За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Комп'ютер Vinga AIO BUSINESS B400WP (A24N4200.864WP)

код товару: U0347928
Ціна за одиницю:
20199 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Дисплей

Діагональ екрану 23.8
Матриця IPS
Максимальна роздільна здатність 1920 x 1080 (Full HD)
Тип поверхні глянцева

Процесор

Серія процесора Intel Pentium
Модель процесора N4200
Кількість ядер 4 ядра
Частота процесора, ГГц 1.1
Підтримка Boost режиму є
Частота в Boost, ГГц 2.5

Відеокарта

Тип відеокарти вбудована
Виробник чіпу відеокарти Intel
Модель відеокарти HD Graphics 505

Оперативна пам'ять

Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ
Тип пам'яті DDR3
Частота встановленої пам'яті 1600 MHz
Стандарт встановленої пам'яті PC3-12800

Система зберігання

Типи внутрішніх накопичувачів eMMC
Об'єм eMMC 64 ГБ
Оптичний привід без DVD

Мультимедіа

Вбудована веб-камера 2Mp
Аудіоконтролер Realtek ALC269

Комунікаційні можливості

Провідна мережа (LAN) 10/100/1000 Мбіт/с
Бездротовий зв'язок Bluetooth 4.0Wi-Fi (IEEE 802.11 b/g/n/ac)

Порти і роз'єми

Зовнішні порти і роз'єми 1 х Audio1 x HDMI out2 x USB 3.03 x USB 2.01 x RJ45

Програмне забезпечення

Операційна система Windows 10 Pro
Розрядність ОС 64-bit

Додатково

Пристрої введення в комплекті немає
Додатково Kensington lock slot ,  слот 2.5" hdd\ssd

Корпус

Розташування блоку живлення зовнішній адаптер живлення
Ширина, мм 541
Висота, мм 317
Вага, кг 4.5
Колір сірий

Інші

Виробник Vinga
Модель AIO BUSINESS B400WP
Артикул A24N4200.864WP
Гарантія, міс 12
Штрихкод 2200000000477
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Комп'ютери-моноблоки або рішення «все в одному» - це відмінний варіант замінити громіздкий десктоп, попутно зберігши переваги великого екрану і повнорозмірної периферії. У таких машинах в одному корпусі об'єднаний монітор, системний блок, акустика, веб-камера, а також всі необхідні порти і комунікації. А для старту роботи досить підключити живлення. Важливо, що в разі використання енергоефективної платформи, можна розраховувати на повністю безшумну роботу. Плюс, цей клас девайсів легко вписується в будь-який інтер'єр і навіть прикрашають його.

Компанія Vinga представляє Вашій увазі такі сучасні девайси. У всіх випадках використовуються Full HD IPS-матриці, низьковольтні процесори сімейства Intel Apollo Lake, до 8 ГБ ОЗП і 64 ГБ ПЗП.

Vinga AlO BUSINESS B400 поміщений у відносно велику коробку з щільного картону. Вона оформлена в чорно-зелених тонах і дозволяє не тільки оцінити зовнішній вигляд продукту, але і його характеристики. В наявності зручна ручка для транспортування. У комплекті поставки маємо зовнішній блок живлення Vinga VPA-1202003 зі змінним кабелем, підставку з гвинтами для кріплення і користувацьку документацію.

Зовнішній вигляд, розташування елементів:

Зовні моноблок Vinga AlO BUSINESS B400 схожий на сучасні монітори або телевізори. Перше, що кидається в очі – це дуже вузькі рамки з трьох сторін, а загальний ефект легкості і компактності посилюється завдяки витонченій ніжці.

Корпус виконаний з добротного матового пластику, який спереду доповнений декоративною панеллю з шліфованого алюмінію. Ніжка також виконана з металу. Всі деталі вийшли немаркими.

В плані ергономіки ніжка-підставка дозволяє регулювати нахил екрану в діапазоні від -5 до 20 градусів. Також передбачена можливість невеликого повороту по горизонталі (Swivel). Цього цілком достатньо більшості користувачів для індивідуального налаштування.

Тильна частина Vinga AlO BUSINESS B400 великою мірою дуже тонка, але знизу вона потовщується за рахунок розміщення там апаратної начинки. Тут же зосереджені всі органи управління і порти введення-виведення.

Зліва-направо: кнопки включення і перезавантаження, по парі портів USB 3.0 і 2.0, кард-рідер, RJ45, HDMI out, роз'єм живлення і два 3,5-мм аудіороз'єм. Що стосується кнопок, то вони легко знаходяться рукою, а завдяки різному розміру і формі, навряд чи вийде їх переплутати. Крім цього, варто виділити стереодинаміки і лючок, під яким ховається вільний слот для установки 2,5-дюймового накопичувача без втрати гарантії. На нижньому торці, крім вентиляційних отворів, є замок безпеки Kensington і ще один порт USB 2.0.

Дисплей, веб-камера, звук:

У Vinga AlO BUSINESS використовується IPS-панель з роздільною здатністю 1920 × 1080 і глянцевим покриттям. На виході отримуємо приємну передачу кольору, трохи з холодними відтінками, максимальні кути огляду і хорошу контрастність. Яскравість змінюється в діапазоні від 29 до 218 кд/м2. Це дозволить комфортно працювати в умовах приміщенні вночі або вдень.

Покриття палітри sRGB і Adobe RGB досягає 106% і 73% відповідно. Нагадаємо, що хорошими для непрофесійних моніторів можна вважати показники в районі 90% і 65% відповідно. Простіше кажучи, дисплей навряд чи підійде для професійної кольорокорекції, але рядові користувачі повинні бути задоволені. Та й це куди краще поширених TN-ок з їх жахливою передачею кольору і обмеженими кутами огляду.

Через надзвичайно тонкі рамки екрану (з боків і зверху), розмістити веб-камеру довелося внизу. Перед нами звичайний CMOS-модуль з роздільною здатністю 2 Мп. За замовчуванням стоїть співвідношення сторін 16:9 (в налаштуваннях можна вибрати співвідношення сторін 4:3).

Аудіопідсистема заснована на HDA-кодеку Realtek ALC269, а в корпусі встановлена пара стереодинаміків на 4 Вт (2 х 2).

Вбудований контролер оперативної пам'яті підтримує модулі стандарту DDR3L/LPDDR3-1866 або LPDDR4-2400 в двоканальному режимі з максимальним об'ємом до 8 ГБ.

Бездротовий зв'язок здійснюється за допомогою комбінованого мережевого адаптера Intel Wireless-AC 3165. Він підтримує стандарти 802.11 ac Wi-Fi і Bluetooth 4.0. Дротове підключення виконується силами поширеного модуля Realtek RTL8168G.

Vinga AlO BUSINESS - це потенційно доступний моноблок для вирішення офісно-мультимедійних завдань вдома або офісі. Він пропонує витончений зовнішній вигляд, хорошу якість виконання, комфортний набір портів і комунікацій, а також добротний Full HD IPS-дисплей. Ресурсів апаратної складової вистачає для серфінгу в інтернеті, роботи з текстом або таблиць, створення презентацій, перегляду потокового відео, в тому числі 4K, і з запуску казуальних або невимогливих ігор. При цьому він завжди безшумний, оскільки в ньому відсутні рухомі частини.

Важливо виділити, що новинка буде поставляється як з ОС, так і без неї, а при необхідності розширити дисковий простір, виробник передбачив можливість простої і безболісної установки 2,5-дюймового накопичувача.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

20199 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!