За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

М'яка іграшка Chi Chi Love Чихуахуа Фешн Городской стиль (5893244)

код товару: U0311726
Ціна за одиницю:
1282 грн
+51 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 1 місяць

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 1 місяць

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 1 місяць

Характеристики

Основні характеристики

Тип песик
Вік від 5 років
Розмір 20 см

Інші

Виробник Chi Chi Love
Модель Чихуахуа Фешн Городской стиль
Артикул 5893244
Гарантія, міс 1
Штрихкод 4006592022822
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Інтерактивна іграшка Chi Chi Love Чихуахуа Фешн Міський стиль (5893244)

Хочете порадувати Вашу дитину? Подаруйте їй іграшкову собачку Чихуахуа! Адже всі дітки мріють мати домашнього улюбленця, якого можна наряджати і вигулювати. Ваша дівчинка буде в захваті і безсумнівно буде наймоднішою серед своїх подружок. Тим більше, що сюжетно-рольова гра розвиває в дитині відчуття відповідальності і впевненості в собі.

Chi Chi Love - це колекція гламурних песиків з різними аксесуарами. У кожної собачки, як і у його господині, є свій власний неповторний стиль. Тепер маленькі модниці можуть всюди носити свого улюбленця, одягати його в модний одяг і навіть робити зачіски! М'яка іграшка Чихуахуа міської стиль від Chi Chi Love буде прекрасним подарунком для маленьких модниць, що люблять наряджати і всіляко прикрашати свої іграшки.

Мила чихуахуа одягнена в рожевий комбінезон з джинсовим капюшоном. Модна рожева сумочка має з боків джинсові вставки, що чудово поєднуються з одягом собачки. У комплекті також йдуть 11 нашивок, якими ваша дитина зможе прикрасити сумку і одяг іграшки.

Торгова марка Chi Chi Love - дочірній бренд великого німецького концерну по виробництву іграшок під назвою Simba Dickie Group. Іграшки від Simba широко відомі у всьому світі, а сама компанія об'єднує під своїм початком безліч підприємств. Під логотипом Chi Chi Love на міжнародний ринок товарів для дітей випускається декілька колекцій м'яких іграшкових собачок різних порід.

Виробництво товарів здійснюється на території Китаю під строгим контролем головної компанії. Підприємство виготовляє продукцію для дітей від п'яти років. Якість і виконання іграшок від даного виробника є безпрецедентно високим. Безпечні і екологічні матеріали, з яких виготовляються іграшкові звірята, не викликають алергічної реакції і повністю нешкідливі для здоров'я.

Товари під брендом Chi Chi Love відмінно підходять для сюжетно-рольових ігор, необхідних для гармонійного розвитку кожної дитини. Кожна іграшка реалізується в комплекті зі стильною сумочкою, одягом і аксесуарами (парасольки, амулети, браслети, бантики). Собачки Chi Chi Love є інтерактивними, за допомогою звукових і динамічних ефектів вони взаємодіють з малюком, тому така іграшка буде тривалий час цікава дитині.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1282 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!