовує можливості штучного інтелекту, щоб підвищити частоту кадрів в іграх зі складними обчислювальними навантаженнями. Завдяки трасуванню променів, зображення відрізняється високим реалізмом, оскільки технологія імітує поширення променів світла майже так, як це відбувається в реальності. Шейдери Turing дозволяють досягти відмінної продуктивності в сучасних іграх.

Крім того, RTX 2080 Ti підтримує й інші технології, завдяки яким комп'ютер Vinga Odin A7032 вражає своїми можливостями. Підтримка VR дозволить битися зі своєю командою в тактичному шутері, немов наяву. Все що потрібно — під'єднати шолом віртуальної реальності. Фоторежим Ansel дозволить записувати та ділитися кращими ігровими моментами. Технологія G-Sync подбає про те, щоб об'єкти виглядали чіткими, а сцени змінювалися без небажаних затримок..

Базова тактова частота відеокарти RTX 2080 Ti знаходиться на рівні 1350 МГц. У режимі Boost частота підвищується до 1635 МГц. Пропускна здатність пам'яті становить 616 ГБ/с. До порівняння: пропускна здатність «попередниці» RTX 2080 Super — 496 Гб/с.

Материнська плата на чипсеті Intel Z490

Комп'ютер Vinga Odin A7032 оснащено материнською платою на чипсеті Intel Z490. Набір логіки виготовлено за 14-нм техпроцесом та оснащено швидкісним бездротовим модулем Intel Wireless-AC, що забезпечує підтримку Wi-Fi 802.11 ac і Bluetooth 5.1. Можливості розгону процесора та інших компонентів оцінять як новачки, так і досвідчені оверклокери.

На чипсеті реалізовано три типи портів: USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 та USB 3.2 Gen2 Type-C. Також є три відеовиходи для приєднання моніторів.

Оперативна пам'ять DDR4 64 ГБ

Комп'ютер оцінять завзяті геймери, фахівці у сфері дизайну, інженери та всі, хто прагне швидше та ефективніше виконувати завдання на роботі, а у вільний час — грати в топові комп'ютерні ігри. Модель оснащено 64 ГБ оперативної пам'яті стандарту DDR4, яка працює з частотою 3200 МГц. Такого об'єму вистачить для 3D-моделювання, роботи з вимогливою комп'ютерною графікою та інших професійних завдань, що вимагають значних ресурсних потужностей. Грайте та працюйте із задоволенням — система оперативно реагує на кожну вашу дію!

HDD 4 TБ + SSD 1 ТБ

Комп'ютер обладнано HDD-накопичувачем, на якому можна зберігати до 4 ТБ інформації. Також передбачено SSD об'ємом 1 ТБ, який краще використовувати під операційну систему, програми та комп'ютерні ігри. Твердотільний накопичувач дуже швидко обробляє дані та запускає встановлені файли з блискавичною швидкістю.

Блок живлення 1200 Вт

Блок живлення від компанії Vinga потужністю 1200 Вт, який встановлено в комп'ютер, забезпечує стабільну роботу всіх компонентів системи. Завдяки модульному підключенню кабелів, ви зможете використовувати тільки ті дроти, які потрібні, від'єднавши зайві. Таким чином, вони не будуть створювати перешкод для циркуляції повітря. А справжні перфекціоністи зможуть організувати правильний, зручний і красивий кабель-менеджмент.

Пристрій оснащено активним модулем PFC, який мінімізує негативний вплив, пов'язаний з короткочасним падінням напруги. Передбачено захист від короткого замикання, зниженої/підвищеної напруги та перевантаження на всіх каналах.

Ефективне охолодження БЖ забезпечує вбудований вентилятор діаметром 12 см.

Цей комп'ютер розроблено спеціально для геймерів та користувачів, які шукають надійну робочу платформу, «заточену» під виконання складних завдань. Тільки від вас залежить, куди направити його ресурси — на реалізацію нових ідей або підкорення віртуальних світів.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

106280 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!