За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Комп'ютер Vinga Odin A7012 (I9M16G2080T.A7012)

код товару: U0391660
Ціна за одиницю:
68569 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип ПК Ігрові

Процесор

Серія процесора Intel Core i9
Покоління процесора Intel 9-th generation
Модель процесора 9900KF
Кількість ядер 8 ядер
Кількість потоків 16 потоків
Частота процесора, ГГц 3.6
Частота в Boost, ГГц 5.0
Підтримка Boost режиму є

Материнська плата

Сокет 1151
Чіпсет Intel Z370

Відеокарта

Тип відеокарти дискретна
Виробник чіпу відеокарти NVIDIA
Модель відеокарти GeForce RTX 2080 Ti
Тип графічної пам'яті GDDR6
Об'єм графічної пам'яті 11 ГБ

Оперативна пам'ять

Об'єм оперативної пам'яті 16 ГБ
Форм-фактор пам'яті DIMM
Тип пам'яті DDR4
Кількість слотів 4
Частота встановленої пам'яті 2666 MHz
Стандарт встановленої пам'яті PC4-21300
Максимальний об'єм пам'яті 64 ГБ

Система зберігання

Типи внутрішніх накопичувачів HDDSSD
Об'єм HDD 2 TB
Об'єм SSD 480 GB
Оптичний привід без DVD

Мультимедіа

Аудіоконтролер Realtek ALC892
Багатоканальний звук 7.1

Комунікаційні можливості

Провідна мережа (LAN) 10/100/1000 Мбіт/с

Порти і роз'єми

Зовнішні порти і роз'єми 1 x PS/21 x HDMI1 x USB Type-C1 x Нeadphone4 x USB 2.06 x USB 3.06 х Audio3 x DisplayPort1 х Microphone1 x RJ45

Програмне забезпечення

Операційна система без ОС

Додатково

Пристрої введення в комплекті немає

Корпус

Модель корпусу Vinga Ark
Товщина металу 0.8 мм
Матеріал корпусу акрил ,  пластик ,  метал
Розташування блоку живлення нижнє
Потужність блоку живлення 750 Вт
Ширина, мм 248
Висота, мм 530
Глибина, мм 520
Колір чорний

Інші

Виробник Vinga
Модель Odin A7012
Артикул I9M16G2080T.A7012
Гарантія, міс 36
Штрихкод 2200000003768
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Потрібен комп'ютер, який забезпечить високу продуктивність в топових іграх і впорається з найбільш ресурсомісткими програмами? Знайомтеся — Vinga Odin 7012! Потужний процесор, ігрова відеокарта, продумана система охолодження — лише частина переваг моделі. Вона володіє достатньою обчислювальною потужністю для ігор класу ААА та комфортної роботи в професійних застосунках.

Процесор Intel Core i9-9900KF

Комп'ютер Vinga Odin 7012 впорається практично з будь-якими завданнями, чи то створення корпоративних презентацій, 3D-проектування будівель або геймінг. ПК оснащено 16-потоковим процесором Intel Core i9-9900KF дев'ятого покоління. Чип виготовлений за 14-нм техпроцесом. Він відноситься до сімейства Coffee Lake. Вісім ядер працюють на базовій тактовій частоті 3,6 ГГц. Завдяки технології Turbo Boost при пікових навантаженнях показник автоматично підвищується до 5,0 ГГц.

Intel Core i9-9900KF підтримує фірмову технологію Hyper-Threading, яка покращує швидкодію багатопоточних застосунків. До речі, приставка «KF» означає, що у каменю немає вбудованого відеоядра.

Об'єм кеш-пам'яті третього рівня — 16 МБ. У кеші зберігаються копії даних з ОЗП, які часто використовуються. Завдяки цьому доступ до них здійснюється значно швидше, що позитивно позначається на швидкодії всієї системи.

Передбачена підтримка інтелектуальної технології Intel Optane, яка прискорює запуск часто використовуваних програм та ігор. Енергоощадна технологія SpeedStep регулює рівень напруги та частоти залежно від поточних навантажень на процесор, що дозволяє досягти оптимального балансу між продуктивністю та енергоспоживанням. Мінімізувати вплив вірусних програм та інших загроз покликані технології захисту Secure Key, Device Protection з функціями Boot Guard, а також набір команд MPX.

Ігрова відеокарта GeForce RTX 2080 Ti

Відеокарта GeForce RTX 2080 Ti — ваша перевага в ігрових баталіях! Архітектура Turing, 11 ГБ високошвидкісної пам'яті GDDR6, паралельна обробка даних з плаваючою точкою і цілими числами — лише частина переваг моделі. В її основі лежить процесор TU102, виготовлений за 12-нм техпроцесом. Даний GPU отримав тензорні ядра для функціонування режиму згладжування Deep Learning Super Sampling, а також ядра RT для трасування променів в реальному часі.

Технологія DLSS використовує можливості штучного інтелекту, щоб підвищити частоту кадрів в іграх зі складними обчислювальними навантаженнями. Завдяки трасуванню променів, зображення відрізняється високим реалізмом, оскільки технологія імітує поширення променів світла майже так, як це відбувається в реальності. Шейдери Turing дозволяють досягти відмінної продуктивності в сучасних іграх.

Крім того, RTX 2080 Ti підтримує й інші технології, завдяки яким комп'ютер Vinga Odin 7012 вражає своїми можливостями. Підтримка VR дозволить битися зі своєю командою в тактичному шутері, немов наяву. Все що потрібно — під'єднати шолом віртуальної реальності. Фоторежим Ansel дозволить записувати та ділитися кращими ігровими моментами. Технологія G-Sync подбає про те, щоб об'єкти виглядали чіткими, а сцени змінювалися без небажаних затримок..

Базова тактова частота відеокарти RTX 2080 Ti знаходиться на рівні 1350 МГц. У режимі Boost частота підвищується до 1635 МГц. Пропускна здатність пам'яті становить 616 ГБ/с. До порівняння: пропускна здатність «попередниці» RTX 2080 Super — 496 Гб/с.

Материнська плата на чипсеті Intel Z370

Материнська плата, встановлена в Vinga Odin 7012, заснована на чипсеті Intel Z370 з процесорним роз'ємом LGA 1151. Набір системної логіки дозволяє розігнати процесор і пам'ять, «вичавивши» максимум потужності з компонентів.

Для підключення накопичувачів передбачено 1 роз'єм M.2 (Socket 3, PCIe x4/x2) і шість SATA 6 Гбіт/с. До плати можна під’єднувати різні периферійні пристрої, використовуючи порти USB 3.0 (до 10) або USB 2.0 (до 14). Також плата обладнана мережевим контролером Gigabit Ethernet, який забезпечує високу швидкість передачі даних.

Передбачено 24 чипсетних лінії PCI Express 3.0 і 6 портів SATA (6 Гбіт/с). Підвищити продуктивність накопичувачів і надійність зберігання інформації покликана технологія RAID, а прискорити швидкодію системи — інтелектуальна технологія Intel Optane. Звукова підсистема Intel HD Audio гарантує якісний цифровий звук.

Високий рівень продуктивності та вражаюча багатозадачність — заслуга 16 ГБ оперативної пам'яті, яку встановлено в ПК. Частота ОЗП становить 2666 МГц. На даний момент такого обсягу достатньо для переважної кількості завдань: роботи з відеоредакторами, комп'ютерною графікою та комп'ютерних ігор. Пам'ять стандарту DDR4 функціонує на нижчій напрузі, ніж DDR3. Це дозволило зменшити енергоспоживання та тепловиділення. А завдяки підвищеній пропускній здатності, система швидко відгукується на кожну дію користувача.

Накопичувачі HDD 2 TБ + SSD 480 ГБ

Миттєвий доступ до даних і швидке завантаження операційної системи — незаперечні переваги комп'ютера. SSD-накопичувач об'ємом 480 ГБ характеризується високою швидкістю запису/читання даних, тому програми, які зберігаються на ньому, запускаються за кілька секунд. Жорсткий диск на 2 ТБ надає достатньо місця для зберігання важливих файлів.

Блок живлення 750W

Блок живлення потужністю 750 Вт, який встановлено в комп'ютер, забезпечує стабільну роботу всіх компонентів системи. Високоякісні компоненти пристрою гарантують тривалий термін служби та високий рівень енергоефективності.

Цей комп'ютер розроблено спеціально для геймерів та користувачів, які шукають надійну робочу платформу, «заточену» під виконання складних завдань. Тільки від вас залежить, куди направити його ресурси — на реалізацію нових ідей або підкорення віртуальних світів.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

68569 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!