За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Кавомашина DeLonghi ECAM 250.23 SB (ECAM250.23SB)

код товару: U0524394
Ціна за одиницю:
19999 грн
+767 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Сфера використання для дому (побутові)
Тип управління електронне
Тип кави для використання зерновиймелений
Приготування капучино ручне
Приготування еспресо так
Резервуар для води 1,8 л
Тиск 15 бар
Ємність контейнера для зерен 250 г
Ємність для засипання меленої кави так
Матеріал корпусу метал ,  пластик
Потужність 1450 Вт
Програмовані напої еспрессокапучино ,  лонг
Кількість роздавальних груп 2
Комплектація піддон для збору крапель ,  2 чашки
Спосіб розміщення стоять окремо
Особливості енергозберігаючий режим ,  зйомна варильна група ,  регулювання потужності пари ,  режим очікування ,  індикатор рівня води ,  попереднє заварювання ,  індикатор заповненості контейнера скидання кави
Габарити 43 х 34 х 23 см
Вага 9.2 кг
Колір сріблястий
Країна-виробник Румунія

Інші

Виробник DeLonghi
Модель ECAM 250.23 SB
Артикул ECAM250.23SB
Гарантія, міс 24
Штрихкод 8004399334120
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

DeLonghi ECAM 250.23 SB Magnifica S Smart

Автоматична кавомашина DeLonghi ECAM 250.23 SB Magnifica S Smart — це вдосконалена модель бестселера доступного класу від італійського бренду. Насолоджуйтеся чашкою ароматного еспресо в будь-який момент. Використовуйте мелену або зернову каву, вибираючи бажаний ступінь помелу. Ця функціональна, високоякісна модель потужністю 1450 Вт має помпу 15 Бар. Завдяки цьому кавомашина за хвилину зробить одразу 2 порції кави за улюбленими класичними рецептами або індивідуальними налаштуваннями.

Безшумна кавомолка

Виробник подбав про якість помелу зернової кави та низький рівень шуму. Кофемашина DeLonghi ECAM 250.23 SB Magnifica S Smart оснащена високоякісною кавомолкою з регулюванням ступеня помелу. Зерна перемелюються прямо перед подачею кави, завдяки чому аромат, смак і свіжість зберігаються. Ви можете вибрати бажану ступінь помелу кавових зерен з 14 попередньо встановлених режимів. Експериментуйте з міцністю кави, розкриваючи особливості кожного сорту, його неповторний смак і аромат.

Просте та зрозуміле управління

Для максимального комфорту кавоварка оснащена інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом. Сенсорна панель управління дозволяє вибрати одним дотиком улюблений еспресо, подвійний еспресо, LONG, кава, а також вибрати міцність напою та його обсяг. Ступінь помелу зернової кави регулюється за допомогою поворотного коліщатка, розташованого на верхній частині контейнера. Кращі технологічні рішення та ергономіка для абсолютного комфорту.

Функція кави LONG

З оновлень у даній моделі є спеціальний режим LONG, який приготує чудовий правильний американо при низькому тиску. Він передбачає приготування в 2 помелу і 2 доливи, кожен з яких здійснюється з переривчастою роботою помпи. За допомогою повільної екстракції кави виходить правильний американо. Даний режим легко активується відповідною кнопкою на панелі управління. Таким чином, розширена функціональність звичної еспресо-кавоварки.

Ніжна молочна піна

У вас є можливість насолодитися смаком улюблених кавово-молочних напоїв і коктейлів. Вибирайте латте, капучино та інші кавові напої на основі еспресо, щоб побалувати себе чудовим ніжним смаком і повітряною молочною пінкою. За рахунок ефективної системи Advanced Cappuccino створюється повітряна піна за допомогою ручного капучинатора. Ним можна нагріти молоко або збити в ніжну піну. Самостійно регулюйте необхідний об’єм, щільність і насолоджуйтеся кавово-молочним напоєм.

Легке обслуговування

Ергономічна та надійна модель кавомашини DeLonghi ECAM 250.23 SB Magnifica S Smart не вимагає багато часу й зусиль для догляду. Знімний піддон для збору крапель з автоматичною програмою очищення і видалення накипу дозволяє утримувати кавомолку в чистоті та насолоджуватися ароматною свіжозавареною кавою. Підтримувати ідеальну чистоту ніколи не було так просто. Знімні елементи можна промити під проточною водою або в посудомийній машині.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

19999 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!