За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Кавомолка Aresa AR-3602

код товару: U0349293
Ціна за одиницю:
779 грн
+46 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Місткість 65 г
Тип управління електричний
Потужність 180 Вт
Матеріал корпуса пластик
Матеріал ножа нержавіюча сталь
Особливості прозора кришка
Колір білий ,  салатовий

Інші

Виробник Aresa
Модель AR-3602
Артикул AR-3602
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Кавомолка Aresa AR-3602

Приготування ароматної кави з насиченим смаком - це справжнє мистецтво, де важлива роль відводиться використовуваній сировині. Саме мелений кава здатна дати бажаний результат для справжніх цінителів напою, що бадьорить.

Швидко перемолоти кавові зерна до порошку вам допоможе кавомолка Aresa AR-3602. Можливість помелу спецій, горіхів і сухофруктів. Цей пристрій є безпечним у використанні і забезпечений захистом від випадкового включення. Кавомолка відрізняється стильним зовнішнім виглядом і компактними розмірами, тому зберігати її ви можете прямо на кухонному столі.

Кавомолка - це пристрій для розмелювання зерен кави. У давнину, зерна кави подрібнювали за допомогою великої ступи і спеціальної дерев'яної толкушкой. Хоча, в деяких селах я бачив, як до сих пір подібним способом подрібнюють, наприклад - мак для пиріжків. До речі, араби застосовували цей спосіб задовго до того, як кава потрапила в Європу. Недоліком такого методу помелу зерен кави є практично неможливість подрібнити їх до тонкого помелу. Пізніше кави стали молоти з використанням жорен.

Від моменту, коли виробники перемелюють кавові зерна, до того, коли вони їх розфасують, проходить достатня кількість часу, протягом якого частина аромату кави і його смакові якості випаровуються.

Навіть якщо Ви збираєтеся зберігати мелену каву в герметичній посуді, хімічно активний кисень з повітря нейтралізує неповторний аромат кави безповоротно. Інша справа, коли від моменту помелу до моменту заварювання проходить пару хвилин. Саме через це, кавомолки досить популярні серед людей по всьому світу.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

779 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!