За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Ігрова консоль Nintendo Switch неоновий червоний/неоновий синій (045496452629)

код товару: U0651913
Ціна за одиницю:
12761 грн
+232 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 6 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 6 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 6 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Оперативна пам'ять 4 Gb
Процесор NVIDIA Tegra
Екран 6.2 "
Жорсткий диск 32Gb
Колір синій + червоний
Інтерфейси Wi-Fi ,  Bluetooth ,  USB Type-C ,  Mini-jack 3,5 мм
Підключення HDMI

Інші

Виробник Nintendo
Модель Switch неоновый красный / неоновый синий
Артикул 045496452629
Гарантія, міс 6
Штрихкод 045496452629
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Не розлучайтеся з улюбленими іграми, хоч би де ви були. Nintendo Switch — ігрова консоль універсальної конструкції, що дає змогу грати як у портативному режимі, так і на домашньому телевізорі. Приставка забезпечує до 6.5 годин автономної роботи та підтримує гру в багатокористувацькому режимі.

Особливості:

  • Багатофункційні контролери Joy-Con
  • Сенсорний дисплей із діагоналлю 6.2″
  • Li-ion акумулятор на 4310 мА·год
  • До 6,5 годин автономної роботи
  • Роз'єми USB Type-C та HDMI

Магія перетворення

Метою творців Nintendo Switch було об'єднати докупи переваги стаціонарних та портативних ігрових приставок. Пристрій поміститься в рюкзаку або сумці, даючи змогу брати розваги із собою. Вдома просто встановіть консоль у док-станцію та грайте на великому екрані. Приставка складається з:

  • основного пристрою у формі планшета
  • двох контролерів, що відстібаються Joy-Con
  • ручки у формі класичного геймпаду
  • двох ремінців для Joy-Con
  • док-станції
  • блока живлення
  • кабелю HDMI

Контролери Joy-Con

Родзинкою Nintendo Switch є контролери Joy-Con. Їх можна використовувати як разом, так і окремо. В автономному режимі контролери прикріплюються до планшета, даючи насолоджуватися грою самому. Від'єднавши їх від корпусу та передавши один одному, ви отримуєте можливість грати вдвох. Джойкони на спеціальній ручці набувають форми класичного геймпаду, що зручно під час домашнього використання.
Висока продуктивність

Бажаєте отримати портативний доступ до найкращих ігор для стаціонарних пристроїв без затримок та лагів? Тоді цей аксесуар саме те, що вам потрібно. За продуктивність Nintendo Switch відповідають 4 гігабайти оперативної пам'яті LPDDR4 і система NVIDIA Tegra X1, що об'єднує на одному кристалі чотири процесорні ядра Cortex-A57 і чотири Cortex-A53. Внутрішню флешпам'ять на 32 гігабайти можна розширити карткою microSD до 2 ТБ (не входить до комплекту).
Чудова автономність

Грайте в улюблені ігри годинами, повністю занурившися у барвистий віртуальний світ. В ігровій консолі встановлений Li-ion акумулятор ємністю 4310 мА·год. У комплексі з енергоощадною начинкою він забезпечує до 6,5 години автономної роботи, водночас показник залежатиме від конкретної гри. Час повного заряджання пристрою — майже три години.
Чітка картинка

Якісна деталізація посилює враження від гри, даючи змогу повністю поринути в сюжет. У консолі Nintendo Switch встановлений ємнісний мультитач екран із діагоналлю 6.2″, який отримав роздільну здатність 1280 x 720 пікселів. Також приставка підтримує і Full HD роздільну здатність 1920 x 1080 пікселів, у разі під'єднання до сумісного телевізора або проєктор HDMI.
Грайте разом

Влаштуйте захопливий батл разом із друзями. Консоль підтримує локальний багатокористувацький режим, який дає змогу об'єднати через Wi-Fi до 8 пристроїв одночасно. Також передбачений і мережевий багатокористувацький режим. Щоб грати в мережі із суперниками в будь-якій точці світу необхідно скористатися платним сервісом Nintendo Switch.

Геймінг у компактному форматі
Ігрова консоль Nintendo Switch – це техніка, яка утримує свої позиції у світі геймінгу, залишаючись затребуваною та цікавою гравцям. Ви зможете відчути всю міць представленого девайсу, взявши до рук компактний корпус вагою 297 г (з контролерами Joy-Con – 398 г). Повна ергономіка передбачає комфорт для долонь протягом тривалих ігрових сесій, а розвинений функціонал зробить ваше дозвілля незабутнім.
Багатокористувацький формат
Ви зможете організувати справжній турнір, підключивши до 8 консолей у багатокористувацьких іграх. Підключення до телевізора переводить гру на великий екран, де вона буде більш видовищною та реалістичною. Застосувавши бездротовий режим, ви позбавитеся від кабелів, що заважають геймінгу. А для членів Nintendo Switch Online відкривається захоплюючий світ ігор з будь-якими суперниками, хоч як би далеко вони не знаходилися від вас.
Контролери Joy-Con
Суперзручні контролери Joy-Con – візитна картка Nintendo Switch. Вони мають компактний і одночасно зручний формат з можливістю від'єднання від основного блоку. Достатньо лише дати Joy-Con другу – і ви вже зможете змагатися чи стати напарниками. При встановленні пари в тримачі вони перетворюються на традиційний контролер знайомого всім вигляду. Знявши з тримача, отримуєте два окремих девайси.
Ігрові режими
Для користувачів приставки Nintendo Switch передбачено декілька варіантів роботи техніки. Режим ТБ передбачає синхронізацію з телевізором та можливість приємно провести вечір великою компанією. Настільний режим дозволить відкинути підставку та задіяти екран консолі, встановивши його у зручному положенні. Портативний режим забезпечує повний комфорт для користувача, який тримає зручну компактну консоль в руках і може взяти її з собою куди завгодно.
Запорука вашого домінування
Варто звернути увагу, що начинка у моделі виправдовує найсміливіші очікування, за рахунок чого насолодитися ідеальним геймінгом зможе кожен щасливий власник консолі. Як основа виступає процесор NVIDIA Tegra, який розробили під індивідуальне замовлення. Об'єм пам'яті дорівнює 32 Гб, у тому числі 6 Гб стали резервом для ОС. Покращений акумулятор і розумна витрата енергії дозволяють техніці працювати до 9 годин (HAD)/6.5 годин (HAC).

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

12761 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!