За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Ігрова консоль Nintendo Switch Lite Blue (45496453404)

код товару: U0655133
Ціна за одиницю:
9326 грн
+145 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 6 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 6 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 6 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Оперативна пам'ять 4 Gb
Процесор NVIDIA Tegra
Екран 5.5" LCD (1280x720)
Жорсткий диск 32Gb
Колір синій
Інтерфейси USB Type-C ,  Mini-jack 3,5 мм
Підключення Bluetooth ,  Wi-Fi
Розмір 208 х 91.1 х 13.9 мм
Вага 275 г

Інші

Виробник Nintendo
Модель Switch Lite Blue
Артикул 45496453404
Гарантія, міс 6
Штрихкод 045496453404
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Грайте де завгодно
Легенда світу консолей – Nintendo Switch Lite! Маленькі портативні приставки бренду знайомі кожному: за роки свого існування вони пройшли через шалені еволюційні зміни. Але основна ідея залишилася початковою: користувач повинен мати можливість грати будь-де. Портативність та можливість використання «на ходу» – сильні сторони нової моделі.
Повне занурення
Відволочіться від зовнішнього світу та використовуйте всі переваги повного занурення у віртуальність. Завдяки аудіороз'єму 3.5 мм ви зможете підключити навушники дротового формату, які ізолюють вас від усього, крім ігрового всесвіту. Дозвольте собі отримати задоволення не тільки від геймплею, а й від деталей, які так ретельно продумувалися розробниками.
Вбудовані контролери
Перед вами технічно вдосконалена версія ігрової приставки, яка не потребує додаткового обладнання. Необхідність у геймпаді відпадає, адже контролер вбудований безпосередньо у сам корпус. Зручне розташування елементів керування дозволить вам швидко зреагувати на нові виклики та вчасно усунути небезпеки, що чатують на новому рівні.
Понад 5000 ігор
У бібліотеці Nintendo Switch Lite ви знайдете понад 5000 ігор! Їх перелік постійно оновлюється, адже розробники бачать величезний потенціал консолі та її затребуваність. Що зручно, вам не потрібні ніякі картриджі, диски та допоміжні аксесуари – у століття цифрової активності всі ігри доступні в портативному хмарному форматі, де б ви не знаходилися.
Функція скріншоту
Для вашої зручності модель оснащена кнопкою Capture. Вона дозволить робити скріншоти, щоби формувати альбоми із зафіксованим контентом. Згадайте найкращі моменти бою, форматуйте зображення, додавши до нього текст, поділіться готовим результатом у соцмережах. Не бійтеся показати свої перемоги.
Компактний корпус
Така маленька консоль, що її легко взяти з собою в рюкзак. Нехай девайс супроводжує вас щодня, куди би ви не вирушили. Адже так приємно провести час за улюбленою грою. Надлегкий та компактний корпус не створить проблем, а стильний дизайн зробить приставку справжньою зіркою вечірки. Ще менше – ще стильніше!
Багатокористувацький геймінг
Особливе задоволення здатне принести дозвілля в компанії друзів. Багатокористувацькі режими можна реалізувати через локальний бездротовий зв'язок: коли грає до 8 учасників, що мають Nintendo Switch або Nintendo Switch Lite. А передплата Nintendo Switch Online надасть можливість випробувати формат мережевого геймінгу.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

9326 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!