За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Комп'ютер Vinga Odin A7030 (I7M32G2080SW.A7030)

код товару: U0443047
Ціна за одиницю:
70464 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип ПК Ігрові

Процесор

Серія процесора Intel Core i7
Покоління процесора Intel 10-th generation
Модель процесора 10700K
Кількість ядер 8 ядер
Кількість потоків 16 потоків
Частота процесора, ГГц 3.8
Підтримка Boost режиму є
Частота в Boost, ГГц 5.1

Материнська плата

Сокет 1200
Чіпсет Intel Z490

Відеокарта

Тип відеокарти дискретнавбудована
Виробник чіпу відеокарти Intel ,  NVIDIA
Модель відеокарти GeForce RTX 2080 SUPER ,  UHD Graphics 630
Тип графічної пам'яті GDDR6
Об'єм графічної пам'яті 8 ГБ

Оперативна пам'ять

Об'єм оперативної пам'яті 32 ГБ
Форм-фактор пам'яті DIMM
Кількість слотів 4
Тип пам'яті DDR4
Частота встановленої пам'яті 3733 MHz
Стандарт встановленої пам'яті PC4-29864
Максимальний об'єм пам'яті 128 ГБ

Система зберігання

Типи внутрішніх накопичувачів HDDSSD
Об'єм HDD 4 TB
Об'єм SSD 500 GB
Оптичний привід без DVD

Мультимедіа

Аудіоконтролер Realtek ALC1200-VD1
Багатоканальний звук 7.1

Комунікаційні можливості

Провідна мережа (LAN) 10/100/1000 Мбіт/с
Бездротовий зв'язок Wi-Fi 6Bluetooth 5.0

Порти і роз'єми

Програмне забезпечення

Операційна система Windows 10 Home

Додатково

Пристрої введення в комплекті немає

Корпус

Модель корпусу Vinga Barbarian V2
Товщина металу 0.6 мм
Матеріал корпусу скло ,  метал ,  пластик ,  акрил
Розташування блоку живлення нижнє
Потужність блоку живлення 750 Вт
Ширина, мм 200
Висота, мм 445
Глибина, мм 485
Колір чорний

Інші

Виробник Vinga
Модель Odin A7030
Артикул I7M32G2080SW.A7030
Гарантія, міс 36
Штрихкод 2200000252562
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Потрібен комп'ютер, який забезпечить високу продуктивність в топових іграх і впорається з найбільш ресурсомісткими програмами? Знайомтеся — Vinga Odin A7030! Потужний процесор, ігрова відеокарта, продумана система охолодження, операційна система Windows 10 Home — лише частина переваг моделі. Вона володіє достатньою обчислювальною потужністю для ігор класу ААА та комфортної роботи в професійних застосунках.

Процесор Intel Core i7-10700K

Комп'ютер Vinga Odin A7030 легко впорається з різними повсякденними та робочими завданнями, а також забезпечить яскраве дозвілля! На борту — 8-ядерний процесор Intel Core i7-10700K, який одночасно може обробляти до шістнадцяти потоків даних. Базова тактова частота чипа становить 3,8 ГГц. У випадках, коли належить робота з «важкими» додатками, технологія Turbo Boost підвищує показник до 5,1 ГГц. Об'єм кеш-пам'яті становить 16 МБ.

Приставка «K» в маркуванні CPU вказує на те, що у моделі відсутній захист від підвищення тактової частоти, а значить, вона відмінно підходить для оверклокерських дослідів. Розрахункова теплова потужність (TDP) становить 95 Вт.

Передбачено графічне ядро Intel HD Graphics 630 з максимальною динамічною частотою 1,15 ГГц. Завдяки підтримці 4K, користувач зможе насолодитися динамічними сценами в блокбастерах на моніторах Ultra HD з роздільною здатністю до 4096 × 2304. Крім того, прискорювач підтримує DirectX 12 і OpenGL 4.5.

Ігрова відеокарта GeForce RTX 2080 Super

Озбройтеся продуктивністю GeForce RTX 2080 Super і вирушайте підкорювати віртуальні всесвіти! Відеокарта з 8 ГБ оперативної пам'яті GDDR6 підійде не тільки для сучасних «важких» ігор, але й професійної діяльності, яка передбачає роботу з програмами, максимально вимогливими до ресурсів.

Модель базується на графічному процесорі TU104 архітектури Turing. Одна з головних переваг прискорювача — наявність спеціальних RT ядер, які забезпечують апаратне прискорення трасування променів. Технологія імітує поширення променів світла майже так, як це відбувається в реальності. Тому зображення в іграх і фільмах виглядає більш реалістично та деталізовано!

Чип також отримав тензорні ядра для прискорення функцій штучного інтелекту. Метод згладжування DLSS усуває різкі контрастні переходи між пікселями. Завдяки одночасній обробці даних з плаваючою комою й цілими числами, графічне ядро більш ефективно справляється зі складними обчислювальними навантаженнями в сучасних іграх.

Відеокарта підтримує й інші технології. Фоторежим Ansel дозволить створювати скріншоти екрану професійного рівня та безпосередньо публікувати їх в Facebook. А застосунок GeForce Experience автоматично оптимізує ігрові налаштування та повідомляє про випуск нових драйверів.

Базова тактова частота RTX 2080 Super становить 1605 Мгц. В режимі Boost частота підвищується до 1815 Мгц, підвищуючи тим самим продуктивність графічної підсистеми комп'ютера Vinga Odin A7030.

Для підключення дисплеїв передбачені порти DisplayPort, HDMI і DVI-DL.

Материнська плата на чипсеті Intel Z490

Комп'ютер Vinga Odin A7030 оснащено материнською платою на чипсеті Intel Z490. Набір логіки виготовлено за 14-нм техпроцесом та оснащено швидкісним бездротовим модулем Intel Wireless-AC, що забезпечує підтримку Wi-Fi 802.11 ac і Bluetooth 5.1. Можливості розгону процесора та інших компонентів оцінять як новачки, так і досвідчені оверклокери.

На чипсеті реалізовано три типи портів: USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 та USB 3.2 Gen2 Type-C. Також є три відеовиходи для приєднання моніторів.

Комп'ютер з 32 ГБ оперативної пам'яті DDR4, яка функціонує на тактовій частоті 3733 МГц — найкраще рішення для архітекторів, інженерів, 3D-дизайнерів, завзятих геймерів і всіх, кому потрібно максимум продуктивності для вирішення найскладніших завдань. ПК забезпечує швидку одночасну роботу багатьох застосунків без втрати швидкодії. У порівнянні з пам'яттю DDR3 пристрій нового покоління, володіє вищою пропускною здатністю та енергоефективністю, а також зменшеним тепловиділенням.

HDD 4 TБ + SSD 500 ГБ

Комп'ютер обладнано HDD-накопичувачем, на якому можна зберігати до 4 ТБ інформації. Також передбачено SSD об'ємом 500 ГБ, який краще використовувати під операційну систему, програми та комп'ютерні ігри. Твердотільний накопичувач дуже швидко обробляє дані та запускає встановлені файли з блискавичною швидкістю.

Блок живлення 750W

Блок живлення потужністю 750 Вт, який встановлено в комп'ютер, забезпечує стабільну роботу всіх компонентів системи. Високоякісні компоненти пристрою гарантують тривалий термін служби та високий рівень енергоефективності.

Цей комп'ютер розроблено спеціально для геймерів та користувачів, які шукають надійну робочу платформу, «заточену» під виконання складних завдань. Тільки від вас залежить, куди направити його ресурси — на реалізацію нових ідей або підкорення віртуальних світів.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

70464 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!