За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Комп'ютер Dell Optiplex 5480 IPS / i3-10100T (N001O5480AIO_UBU)

код товару: U0577692
Ціна за одиницю:
38379 грн
+650 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Дисплей

Діагональ екрану 23.8
Матриця IPS
Максимальна роздільна здатність 1920 x 1080 (Full HD)
Тип поверхні антиблікова
Тип екрану звичайний
Кути огляду, градусів 178/178

Процесор

Серія процесора Intel Core i3
Покоління процесора Intel 10-th generation
Модель процесора 10100T
Кількість ядер 4 ядра
Кількість потоків 8 потоків
Частота процесора, ГГц 3.0
Підтримка Boost режиму є
Частота в Boost, ГГц 3.8

Материнська плата

Сокет 1200

Відеокарта

Тип відеокарти вбудована
Виробник чіпу відеокарти Intel
Модель відеокарти UHD Graphics 630

Оперативна пам'ять

Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ
Кількість слотів 2
Тип пам'яті DDR4
Частота встановленої пам'яті 2666 MHz
Стандарт встановленої пам'яті PC4-21300

Система зберігання

Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Об'єм SSD 256 GB
Оптичний привід без DVD
Кардридер немає

Мультимедіа

Вбудований мікрофон немає
Вбудована веб-камера є
Вбудовані динаміки є

Комунікаційні можливості

Провідна мережа (LAN) 10/100/1000 Мбіт/с
Бездротовий зв'язок Bluetooth 5.0Wi-Fi 6

Порти і роз'єми

Зовнішні порти і роз'єми 1 x USB 3.2 Gen2 Type-C1 x DisplayPort2 х Audio2 x USB 2.02 x USB 3.1 Gen 21 x RJ45

Програмне забезпечення

Операційна система Ubuntu Linux

Додатково

Пристрої введення в комплекті дротова клавіатурадротова миша
Можливість кріплення VESA немає

Корпус

Модель корпусу Dell All in One
З підсвічуванням ні
Ширина, мм 540
Висота, мм 344
Глибина, мм 52.8
Вага, кг 5.84
Колір чорний

Інші

Виробник Dell
Модель Optiplex 5480 IPS / i3-10100T
Артикул N001O5480AIO_UBU
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Працюйте з розумом

Універсальні конфігурації. Отримайте нові функції для ефективної роботи по тій же невисокою ціною. Завдяки кількома варіантами конфігурації ви купуєте тільки дійсно потрібні компоненти.

Зручна спільна робота. Функція Intelligent Audio забезпечує інтелектуальну настройку засобів зв'язку для більш ефективної спільної роботи. Опціонально висувається веб-камера (ІК-камера з роздільною здатністю Full HD в опціональною конфігурації) при необхідності надійно забирається, сертифікована для використання з Microsoft Skype для бізнесу і забезпечує додатковий рівень безпеки завдяки технології розпізнавання осіб Windows Hello. Крім того, чотири спрямованих мікрофона забезпечують кристально чіткий звук під час розмови.

Занурення в роботу. Нові 24-дюймові дисплеї з сенсорним екраном і без нього, здатністю Full HD тепер мають тонкою рамкою InfinityEdge, а їх активна область на 18,5% більше, ніж у моделей попереднього покоління.

Продумані функції. Поточний режим очікування в Windows 10 забезпечує миттєве включення і виключення комп'ютера, знижуючи енергоспоживання і підтримуючи постійне підключення. Моноблок відповідає вимогам глобальних стандартних платформ і сертифікований на відповідність Energy Star.

Висока продуктивність без компромісів

Система зі штучним інтелектом. Завдяки функції ExpressResponse в ПО Dell Optimizer на основі штучного інтелекту система постійно навчається на вашому стилі роботи і адаптується до нього, оптимізуючи продуктивність п'яти найбільш часто використовуваних додатків.

Продуктивна робота протягом цілого дня. Процесори Intel® Pentium® і Core ™ i3-i7 забезпечують високу продуктивність без компромісів.

Блискавична завантаження. Завдяки роз'єму M.2 для пам'яті Intel® Optane ™ і твердотільного накопичувача і пам'яті DDR4 ємністю до 64 Гбайт енергоємні програми ніколи не забаряться роботу системи.

Універсальні можливості підключення. Плата Intel® Wi-Fi 6 AX201 надає вам переваги технології Wi-Fi нового покоління з більш високою максимальною швидкістю передачі.

Інтелектуальні можливості як складові рішення. Модернізація як основа.

Ми знаємо, що правильно вибраний пристрій - це тільки перший крок на шляху до високої продуктивності співробітників. Щоб працювати ефективно і без перешкод, співробітникам потрібна інтелектуальна, зручна і швидка працюючи середу. Згідно з дослідженнями, кожен четвертий співробітник готовий задуматися про зміну роботи і компанії в разі негативних вражень від використання корпоративних технологій.

Рішення Dell Technologies Unified Workspace якісно змінює робочу середу співробітників і надає ІТ-фахівцям профілактичні, прогнозні і автоматизовані засоби, що відповідають всім вимогам сучасних робочих навантажень. Воно також спрощує розгортання, захист, управління і підтримку.

Розгортання. Завдяки послузі ProDeploy в Unified Workspace замість традиційного трудомісткого ручного розгортання ІТ-відділ може надати кінцевим користувачам пристрої з уже встановленими корпоративними додатками і настройками прямо з заводу Dell, щоб користувачі могли відразу приступити до роботи.

Захист. Надійні пристрої Dell складають основу сучасної робочого середовища з невидимою захистом, яка підвищує ефективність і швидкість роботи. Завдяки сучасним рішенням для захисту, створеним для надійних пристроїв Dell, кінцеві користувачі працюють ефективно, а ІТ-спеціалісти не мають непотрібного стресу.

Управління. Пакет Dell Client Command Suite + VMware Workspace ONE має вбудовані можливості, які дозволяють ІТ-фахівцям управляти мікропрограмою, ОС і додатками кінцевих точок з єдиної консолі, а також підвищують зручність роботи кінцевих користувачів.

Підтримка. Послуга ProSupport забезпечує усунення апаратних неполадок в 11 разів швидше, ніж рішення конкурентів. ProSupport для ПК передбачає цілодобовий доступ до послуг інженерів служби ProSupport, що працюють у вашому регіоні, які готові зв'язатися з ІТ-фахівцями для вирішення критичних проблем, щоб ви могли зосередитися на перспективах, а не на поточну обстановку.

Підтримка ProSupport Plus допомагає ІТ-фахівцям завжди бути на крок попереду і практично виключити позапланові простої, пов'язані з апаратними неполадками. Ви отримуєте всі можливості ProSupport, а також оповіщення на базі технологій ІІ, які допомагають запобігати збої і ремонт при випадкових пошкодженнях.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

38379 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!