За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Комп'ютер Vinga Cheetah A4049 (R5M16R5700XTW.A4049)

код товару: U0433835
Ціна за одиницю:
40747 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип ПК Ігрові

Процесор

Серія процесора AMD Ryzen 5
Модель процесора 3600
Кількість ядер 6 ядер
Кількість потоків 12 потоків
Частота процесора, ГГц 3.6

Материнська плата

Сокет AM4
Чіпсет AMD B450

Відеокарта

Тип відеокарти дискретна
Виробник чіпу відеокарти AMD
Модель відеокарти Radeon RX 5700 XT
Тип графічної пам'яті GDDR6
Об'єм графічної пам'яті 8 ГБ

Оперативна пам'ять

Об'єм оперативної пам'яті 16 ГБ
Форм-фактор пам'яті DIMM
Тип пам'яті DDR4
Кількість слотів 4
Частота встановленої пам'яті 3000 MHz
Стандарт встановленої пам'яті PC4-24000
Максимальний об'єм пам'яті 64 ГБ

Система зберігання

Типи внутрішніх накопичувачів HDDSSD
Об'єм HDD 2 TB
Об'єм SSD 480 GB
Оптичний привід без DVD

Мультимедіа

Аудіоконтролер Realtek ALC887
Багатоканальний звук 7.1

Комунікаційні можливості

Провідна мережа (LAN) 10/100/1000 Мбіт/с

Порти і роз'єми

Зовнішні порти і роз'єми 1 х Microphone3 x DisplayPort1 x Нeadphone6 x USB 2.01 x USB 3.04 x USB 3.1 Gen1 Type-A1 x PS/23 x Audio1 x HDMI1 x RJ45

Програмне забезпечення

Операційна система Windows 10 Pro

Додатково

Пристрої введення в комплекті немає

Корпус

Модель корпусу Vinga Orc
Матеріал корпусу скло ,  метал ,  пластик ,  акрил
Товщина металу 0.5 мм
Розташування блоку живлення нижнє
Потужність блоку живлення 700 Вт
Ширина, мм 375
Висота, мм 435
Глибина, мм 192
Колір чорний

Інші

Виробник Vinga
Модель Cheetah A4049
Артикул R5M16R5700XTW.A4049
Гарантія, міс 36
Штрихкод 2200000238191
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Комп'ютер Vinga Cheetah A4049, з операційною системою Windows 10 Pro, об'єднує переваги ігрової платформи та сучасної робочої станції. Це оптимальний варіант для більшості актуальних ігор на середніх і високих налаштуваннях графіки, а також повсякденних і робочих завдань.

Процесор AMD Ryzen 5 3600

12-потоковий процесор AMD Ryzen 5 3600, встановлений в Vinga Cheetah A4022, забезпечує відмінну ігрову продуктивність і гідно проявляє себе при роботі з професійними програмами для обробки зображень і відео, 3D-моделювання, створення комп'ютерних анімацій. Чип відноситься до сімейства Matisse і підтримує технологію одночасної багатопоточності. Виготовлений за 7-нм техпроцесом на основі мікроархітектури Zen 2.

Шість ядер працюють на базовій тактовій частоті 3,6 ГГц. Завдяки технології Precision Boost частота автоматично підвищується до 4,2 ГГц. Множник у моделі розблокований, а значить, є можливість розігнати CPU, звільнивши його приховану силу! Передбачено захист від перегріву Wraith Stealth.

Об'єм кеш-пам'яті третього рівня становить 32 МБ. В кеш записуються найчастіше використовувані дані з оперативної пам'яті. Це прискорює доступ до затребуваних застосунків і позитивно позначається на швидкодії системи.

Розрахункова теплова потужність становить 65 Вт.

Ігрова відеокарта Radeon RX 5700 XT

Вдень ви створюєте 3D-моделі об'єктів, а ввечері — не проти провести час за комп'ютерними іграми? Озбройтеся продуктивністю Radeon RX 5700 XT! Модель з легкістю забезпечує високу продуктивність в іграх 2017-2019 року випуску з роздільною здатністю 1440p при високих налаштуваннях графіки.

В основі відеокарти лежить графічний процесор Navi 10 архітектури RDNA, який відповідає нормам 7-нм техпроцесу. Прискорювач отримав швидку відеопам'ять GDDR6, що забезпечує швидкість передачі даних до 448 Гбіт/с, а також підтримку інтерфейсу PCI Express 4.0 з подвоєною пропускною здатністю в порівнянні з попереднім поколінням (16 ГТ/с).

Архітектура зазнала значних змін у порівнянні з GCN, яка використовувалася в Radeon GPU з 2012 року. Серед переваг — збільшений об'єм кеш-пам'яті, що сприяє значному скороченню затримок. Крім того, передбачена підтримка технології віртуальної реальності й удосконалена функція корекції зображення.

Технологія FidelityFX покликана поліпшити різкість і чіткість зображення в низькоконтрасних зонах. Функція Radeon Anti-Lag буде гідно оцінена кіберспортсменами та прихильниками динамічних багатокористувацьких ігор. Вона скорочує кількість затримок введення, а, отже, підвищує час відгуку системи на дії геймера.

Завдяки VR Ready, користувач може стати частиною кібервсесвіту. Все що потрібно — під'єднати до комп'ютера Vinga Cheetah A4023 шолом віртуальної реальності.

Материнська плата на чипсеті AMD B450

В основі материнської плати, яку встановлено в комп'ютер Vinga Cheetah A4022, лежить чипсет AMD B450 з сокетом AM4. Набір логіки підтримує функцію розгону процесора та інших компонентів. Це дозволить «вичавити» більше потужності з компонентів без апгрейда системи.

Модель забезпечує стабільну роботу технологій Precision Boost 2 та XFR 2, а також підтримує AMD StoreMI, яка прискорює роботу накопичувачів і забезпечує швидкий доступ до часто використовуваних даних.

Для підключення периферійних пристроїв передбачено два порти USB 3.1 Gen 2, шість USB 3.1 Gen 1 і шість USB 2.0. У розпорядженні користувача шість роз'ємів SATA (6 Гбіт/с) і шість ліній PCI Express 2.0, які можуть сполучатися з «зовнішніми» контролерами Gigabit Ethernet, Wi-Fi/Bluetooth.

Материнська плата підтримує технологію віртуалізації RAID (0/1/10), яка мінімізує ймовірність втрати даних з жорсткого диска.

Високий рівень продуктивності та вражаюча багатозадачність — заслуга 16 ГБ оперативної пам'яті, яку встановлено в ПК. Частота ОЗП становить 3000 МГц. На даний момент такого обсягу достатньо для переважної кількості завдань: роботи з відеоредакторами, комп'ютерною графікою та комп'ютерних ігор. Пам'ять стандарту DDR4 функціонує на нижчій напрузі, ніж DDR3. Це дозволило зменшити енергоспоживання та тепловиділення. А завдяки підвищеній пропускній здатності, система швидко відгукується на кожну дію користувача.

Накопичувачі HDD 2 TБ + SSD 480 ГБ

Миттєвий доступ до даних і швидке завантаження операційної системи — незаперечні переваги комп'ютера. SSD-накопичувач об'ємом 480 ГБ характеризується високою швидкістю запису/читання даних, тому програми, які зберігаються на ньому, запускаються за кілька секунд. Жорсткий диск на 2 ТБ надає достатньо місця для зберігання важливих файлів.

Блок живлення 700W

У комп'ютер встановлено блок живлення потужністю 700 Вт. Пристрій характеризується високим ККД і значною енергоефективністю.

Комп'ютер орієнтовано на широкий спектр користувачів. У нього є всі шанси задовольнити потреби геймерів, а також стати правою рукою маркетологів, дизайнерів, IT-фахівців і CAD-проектувальників. Цій моделі можна довірити як складні обчислення, так і організацію дозвілля!

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

40747 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!